اونو نوشتن که فقط بری از خودشون بخری ! ( از بس که شاتل دزده )شاتل تمام مودمهای تو بازارو ساپورت میکنه ؟؟؟ چون مودمهایی که تو سایتشون زده ندارن فقط یه تک پورت دارن که به کار ما نمیاد
اونو نوشتن که فقط بری از خودشون بخری ! ( از بس که شاتل دزده )
من با سه تا مودم مختلف از خط شاتل استفاده کردم بدون هیچ مشکلی ( البته مشکل وصل شدن نداشتم ، مشکل پینگ و تایم اوت و پریدن ناگهانی کلی حجم و سرعت کم شبانه و محدودیت سرعت بعد از دانلود 20 گیگ ماهی که داشتم)
مخابرات اینترنتش همه جا یجور نیستاينترنت بازها يه سوال فوق العاده مهم دارم، من چند سالي ميشه كه اسياتك استفاده ميكنم و تقريبا راضيم اما ديگه واقعا از اينترنت حجمي خسته شدم، قصد دارم برم سمت مخابرات، تا جايي كه ميدونم ١ مگ مخابرات نامحدود ٤٠ تومن پولشه كه خب من همين هزينه رو براي ١ مگ محدود اسياتك ميدم.
حالا سوالم اينه كه ارزش داره برم سمت مخابرات؟ دوستاني كه دارن راضين؟ پينگ مخابرات چجوريه؟ اين خيلي مهمه.
در ضمن من كرج زندگي ميكنم. شديدا به كمك شما نيازمنديم!:d

این 1 ماه چطوری حساب میشه؟ مثلا من الان به 1 مگ تغییر بدم،تا اخر اسفند باز نمیتونم تغییر بدم یا تا اواسط فروردین؟فعلا D-Linkاز مبین نت هرچی باشه دزدتر نیست
شما از چه مودمی استفاده میکنی؟
بچه ها یه مشاوره می خواستم
من تهرانم مخابرات پاسداران
می خوام ISP که الان شاتل عوض کنم می خوام با این موارد یه ISP بگیرم
۱- خیلی آنلاین میزنم و نمی خوام لگ داشته باشم و سرچینگ هم خوب باشه ( پینگ خوب )
۲- سرعتم بین ۲۵۰ تا ۴۵۰ کافیه برام ، اما اگه بالاتر هم بود چه بهتر
۳- در ماه حدود ۱۲ گیگ هم مصرف دارم
خب با این شرایط و بودجه ی ۶۰-۷۰ تومن در ماه چی بگیرم بهتره ؟؟ کمک کنید ممنون
پیشنهادی نبود ؟؟
دوستان اين سرويس گيمينگ شاتل چه تغييرى ايجاد ميكنه؟
بعد تهران منطقه شهرآرا و گيشا كدوم شركت سرويس بهترى ميده
باید ispـای مختلفو امتحان کنی تا به نت مورد نظرت برسی!!
اولم از مخابرات شروع کن! بعدم عصرتلکام! بقیشو هم از هم محلهایا بپرسی بهتره!
نه خوشبختانه مخابرات نامحدودش واقعیه! سرعت رو کم نمیکنه.........نظرتون راجع به ۲ مگ نامحدود مخابرات چیه ؟؟
سرعتو بعد دانلود زیاد که کم نمیکنن ؟؟ پینگ چی خوبه ؟؟
هیچی دیگه اول با داتک کنسل میکنی و میگی دیگه نمیخوام ازتون اینترنت بگیرمدوستان من تهران طرفای آزادیم.از این داتک هم خسته شدم.میخوام برم سمت مخابرات یا ایرانسل.(نامحدود باشه چه بهتر).باید چیکار کنم؟