بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

شما با این اینترنت ملی حتی به گوگل هم دسترسی ندارید! فقط باید فارس نیوز! سایت حوزه! و سایت رئیس جمهور و سایت رهبری و کیهان نیوز و .... رو ببینید! + شبکه های پر محتوی تلویزیون داخلی!
 
  • Like
Reactions: Naughty Kitty
سلام به همه.

نمیدونم دقت کردید یا نه! ولی توی تست هایی که میگیرید، پایین پینگ نوشته :
Faster than ?? % of IR یا Slower Than ?? % of Iran .

خیلی جالب بود حال کردم. نشون میده که وضع نت ما چقدر گنده، که من با این که 512 دارم و سرعتم انقـــــــدر پایینه!!!! از 55 درصد ایرانی ها سرعتم بهتره !

1190180450.png
 
شما با این اینترنت ملی حتی به گوگل هم دسترسی ندارید! فقط باید فارس نیوز! سایت حوزه! و سایت رئیس جمهور و سایت رهبری و کیهان نیوز و .... رو ببینید! + شبکه های پر محتوی تلویزیون داخلی!
تایید میشه، میخوان همچین برنامه‌ایی رو پیاده کنن
برای آنلاین بازی کردن هم میتونیم به جای KZ و CoD و BF و GeoW و غیره "نبرد ۳۳ روزه" رو با پینگ کم مولتی بزنیم!:d
 
این ISP من (آسیاتک) حتی لیست قیمتای 'اینترنت ملی' رو هم زده! فقط خوشم اومد یارو گفت "اینا برای شما نیست (!) برای شرکت ها و سازمان هاس, حتی Google رو هم باز نمیکنه!" :d خوبه حداقل تا این حد میفهمن.

ابالفضل علم دار! خودت یه کاری بکن دیگه... :x
 
واحد مرکزی خبر- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وعده داد پهنای باند اینترنت در کشور برای هر کاربر صد برابر شود.

رضا تقی پور در حاشیه نشست هم اندیشی و راهبردی طرح ملی خرید اعتباری (میزان) در مرکز همایش های بین المللی سازمان صداوسیما، در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه در این نشست گفته شد 18 ماه دیگر ثبت نام این طرح از طریق اینترنت ملی خواهد بود گفت: توضیحی که این مسئول داد در باره دسترسی به فیبر نوری است.

وی افزود: با اجرای این طرح که یکی از مراحل اصلی شبکه ملی اطلاعات است، فیبر نوری را به در منازل و محله های کسب و کار، بنگاه ها، شرکت ها و موسسات دولتی خواهیم رساند.

تقی پور گفت: معنی این کار این است که پهنای باند موجود همان طور که معاون اول رئیس جمهور گفت، به صد برابر برای هر کاربر افزایش می یابد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: طبیعتاً کاربردهای بیشتری که الان به دلیل محدودیت های پهنای باند مشکل داریم، در آن شبکه قابل ارائه خواهد بود.

تقی پور در پاسخ به این سوال که این پهنای باند چه زمانی افزایش می یابد گفت: مرحله اول آن 18 ماه دیگر است که هسته اولیه یا مرحله اول دسترسی شبکه فیبر نوری به در منازل بتواند آغاز به کار کند.
جون مادرتون ما ١٠٠ برابر نميخوايم همون ١١ برابر كفايت ميكنه :((
 
داستان ادامه دار توقف خدمات سرویس ADSL

شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت که هر بار با معضل جدیدی در توسعه ADSL در کشور مواجه می شوند این بار اعلام کرده اند که ارائه این سرویس به دلیل افزایش چند برابری قیمت تمام شده از سوی شرکتهای مخابراتی متوقف شده است.

به گزارش مهر، آخرین آمار ارائه شده از سوی شرکت مخابرات ایران از وجود 28 میلیون کاربر اینترنت در کشور حکایت دارد که از این تعداد تنها 734 هزار نفر کاربر اینترنت پرسرعت هستند و بیش از 98 درصد کاربران ایرانی از اینترنت دایل آپ با سرعت حداکثر 56 کیلوبیت بر ثانیه استفاده می کنند و شرکتهای ارائه دهنده اینترنت پرسرعت حمایت نکردن شرکتهای مخابرات استانی را دلیل این عدم توسعه می دانند.

