بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام به همه دوستان.

من از مخابرات سرویس گرفتم سرعت دانلودم بین 70 - 80 هستش ولی پینگم افتضاحه. این مشکلو میتونم با عوض کردن مودم حل کنم یا یه کم بهترش کنم ؟ چون این مودم من قدیمیه (Siemens C-110) این سوال واسم پیش اومد.

1213430133.png

اینم یه تست دیگه.

1213431641.png

سلام به همه دوستان.

من از مخابرات سرویس گرفتم سرعت دانلودم بین 70 - 80 هستش ولی پینگم افتضاحه. این مشکلو میتونم با عوض کردن مودم حل کنم یا یه کم بهترش کنم ؟ چون این مودم من قدیمیه (Siemens C-110) این سوال واسم پیش اومد.

1213430133.png

اینم یه تست دیگه.

1213431641.png

اگه این تست ماله تو عید سرعتت خیلی عالیه ! الان ماله همه یک سوم شده !
نه پارس آنلاین بلکه شاتل هم سرعت دانلود خیلی سوسکی شده :d

به مودمت ربطی نداره ! این پینگت همیشه ثابت بوده ؟ چون من امروز زنگ زدم پشتیبانی شاتل گفت از طرف مخابرات یه سری بار ترافیکی داریم
شاید برا اون باشه واسه همین 2 ساعت پیش پینگ من رو 1400 بود :d ولی الان برگشت

اگه این تست ماله تو عید سرعتت خیلی عالیه ! الان ماله همه یک سوم شده !
نه پارس آنلاین بلکه شاتل هم سرعت دانلود خیلی سوسکی شده :d

به مودمت ربطی نداره ! این پینگت همیشه ثابت بوده ؟ چون من امروز زنگ زدم پشتیبانی شاتل گفت از طرف مخابرات یه سری بار ترافیکی داریم
شاید برا اون باشه واسه همین 2 ساعت پیش پینگ من رو 1400 بود :d ولی الان برگشت
تازه نت عوض کردم، تقریبا 3-4 روزه. از همون اول همینجوری بود. میگم زنگ بزنم بگم من پینگم چرا اینجوریه کاری میتونن بکنن ؟

پس حسرت یه واو درست و حسابی به دلم موند 8-|
اون از نت قبلیم که توی 5 دقیقه 50 دفعه دیسی میشد اینم از این با این پینگش.

شهر درست و درمون هم خوب چیزیه یه 4 تا isp پیدا میشه توش، اینجا که انگار...

دوستان من میخوام از مخابرات سرویس بگیرم،چون اهل دانلود و وب گردی معتاد گونه ای هستم نگرانم که راضیم نکنه! در ضمن مرکز مخابرات مهدیه میشم،کسی میدونه آیا سرعتش خوبه و محدوده یا نا محدود؟ راستی این "پینگ" که راجبش صحبت میکنین دقیقا جیه؟! مرسی :)

به نظر میاد پینگ صبا از همه بهتر باشه
چطور مگه؟
ـــــــــــــــــ
من که چند تا isp رو تست کردم،متاسفانه همشون در یک سطح هستن.
مثل اینکه پینگ خوب برامون آرزو شده...
پتیاک هم دوباره رفته رو 270.البته الان دیگه تست نکردم ولی تا چند وقت پیش رو 260 به بالا بود.

برای من سرعت اصلا کم نشده نمیدونم چرا با اینکه تا 13 رایگان هست و همه باید بزارن واسه دانلود روی پورت من اینجوری نیست مثل اینکه فقط من میزارم واسه دانلود:d
1216003800.png

دم پارس آنلاین هم گرم که اومد این 13 روز رو حجم رو رایگان کرد خیلی داره حال میده:d
63652408383347036026.png

فردا میاد سرویس رو قطع میکنه میگه جنبه حجم رایگان نداری:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or