بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

2 ماه پیش رفتم مخابرات مرکز کاشانی ( تهران ) یه سرویس سفارش دادم . هنوز وصل نشده . امروز رفتم برای پیگیری گفت الان تازه داریم
سفارش های 90 و 91 رو وصل می کنیم .

خواستم ببینم واقا اینجوریه یا طرف بلوف زده ؟ اصلا ارزش صبر کردنش رو داره یا برم تا وصل نکردن کنسلش کنم ؟
درحال حاضر پارس آنلاین دارم . خواستم چندتا isp رو امتحان کنم ببینم از نظر سرعت دانلود ، پینگ و قیمت سرویس کدوم بهتره .

مخابرات اصفهان بعد یه قرن طرح جدید داد :| من ثبت نام کردم قراره تا شنبه وصل بشه.کسی خریده ببینه چجوریه؟ من که پرسیدم گفت 2 تا 8 مگابیت سرعتش متغیره شبها هم از ساعت 2تا 7 مجانیه.حالا اگه کسی گرفته آیا با طرح زرین سرعتش تفاوتی داره؟

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

پتیاک من شنیدم خوبه.. اگر تهرانی.

دوست عزیز پتیاک فقط سرویس وایرلس میده اونم فقط شمال تهران! وایمکس نیست که بخواد عوض کنه پتیاک بگیره. اونجوری با هزینه تجهیزات و سرویس ماه اول در میاد حدود ۵۰۰ هزار تومن.

Sent from my PadFone Infinity using Tapatalk

2 ماه پیش رفتم مخابرات مرکز کاشانی ( تهران ) یه سرویس سفارش دادم . هنوز وصل نشده . امروز رفتم برای پیگیری گفت الان تازه داریم
سفارش های 90 و 91 رو وصل می کنیم .

خواستم ببینم واقا اینجوریه یا طرف بلوف زده ؟ اصلا ارزش صبر کردنش رو داره یا برم تا وصل نکردن کنسلش کنم ؟
درحال حاضر پارس آنلاین دارم . خواستم چندتا isp رو امتحان کنم ببینم از نظر سرعت دانلود ، پینگ و قیمت سرویس کدوم بهتره .

شک نکن برو کنسلش کن.مخابرات مفت سگ نمیارزه! من ۲ مگ نامحدود و ۵۱۲ نامحدودش رو داشتم و دارم.کافیه یه پیج باز کنی پینگ میشه ۲۰۰۰ !

شک نکن برو کنسلش کن.مخابرات مفت سگ نمیارزه! من ۲ مگ نامحدود و ۵۱۲ نامحدودش رو داشتم و دارم.کافیه یه پیج باز کنی پینگ میشه ۲۰۰۰ !

یعنی به نظرت 1 درصد هم امکان نداره تو منطقه ی ما خوب باشه ؟

تو چه شهری؟
تو مشهد که دو طرح شبانه رایگان داره که سرعت شبانشم خیلی خوبه ولی گرونه :|

من تو خوزستان هستم مخابرات طرح نامحدود و ساعت رایگان رو کامل برداشته و هی باید حجم بخری 1 گیگو میده 3.900 تومان اخه چرا اینارو کردن تو شهره ما فقط مخابرات هست و اسیا تک باید برم دیگه از این شرت بگیرم :((

بدون شرح !!!
شاتل + سرویس پینگ + وی پی ان گیمینگ سیستک

14204664137948633222.jpg

ولی هنوز تا این پینگ ها راه زیاد مونده:

BF3-Bilder.png

آخرین ویرایش:
محمد جان میشه پینگت رو با سرورهای تهران بگی؟
احتمالا پینگتون با ورزش3.کام زیر 10 یا زیر 5 ــه درسه؟

پینگ با ایران در بهترین حالت 8ms-9ms و در بدترین حالت 20ms هست. سرعتم 4 مگابیت هست اگر میتونستم تا 8 مگابیت ارتقا بدم (خطم نمی کشه) میشد تا 5ms هم پایین آوورد با ایران.

3542518875.png

3542153659.png

46416468310862284171.jpg

پینگ خود سرور سیستک به اون سرور ها فک نکنم ایقد کم باشه ! بدون سیستک یه تست کنید شاید پینگتون کم تر شد
سیستک پینگش با آلمان و بقیه کشور های اروپایی الان فرقی با اینترنت خود من نمی کنه و وقتی با المان فعالش می کنم همون پینگ نت خودم رو میده ولی سیستک از پهنای باند و اتصالاتی استفاده می کنه که ظاهرا از سمت روسیه تامین میشه برای همین پینگ با روسیه رو بشدت کاهش میده و حتی تا 60 هم میاره !.
برای مثال تست امروزم با روسیه اینطوری بود:

22995369650181698950.jpg

اگر پینگ با ایران رو بشه تا زیر 5ms آوورد میشه به راحتی پینگ 40-50 با روسیه گرفت !!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or