ar22
کاربر سایت
من هم با 180 دانلود میکردم الان شده 8!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!این پارس آنلاین اومد عیدی بده به کاربرا ، عید رو کرد به کوفتمون سرعت دانلود من از صبح تا حالا رو 50 kb مونده حالا تا قبل عید با 400 میگرفت...
من هم با 180 دانلود میکردم الان شده 8!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!این پارس آنلاین اومد عیدی بده به کاربرا ، عید رو کرد به کوفتمون سرعت دانلود من از صبح تا حالا رو 50 kb مونده حالا تا قبل عید با 400 میگرفت...
والا !این پارس آنلاین اومد عیدی بده به کاربرا ، عید رو کرد به کوفتمون سرعت دانلود من از صبح تا حالا رو 50 kb مونده حالا تا قبل عید با 400 میگرفت...
سلام به همه دوستان.
من از مخابرات سرویس گرفتم سرعت دانلودم بین 70 - 80 هستش ولی پینگم افتضاحه. این مشکلو میتونم با عوض کردن مودم حل کنم یا یه کم بهترش کنم ؟ چون این مودم من قدیمیه (Siemens C-110) این سوال واسم پیش اومد.
اینم یه تست دیگه.
تازه نت عوض کردم، تقریبا 3-4 روزه. از همون اول همینجوری بود. میگم زنگ بزنم بگم من پینگم چرا اینجوریه کاری میتونن بکنن ؟اگه این تست ماله تو عید سرعتت خیلی عالیه ! الان ماله همه یک سوم شده !
نه پارس آنلاین بلکه شاتل هم سرعت دانلود خیلی سوسکی شده :d
به مودمت ربطی نداره ! این پینگت همیشه ثابت بوده ؟ چون من امروز زنگ زدم پشتیبانی شاتل گفت از طرف مخابرات یه سری بار ترافیکی داریم
شاید برا اون باشه واسه همین 2 ساعت پیش پینگ من رو 1400 بود :d ولی الان برگشت
چطور مگه؟به نظر میاد پینگ صبا از همه بهتر باشه
به به ! :
سرویس 1 مگ !