بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

شما اگر خیلی پست های من رو دنبال میکردی میدیدی که نوشته رسپینا.شما قانون جنگل حالیت میشه فکر کنم.مسئول بخش پیگیری خواهد کرد.

Sent from my PadFone Infinity using Tapatalk
بنده مسئول پیگیری پست های شما نیستم .
حرفم رو هم همیشه میزنم،حالا کسی مشکلی داره داشته باشه .

بنده مسئول پیگیری پست های شما نیستم .
حرفم رو هم همیشه میزنم،حالا کسی مشکلی داره داشته باشه .

شما مثل اینکه مشکل روحی روانی داری! یه دکتر برو.محیط این فروم کاملا دوستانه است و هیچ کس اینجا رفتاری متخاصم از خودش نشون نمیده جز فردی که مشکل داره.شما سعی کن همیشه حرفتو هر جا بزنی نتیجه اش خیلی روشنه.گوود لاک

شما مثل اینکه مشکل روحی روانی داری! یه دکتر برو.محیط این فروم کاملا دوستانه است و هیچ کس اینجا رفتاری متخاصم از خودش نشون نمیده جز فردی که مشکل داره.شما سعی کن همیشه حرفتو هر جا بزنی نتیجه اش خیلی روشنه.گوود لاک

اونی که نیاز مبرم به ارجاع به یه روانپزشک شما هستی،غرور کاذب پست ها شما هم بیان گر همین مسئلس دقیقا .
این بحث بچگانه ادامه پیدا نکنه.

آخرین ویرایش:
دوستان من یکی از دوستام شاتل داره رفتم ببینم پینگش چطوره دیدم 250 260 بود با 4.2.2.4 اما سرویس گیم رو فعال نکرده با این حساب به نظر دوستانی که شاتل دارن من بگیرم شاتل یا نه مرکز من و دوستم هم یکی هست

مگه شاتل سرویس مخصوص گیم میده ؟ اونوقت واقعاً تاثیر هم داره ؟؟؟؟
من مخابراتم میخوام برم یه جای دیگه ! از کندیش حالم بهم خورده :| الان 10 روزه سرعتم روی 30 تا هست موقع دانلود رایگان با این که سرویس 2 مگ دارم !!!!!!!!
بهم گفتن 2-3 هفته دیگه درست میشه به نظرتون مخابرات بمونم تا درست بشه ؟؟؟ یا برم از مخابرات ؟؟؟؟ از این جهت میپرسم که به نظرتون کلاً شرکت های دیگه میتونن با مخابرات در درازمدت رقایت کنن ؟ یا مخابرات همیشه بهتره ؟ چون هرچی نباشه مخابرات خیلی بودجه داره و قدرت و نفوذ هم داره توی کشور میگم

من قبلا که 128 مخابرات داشتم معمولا 136 تا میداد ولی 512 کمتر از 512 میشه . برای شما هم این جوریه ؟ کسی 2 مگ نامحدود مخابرات داره ؟ سرعتتون 2048 ـه یا کمتره ؟
%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA_%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF_512_%D9%85%D8%AE%D8%A7%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%AA.jpg

مگه شاتل سرویس مخصوص گیم میده ؟ اونوقت واقعاً تاثیر هم داره ؟؟؟؟
من مخابراتم میخوام برم یه جای دیگه ! از کندیش حالم بهم خورده :| الان 10 روزه سرعتم روی 30 تا هست موقع دانلود رایگان با این که سرویس 2 مگ دارم !!!!!!!!
بهم گفتن 2-3 هفته دیگه درست میشه به نظرتون مخابرات بمونم تا درست بشه ؟؟؟ یا برم از مخابرات ؟؟؟؟ از این جهت میپرسم که به نظرتون کلاً شرکت های دیگه میتونن با مخابرات در درازمدت رقایت کنن ؟ یا مخابرات همیشه بهتره ؟ چون هرچی نباشه مخابرات خیلی بودجه داره و قدرت و نفوذ هم داره توی کشور میگم
در صفحات زیر به شرح کامل در مورد سرویس پینگ شاتل صحبت کردم میتونید بخونید:
http://forum.bazicenter.com/thread82411/page1703/
http://forum.bazicenter.com/thread82411/page1704/

دوستان کدوم سرویس هست ک کمترین نوسان رو داره؟!
الان میخوام سرویسمو عوض کنم دنبال یه چیزییم ک نوسانش کم باشه و سرعت خوب باشه پینگ زیاد مهم نیست برام
مخابرات خوبه؟!اسیاتک چطور؟!

