بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

برای من بعد مدت ها دوباره عادی شد !

1208164555.png

چهارشنبه سوری بوده مثلا میخواسین نترکه؟:d
دیروز وصل شدن واسه من
آقا این اینترنت مخابرات چه جوریه دانلودش؟
سرعت دانلود 128 عادیه یا توربو؟:D

آقا من از آزادنت سرویس میگیرم.از اردیبهشت میخوام ISP رو عوض کنم.فک کنم اول باید خط رو تخلیه کنم.آره؟کلا این تعویض ISP چقد طول میکشه؟کار خاصی هم باید انجام داد؟

آقا من از آزادنت سرویس میگیرم.از اردیبهشت میخوام ISP رو عوض کنم.فک کنم اول باید خط رو تخلیه کنم.آره؟کلا این تعویض ISP چقد طول میکشه؟کار خاصی هم باید انجام داد؟
ببین برا صبانت که من دارم اینجوری هست وقتی شارجت کلا تموم میشه بهت یه sms میده شارج شما تموم شده و فقط 3 روز مهلت دارید تا تمدید اگر تمدید کنی که هیچ اگر 3 روز بگذره باید برای راه اندازی سرویست مبلغ اولیه رو بدی یعنی مبلغ اولیه که میری اونجا میگی adsl میخوام هزینه اولیه منظورم هست و میتونی بری شرکت مورد نظر بگی اقا من نمیخوام دیگه تمدید کنم لطفا خط adsl رو قطع کنید همین

هدیه نوزوری اسیاتک!
قیمت هر گیگ اضافه از 4500به 2390تومن کاهش پیدا کرد!
بهشون هم گفته شد چرا 13 روز عید رو رایگان نمی ذارید تا همه دانلود کنن؟ در حال حاضر با توجه به سیستم جدید، بستر فنی این کار وجود نداره امید است در آینده ای نزدیک این امکان میسر گردد!

هدیه نوزوری اسیاتک!
قیمت هر گیگ اضافه از 4500به 2390تومن کاهش پیدا کرد!
بهشون هم گفته شد چرا 13 روز عید رو رایگان نمی ذارید تا همه دانلود کنن؟ در حال حاضر با توجه به سیستم جدید، بستر فنی این کار وجود نداره امید است در آینده ای نزدیک این امکان میسر گردد!
یعنی چی میسر نیست؟یعنی این آسیاتک انقدر عقب موندس؟

بابا خوش به حال شما هر سرویسی دارید از هر شرکتی بهتون همش دارند عیدی میدند یکی میگه 13 روز عید دانلود مجانی اون یکی میگه 13 روز عید افزایش سرعت دانلود یکی دیگه میگه 2 گیگ رایگان یکی دیگه میگه قیمت هر گیگ رو از 0450 رسوندند به 2500 ما که قزوین هستیم صبانت هم داریم بهمون هیچی ندادند هیچی دریغ از یه مگ قیمت گیگ که اینجا 5300 هست هیچی هم عیدی ندادند (حتی یه کارت پستال)

من 128 سه ماهه خودمو از ماکسنت تمدید کردم!
روی یک مگ بسته شده! هدیه هم دوتا انتخواب داشتم! یا 3 گیگ رایگان یا یک ماه رایگان که من یک ماه رایگانو انتخواب کردم چون ماکسنت از حجمش خیلی کم،کم میشه! :d
بتل فیلد 9 گیگی رو دانلود کردم کمتر از 500 مگ از حسابم رفت! :d

بابا خوش به حال شما هر سرویسی دارید از هر شرکتی بهتون همش دارند عیدی میدند یکی میگه 13 روز عید دانلود مجانی اون یکی میگه 13 روز عید افزایش سرعت دانلود یکی دیگه میگه 2 گیگ رایگان یکی دیگه میگه قیمت هر گیگ رو از 0450 رسوندند به 2500 ما که قزوین هستیم صبانت هم داریم بهمون هیچی ندادند هیچی دریغ از یه مگ قیمت گیگ که اینجا 5300 هست هیچی هم عیدی ندادند (حتی یه کارت پستال)

اره موافقم صبانت خیلی پررو شده
من زنگ زدم گفتم اقا عیدی میخوام گفت شارژ کن امروز 2 گیگ عیدی میدم
گفتم ای ای ای ناقلا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or