بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

معمولا زمانی که پورت های UDP محدود می شن سرعت دانلود تورنت هم مشکل پیدا می کنه باید از ISP پیگیری کنید.

===============================================================
شاتل پس از فعال سازی سرویس پینگ:

3537758360.png

I.P ای که تو speedtest برای شما نشون میده چیه ؟؟
منم 3 4 ماه پیش وضع پینگم مثل مال شما بود اما بعدش خراب شد ...

I.P ای که تو speedtest برای شما نشون میده چیه ؟؟
منم 3 4 ماه پیش وضع پینگم مثل مال شما بود اما بعدش خراب شد ...
وضعیت من الان 7 ماهه همینه درست اویل زمستان 92 البته قبل از سرویس گیمینگ شاتل ، پینگ روی 130-140 با خارج و با ایران 45ms می گذشت ولی الان با ایران پینگم شده 9ms-10ms با ایران واسه همین که همون پینگ 130 یا 140 شده 95 الان.
IP من هم مثل قبله:
*****.94.183

آخرین ویرایش:
وضعیت من الان 7 ماهه همینه درست اویل زمستان 92 البته قبل از سرویس گیمینگ شاتل ، پینگ روی 130-140 با خارج و با ایران 45ms می گذشت ولی الان با ایران پینگم شده 9ms-10ms با ایران واسه همین که همون پینگ 130 یا 140 شده 95 الان.
IP من هم مثل قبله:
*****.94.183

داداش شما راضی هستی ؟ مشکله خاصی نداری

تف به قبر این داتک.رسما دیگه بیخیال شدن خدمت نمیدن.ping گوگل رسما رو 1000 و هر بارم زنگ بزنی نیم ساعت پشت خطی تا جواب بدن .سرعت دانلود سرویس 2mg روی 90 .
اقا من زیاد درگیر گیم انلاین نیستم. پارس انلاین خوبه واسه دانلود؟
محدودیت شبانه داره یا نه؟

تف به قبر این داتک.رسما دیگه بیخیال شدن خدمت نمیدن.ping گوگل رسما رو 1000 و هر بارم زنگ بزنی نیم ساعت پشت خطی تا جواب بدن .سرعت دانلود سرویس 2mg روی 90 .
اقا من زیاد درگیر گیم انلاین نیستم. پارس انلاین خوبه واسه دانلود؟
محدودیت شبانه داره یا نه؟
من با 2 مگ پارس آنلاین تو شبانه حداقل 5 گیگ دانلود دارم و اصلا هم محدود نمیشه.البته باید بپرسی که تو منطقه شما چطوریه.

من با 2 مگ پارس آنلاین تو شبانه حداقل 5 گیگ دانلود دارم و اصلا هم محدود نمیشه.البته باید بپرسی که تو منطقه شما چطوریه.
ساعت رایگانش چند تا چنده ؟
چقدر پول میدی بابت این طرحش؟
منظقه شما کجاست بی زحمت؟
سرعت دانلود تو روز و شب رو هم بی زحمت بگو.
خیلی گلی

ساعت رایگانش چند تا چنده ؟
چقدر پول میدی بابت این طرحش؟
منظقه شما کجاست بی زحمت؟
سرعت دانلود تو روز و شب رو هم بی زحمت بگو.
خیلی گلی

ساعت رایگانش از 2 تا 7 ـه
من سه ماهه گرفتم حدود 79 تومن در اومد با 4 گیگ حجم برای هر ماه.(هر گیگ حجم اضافه 3600 ـه)
تهران منطقه مخابراتی بعثت
سرعت دانلودش تو روز خیلی متناوبه از 180 شروع میشه تا 1مگ (خط رو روی 9 مگ بستن).شبانه هم بین 350-500 متغیره و لی کلا دانلودش بیشتر از 5 گیگ میشه.

IP من هم مثل قبله:
*****.94.183
یعنی شما I.P ات رو تو تنظیمات مودم روی static زدی و فیکسش کردی رو یه مقداری ؟ من تو این فکر بودم که شاید این I.P ها باشن که پینگ رو تعیین کنن. میخواستم ببینم اگه شما I.P ات تغییر میکنه با ریست کردن مودم، یکی از اونا رو روی مودم خودم فیکس کنم ببینم پینگم مثل شما میشه یا نه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or