دوستان کدوم سرویس هست ک کمترین نوسان رو داره؟!
الان میخوام سرویسمو عوض کنم دنبال یه چیزییم ک نوسانش کم باشه و سرعت خوب باشه پینگ زیاد مهم نیست برام
مخابرات خوبه؟!اسیاتک چطور؟!

فقط پارس آنلاین.به شخصه یک سال پارس آنلاین داشتم کمترین نوسان ممکن رو داشت.مخصوصا سرویس گیمینگش.

سلام تازه مخابرات با هزار مكافات تخليه كردم رفتم پيشگامان الان وضعيت نتم از افتضاح هم افتضاحتره بهم گفتن از خط تلفنته بايد نامه بنويسم برم امضا رئيس مخابرات بگيرم و هزار مكافات بيان برام نمي دونم چي چي از داخل جعبه اي كه سيم داخلشو عوض كنن برام

اطلاعات خطم اينهاست SNR Margin 40 downstream و upstream 19.5 هست..اينا چطور قضيشون چقدر بايد باشن؟

بايد برم دنبال بهتر كردن وضعيت خطم يا مشكلم دست isp هست؟؟

ممنون
[TABLE="class: tabdata, width: 760, align: center"]
[TR]
[TD="width: 280"][TABLE="class: tabdata, align: center"]
[TR]
[TD]
Line Attenuation
[/TD]
[TD]
:​
[/TD]
[TD="width: 70, align: center"] 36.8 [/TD]
[TD="width: 70, align: center"] 23.4 [/TD]
[TD="width: 280"]db[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: light-orange"][/TD]
[TD]
Data Rate
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="width: 70, align: center"] 1023 [/TD]
[TD="width: 70, align: center"] 509 [/TD]
[TD="width: 280"]kbps[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Max Rate​
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="width: 70, align: center"] 12840 [/TD]
[TD="width: 70, align: center"] 556 [/TD]
[TD="width: 280"]kbps[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
CRC​
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="width: 70, align: center"] 0[/TD]
[TD="width: 70, align: center"] 0[/TD]
[TD="width: 280"] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
سلام تازه مخابرات با هزار مكافات تخليه كردم رفتم پيشگامان الان وضعيت نتم از افتضاح هم افتضاحتره بهم گفتن از خط تلفنته بايد نامه بنويسم برم امضا رئيس مخابرات بگيرم و هزار مكافات بيان برام نمي دونم چي چي از داخل جعبه اي كه سيم داخلشو عوض كنن برام

اطلاعات خطم اينهاست SNR Margin 40 downstream و upstream 19.5 هست..اينا چطور قضيشون چقدر بايد باشن؟

بايد برم دنبال بهتر كردن وضعيت خطم يا مشكلم دست isp هست؟؟

ممنون
[TABLE="class: tabdata, width: 760, align: center"]
[TR]
[TD="width: 280"]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[/NA]

خطتون درسته.مشکل از شرکت هست.بهتره به ترتیب یکی از این ۳ تا نت : پارسآنلاین ، شاتل و های وب رو امتحان کنی.

بچه ها میشه در مورد downstream و upstream یه توضیحی بدین؟؟

چجوری میشه وضعیت خط رو فهمید؟از کجا باید فهمید وضعیت خط خوبه؟؟

SNR یا Signal To Noise Ratio نشان دهنده ی نسبت توان سیگنال به توان نویز خط اینترنت شما با مرکز مخابراتی هست که به خیلی فاکتور های مهم بستگی داره مثل فاصله ی تا مرکز مخابراتی یا با کیفیت بودن خطوط مسی و اتصالات در طول مسیر.

برای به دست آووردن سیگنال در اینترنت محاسبات پیچیده ای لازمه که به اختصار در این لینک می تونید ببینید.

SNR برای یک خط خوب روی DOWN Stream باید 15 دسی بل به بالا باشه ولی تا 8 دسی بل هم قابل تحمل هست و برای Up Stream هم باید 20 دسی بل به بالا باشه ولی باز 10 به بالا هم قابل تحمل است.
در اغلب مودم ها با وصل شدن به این IP در مرورگر اینترنتی خود می تونید وارد اطلاعات مودم شده و وضعیت اتصال و کیفیت رو مشاهده کنید: http://192.168.1.1/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or