این در حالی است طبق اعلام اتحادیه جهانی مخابرات ضریب نفوذ اینترنت کشورها براساس میزان استفاده کاربران از اینترنت پرسرعت که ملاک توسعه یافتگی است سنجیده می شود و دیگر اینترنت دایل آپ مطرح نیست که با این احتساب ضریب نفوذ اینترنت در ایران به یک صدم هم نمی رسد.

افزایش قیمت تمام شده معضل جدید ارائه ADSL

به گزارش مهر، در بند (الف) ماده 46 قانون برنامه پنجم توسعه بر ایجاد و توسعه شبکه ملی اطلاعات و دسترسی به اینترنت پرسرعت تاکید شده به نحوی که تا سال دوم برنامه یعنی سال 92 باید همه دستگاه‌های اجرایی و واحد‌های تابعه به شبکه ملی اینترنت متصل شوند و نیز تا پایان برنامه یعنی سال 95 باید 60 درصد خانوار‌ها و تمامی کسب‌ و ‌کار‌ها به شبکه ملی اینترنت متصل شوند که این به معنای ایجاد بیش از 12 میلیون پورت پرسرعت اینترنت در کشور است و این درحالی است که طی چندین سال گذشته شرکتهای PAP تنها موفق به دایری 700 هزار خط پرسرعت شده اند که چندی است با ورود شرکتهای مخابراتی به این عرصه عملا با توقف توسعه این بخش در استانهای مختلف مواجه شده اند.

محمدحسن شانه ساز زاده مدیر یکی از شرکتهای PAP در گفتگو با خبرنگار مهر از افزایش غیرمنطقی قیمت سرویسهایی که از سوی مخابرات به شرکتهای PAP داده می شود خبر داد و گفت: با خصوصی شدن مخابرات و وارد شدن آن به حوزه DSL ، این شرکت به صورت غیرقانونی قیمت تمام شده سرویس ها را برای رقبا افزایش می دهد تا خود به توسعه این سرویس و جذب مشتری بپردازد.

وی با بیان اینکه در صورتحسابهای شرکتهای PAP هر بار با افزایش هزینه در طراحی تجهیزات پسیو، پاور و فضا روبرو هستیم به مهر گفت: این افزایش چند برابری قیمت تمام شده صورتحسابهای ارائه شده از سوی مخابرات به PAP ها، غیر قانونی است چرا که باید تمامی تعرفه ها از سوی کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات تصویب و ابلاغ شود.

مدیرعامل شرکت شاتل با تاکید بر توقف سرویس دهی به PAP ها به دلیل عدم پرداخت این صورتحسابها اضافه کرد: در این رابطه با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مکاتبه کرده ایم و این سازمان نیز به عنوان نهاد تنظیم مقررات در این بخش معتقد است که شرکتهای مخابرات استانی حق افزایش قیمت تمام شده این سرویس را ندارند. اما این شرکتها با بی توجهی به دستورات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ما را مجبور می کنند که صورتحسابهای جدید را پرداخت کنیم.

رگولاتوری اقدامی قاطع انجام نمی دهد

شانه ساز زاده با اشاره به افزایش 3 تا 14 برابری بهای فضا، پاور و هزینه طراحی تجهیزات پسیو از سوی شرکتهای مخابرات استانی به مهر گفت: این شرکتها حتی اعلام نمی کنند که این افزایش قیمت بر چه اساسی است و تنها فاکتور کلی صادر می کنند که شامل هزینه های چند برابری است.

