بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

بر پدرشون لعنت با این سرعت مزخرف،اولاً ترافیک رو در طول روز 2 برابر حساب میکنن؛برفرض مثال شما اگه 200 مگ دانلود کنی با کاهش 400 مگی ترافیک روبرو میشی ! ثانیا سرعت در عصر حجر هم انقدر پایین نبوده تو ساعات رایگان !
پارس انلاین نخرید که افتضاح رو به سطح جدیدی از بار معنایی رسوندن .
پارس انلاین،اهواز

منم پارس انلاین اصفهان دارم.(128 نامحدود)
متاسفانه توی چند روز اخیر سرعت به شدت پایین اومده ! یعنی چند روز اول روی 60 کیلوبایت بود ولی بعدش اومد روی 30 و هنوزم هست !
یک سوال هم در رابطه با همین مورد داشتم ، سرعت دانلود معمولا برای 128 نامحدود چقدر هست ؟
+
کسی تا حالا اینترنت فن اوا رو گرفته ؟ تعرفه هایی داره که عجیب ارزون هستن !

متاسفانه توی چند روز اخیر سرعت به شدت پایین اومده ! یعنی چند روز اول روی 60 کیلوبایت بود ولی بعدش اومد روی 30 و هنوزم هست !
یک سوال هم در رابطه با همین مورد داشتم ، سرعت دانلود معمولا برای 128 نامحدود چقدر هست ؟
فکر میکنم بین 30 تا 36 متغیر هستش... 1 به 8 میشه دیگه...

+
کسی تا حالا اینترنت فن اوا رو گرفته ؟ تعرفه هایی داره که عجیب ارزون هستن !
والا یکی از دوستان با 128 پارس انلاین در روز،200 این دوروبرا دانلود میکنه ! سرعت خودِ منم که 512 دارم در طول روز به 1 و حتی بالاتر از اون هم رسیـده .

بر هفت جد و ابادشون لعنت خداوکیلی دوتا صفحه باز میکنی میبینی 400 مگ رفته تو دو روز نه دانلود نه اپدیتی فقط صفحه باز کردم بخدا 2 گیگ رفت

جریان چیه چه خبر شده تو مخابرات؟

بر هفت جد و ابادشون لعنت خداوکیلی دوتا صفحه باز میکنی میبینی 400 مگ رفته تو دو روز نه دانلود نه اپدیتی فقط صفحه باز کردم بخدا 2 گیگ رفت

چه بازی کردی ؟ چون بازی های جدید کلا زیاد مصرف میکنن و به ضرر کسایی هست که اینترنت حجمی دارن یعنی همه ما :d

من میخوام سرویس 8 مگ بگیرم منتها نمیدونم کدوم بهتره کسی هست تجربه ای داشته باشه؟

درود. داییم تهران هست سرویس 8مگ داره آسیاتک. خودم دیدم سرعت دانلودش خیلی خوبه. به نظرم آسیاتک بگیر.
--------------------------------------------------------------------------
امروز طرح جدید مخابراتم وصل شد. سرعت دانلودش که همون 250ه با طرح قبلی فرق نمیکنه.:| حالا باید ببینم شبانش چجوریاس:|.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

اگه میبینی غیرعادی کم میشه حجمت پسوورد مودمتو عوض کن یعنی به جای ادمین یه چیز دیگه بزار. منم قبلا یه بار شب 6گیگ حجم داشتم فرداش بلند شدم دیدم شده 1گیگ:|

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or