deep_purple
کاربر سایت
اون روز رو میبینم که دیگه کسی نمیاد توی این تاپیک از اینترنت گلایه کنه!
چون دیگه اصلا نمیتونه به اینترنت وصل بشه!
ایران زندگی می کنید؟
نامحدود + تلفن به صورتی که هر چقدر بخوام صحبت میکنم تقریبا ماهی 20 تومن ...
ایران زندگی می کنید؟
جواب من:سلام
با عرض تبریک سال نو
یه سوال داشتم :
من خونم سیم کشی برق و تلفنش از یه سوراخ رد شده واسه همین زنگ زدم به پارس آنلاین تا ببینیم خطم نویز داره یا نه (خودش گفته بود بهم زنگ بزن تا بهت بگم ) وقتی زنگ زدم گفت خط شما نویز نداره و لازم نیست دوباره سیم کشی کنی از دم در خونه
الان هم پینگم با گوگل خوب که هست 190 و موقعی که بد میشه میشه 280 حالا میخواست بپرسم به نظرتون سیم کشی کنم از دم در خونه ؟
بعد میزان MTU رو هم که تغییر میدم پینگم تغییر میکنه
بعد ip static داشتن برای پینگ تاثیر داره ؟
یه موردی که هست من هر دفعه که توی تنظیمات مودمم میرم و حتی بدون این که چیزی رو تغییر بدم دکمه سیو رو که میزنم مودمم 1 ثانیه قطع میشه و پینگم تغییر میکنه این مال چی هست که پینگ تغییر میکنه ؟ ممنون
سلام دوست عزیز سال نو شما هم مبارک!
برای اینکه بدونید نویز دارید یا نه لازم نیست به مخابرات یا شرکت زنگ بزنید!
در صفحه اول مودمتون که بازش میکنید با تو جه به مقادیرSNR Margin و
Line Attenuation میتونید متوجه بشید! مقادیر مناسب رو هم با سرچی ساده در گوگل میشه پیدا کرد.
پینگ 190 تا 280 برای شرکت های ایرانی کاملا مناسب هست! البته واضحه که همچنین پینگی در یک شرکت غیر ایرانی فاجعه محسوب میشه!
میزان mtu سرعت کارایی مودم رو افزایش میده!
قطعا تغییر اون روی پینگ تاثیر خواهد گذاشت. اما نه چندان زیاد!
آی پی استاتیک یا دینامیک رو پینگ تاثیر ندارن چون سرور و پهنای باند هر دو یکی هست!
مگر اینکه از یه سرور جداگانه باشن که احتمالش کمه!
چون یک لحظه ارتباط شما توسط مودم برای ذخیره تنظیمات با اینترنت قطع میشه مثل یک کانال آبی میمونه که خالی میشه و بعد که جریان برقرار میشه آب در ابتدا با سرعت بیشتری حرکت میکنه!
سلام دوستان
من سال 86 از شاتل سرویس 128 گرفتم . اوایل واقعا عالی بود هر کی میومد خونمون کف میکرد می گفت شما 512 داری اما بعد از این تحولات :d بد شد اما قابل تحمل بود و به خوبی می شد باهاش آنلاین زد و پینگ 280 می گرفتم و سرعت دانلودم رو 50 بود ( سرویسم محدود 1 ساله هست )
اما امروز دیگه خیلی فاجعه شده ! خیلی فاجعه فقط اینو نگاه کنید
دیشب ساعت 5 صبح داشتم MW2 میزدم یه مقدار لگ احساس کردم ولی فکر نکنم دیگه با این پینگ بازی می کردم
امروز دیگه MW2 روم هم پیدا نمی کرد
همین چند وقت پیش رو 180 و 280 پینگ گرفتم پست هم دادم تو فروم
ولی نمیدونم دیگه چیکار کنم ؟ بنظرتون تغییر سرویس بدم ؟
( آخه دلم نمیاد :d انصافا خدمات شاتل خیلی خوب بود )
سلام دوستان من تا حدودی جدیدا سرعت دانلود بالا رو دارم ولی وقتی با بیت تورنت میخوام دانلود کنم همش سرعش 8 کیلوبایت هست یا 0.8 کیلوبایت.