بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

این وضعیت پینگ من هست . پارس آنلاین . تهران
قبلا به ندرت می اومد بالای 200 . چی کارش کنم ؟

91d3a0048b9c.jpg
[/IMG]

سلام دوستان خسته نباشيد.گيم نت دارم با كافي نت هم پينگ مي خوام هم سرعت خوب دانلود مخابرات زد نامحدود رو برداشت الان برم پارس آنلاين يا آسياتك يا پيشگامان به نظرتون برام جوابگو باشه؟؟؟؟

سلام دوستان خسته نباشيد.گيم نت دارم با كافي نت هم پينگ مي خوام هم سرعت خوب دانلود مخابرات زد نامحدود رو برداشت الان برم پارس آنلاين يا آسياتك يا پيشگامان به نظرتون برام جوابگو باشه؟؟؟؟

ببخشید دوست عزیز شما چه سرعتی از مخابرات داشتید که جوابگوی گیم نت و کافی نت با هم بود ? اصلا نامحدود مخابرات کافیه یک پیج باش باز کنی پینگش میشه ۲۰۰۰ !

Sent from my PadFone Infinity using Tapatalk

دوستان کسی در مورد تنظیماتوایرلس روتر برای موبایل اطلاعی داره ؟ کدوم چنل و باند بهتره برای موبایل ؟

بستگی داره به روتر! اگر موبایلتون آندروید هست میتونید از طریق نرم افزار Wifi Analyzer متوجه بشید کدوم چنل از همه بهتره و کلی امکانات کاربردی دیگه هم داره ! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.farproc.wifi.analyzer توو کافه بازار هم سرچ کنید هست

من دو ماهه سرعت دانلود تورنتم شدید اومده پایین، در حدی که غیر قابل استفاده هست، با عوض کردن پورت هم درست نمیشه
کس دیگه ای همچین مشکلی داشته اخیرا؟
یا isp من یه غلطی کرده که زنگ بزنم فلانشون رو بکشم سرشون :d

من دو ماهه سرعت دانلود تورنتم شدید اومده پایین، در حدی که غیر قابل استفاده هست، با عوض کردن پورت هم درست نمیشه
کس دیگه ای همچین مشکلی داشته اخیرا؟
یا isp من یه غلطی کرده که زنگ بزنم فلانشون رو بکشم سرشون :d
معمولا زمانی که پورت های UDP محدود می شن سرعت دانلود تورنت هم مشکل پیدا می کنه باید از ISP پیگیری کنید.

===============================================================
شاتل پس از فعال سازی سرویس پینگ:

3537758360.png

94988492149739438096.jpg

آخرین ویرایش:
ببخشید دوست عزیز شما چه سرعتی از مخابرات داشتید که جوابگوی گیم نت و کافی نت با هم بود ? اصلا نامحدود مخابرات کافیه یک پیج باش باز کنی پینگش میشه ۲۰۰۰ !

مخابرات در استانهاي متفاوت كلا متفاوت هستش منم مخابرات خوزستان دارم كه نامحدود رو برداشتن دارم جمع آوريش ميكنم سرعتم هم 1 مگ بود موقع دانلود اين اواخر پيج باز كردن بد شده بود و البته كمي پينگ ميرفت بالا نه 2000 تا قبلا خوب بود الان كلا زدن نابودش كردن

دوستان سريعترين راه براي تخليه خط مخابرات چي هست ميگن اذيت ميكنن زود تخليه نميكنن

معمولا زمانی که پورت های UDP محدود می شن سرعت دانلود تورنت هم مشکل پیدا می کنه باید از ISP پیگیری کنید.

===============================================================
شاتل پس از فعال سازی سرویس پینگ:

3537758360.png

94988492149739438096.jpg

ایول شاتل هم مگه مثل پارس آنلاین پروفایل گیم فعال میکنه؟ اینکه معرکه اس! شما تهران تشریف دارید؟

ایول شاتل هم مگه مثل پارس آنلاین پروفایل گیم فعال میکنه؟ اینکه معرکه اس! شما تهران تشریف دارید؟

بله عزیز شاتل الان حدود 6 ماه هست پروفایل گیم ارائه میده.
من شهر تهران نیستم شهرستانم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or