بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

گند بزنن تو وجود این مخابرات. الان 3 هفته بدجور نوسان داره هر چند دقیقه هم قطع میشه، بعضی وقت ها هم چند ساعت قطعه.
الان سال 2014 ولی هنوز تو قرن بیستم سپری می کنن. زنگ میزنی پشتیبانی 78 نفر تو نوبتن وقتی برمیداره میگه بهمون اعلام کردن امروز مشکل داره! (خوب بهتون اعلام کردن واسه من اینترنت میشه؟!)
3548731878.png

طرح 2 مگابیت طلایی

امروز مخابرات مشهد کلا فاتحش خونده شد یه چند ساعتی. :| صبح داشتم بتل میزدم یهو نت **د تا ساعت 4:30 هم وصل نشد. نامردا پشتیبانی رو میبندن وقتی نت از طرف اونا قطع میشه و الا یک چندتا فحش آبدار به اون پشتیبان های گوسفندشون میدادم. :|
@paradaimix
برادر من زنگ میزنم اصلا 2020 مشغوله! انگار بستس! قطع میکنن پیشتیبانی رو حروم خور ها! :|

بر هفت جد و ابادشون لعنت خداوکیلی دوتا صفحه باز میکنی میبینی 400 مگ رفته تو دو روز نه دانلود نه اپدیتی فقط صفحه باز کردم بخدا 2 گیگ رفت

جریان چیه چه خبر شده تو مخابرات؟
پورت 23 و 80 برادر. با Bridge وصل شو، پسورد مودم رو عوض کن، به پشتیبانی بگو خطت رو روی مک آدرس مودمت قفل کنن.

امروز مخابرات مشهد کلا فاتحش خونده شد یه چند ساعتی. :| صبح داشتم بتل میزدم یهو نت **د تا ساعت 4:30 هم وصل نشد. نامردا پشتیبانی رو میبندن وقتی نت از طرف اونا قطع میشه و الا یک چندتا فحش آبدار به اون پشتیبان های گوسفندشون میدادم. :|
@paradaimix
برادر من زنگ میزنم اصلا 2020 مشغوله! انگار بستس! قطع میکنن پیشتیبانی رو حروم خور ها! :|

پورت 23 و 80 برادر. با Bridge وصل شو، پسورد مودم رو عوض کن، به پشتیبانی بگو خطت رو روی مک آدرس مودمت قفل کنن.
برای من حدود 1 هفتست فاتحش خونده شده :| با router که کلا مشکل پیدا کرده رو bridge هم پشت سر هم قطع و وصل میشه
این هفته تو dota 2 کلا بن بودم :|

اقا کسی تو مالک اشتز با مشکل بر نخورده ؟
الان من داتک دارم رسما گند خورده توش .هر چیم بهشون می گم می گن مشکل مرکز مخابراتیه . فک کردم زر می زنن .
اومدم isp رو بکنم پارس انلاین میگه تو مرکزتون مشکل داریم فعلا نمی تونیم بهتون سرویس بدیم .
دوستان می تونن کمک کنن دریغ نکنن .

خب دوستان بالاخره از دست شاتل نجات پیدا کردم:bighug:

مخابرات دو مگ گرفتم :

3550142764.png
این اعدادش چقدر تخیلیه!:d
اول سرویسته! اشتباهیه، یه مدت بگذره واست درستش میکنن!
سرویس منم دو مگه مخابراته 3 هفته اینجوریه، پینگم با سرور داخلی هم اینقدر عالیه!
3548731878.png

ینی 2درصد از ایرانیا سرعت بیشتر از این دارن!!!؟ اینا دیگه کین!!
این رسپینا پهنای باند اختصاصی میده (اشتراکی نیست) فکر میکنم فقط 1 مگش بالای 500 هزار تومن در ماه هست.
اینترنت دانشگاههای دولتی و مراکز علمی و جاهایی دیگه نظیر اینجاها به پهنای باند که محدودیت نداره (در حد STM1)، دسترسی دارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or