وی با تاکید بر اینکه این مشکل برای تمامی شرکتهای PAP از طرف همه شرکتهای مخابراتی وجود دارد خاطرنشان کرد: تنها برخی استانها برای پرداخت با ما تعامل دارند و سرویس های ما را متوقف نمی کنند اما برخی استانها مانند تهران، قم و فارس بدون توجه به حقوق کاربران شبکه در صورت عدم پرداخت این مبالغ سرویس دهی را قطع می کنند.

مدیرعامل شاتل تصریح کرد که مخابرات ایران باید با دریافت مجوز از رگولاتوری، تعرفه ها را تغییر دهد اما از آنجایی که سازمان تنظیم مقررات وارتباطات رادیویی اقدامی قاطع در این مورد انجام نمی دهد هر یک از شرکتهای مخابراتی نسبت به تغییر بهای تمام شده و افزایش آن اقدام کرده و بخش خصوصی را دچار ضرر و زیان می کنند.

وی خاطرنشان کرد: براین اساس به مشکلاتی همچون عدم تامین پهنای باند برای توسعه خطوط و زیانهای ناشی از افزایش تعرفه خطوط E1، افزایش چند برابری هزینه تمام شده سرویس ها نیز اضافه شده است.

آسیب رسانی به مشترکان ADSL

ابوطالب بزرگر مدیر روابط عمومی گروه شرکتهای PAP نیز با اشاره به افزایش بها در صورتحسابهای جدید PAP ها به مهر گفت: قیمت سرویس دهی مخابرات به PAP ها برخلاف مصوبات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه شرکتهای مخابراتی قیمت امکانات مخابراتی مورد ارائه به شرکتهای PAP را بر خلاف مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات چند برابر کرده اند تاکید کرد شرکتهای مخابراتی می گویند تا زمانی که هزینه ها را بر اساس قیمتهای جدید پرداخت نکنید از دایر کردن سرویسهای جدید خودداری خواهیم کرد.

برزگر با بیان اینکه این اقدام بسیار غیر رقابتی است تصریح کرد: نتیجه این اقدام غیرقانونی چیزی نیست جز آسیب رسانی به مشترکانی که از سرویس های ADSL استفاده می کنند و نیز کاربرانی که قصد دارند از این سرویس بهره مند شوند این شهر است.

شرکتهای دارای پروانه خدمات انتقال داده ها (PAP) که موظف بودند تا پایان برنامه چهارم توسعه بیش از یک میلیون و 250 هزار پورت پرسرعت در کشور دایر کنند هم اکنون تنها 60 درصد از تعداد خطوط ADSL منصوب شده را به کاربران ارائه کرده اند و معتقدند که در شرایط موجود اضافه شدن کاربر جدید باعث افت کیفیت ارائه این خدمات خواهد شد.
 
تایید میشه، میخوان همچین برنامه‌ایی رو پیاده کنن
برای آنلاین بازی کردن هم میتونیم به جای KZ و CoD و BF و GeoW و غیره "نبرد ۳۳ روزه" رو با پینگ کم مولتی بزنیم!:d
بله درسته جدیدا هم دارن روی یه بازی کار میکنن که بجای cod یا همون call of duty میاد!
اسمشم HSDM است! که میشه : Hasht Sal Defaee Moghadas
برای این بازی هم گرافیک 64 و رم 256 کفایت میکنه!


?U jokin' me
نع! عین واقعیته! اینترانت ملی هست! و به پهنای باند بین الملل وصل نمیشه!

ابالفضل علم دار! خودت یه کاری بکن دیگه... :x
حتما...

یا الله!

سلام علیکم!

speedtest.net خیلی طراحیش زیبا شده! خوب اولین تست سرعت و پینگ را با سرور خودشون قرار میدیم! :
سلام اخوی!
راه گم کردی؟ کو پینگ 110 هت؟ :d
 
شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت که هر بار با معضل جدیدی در توسعه ADSL در کشور مواجه می شوند این بار اعلام کرده اند که ارائه این سرویس به دلیل افزایش چند برابری قیمت تمام شده از سوی شرکتهای مخابراتی متوقف شده است.

به گزارش مهر، آخرین آمار ارائه شده از سوی شرکت مخابرات ایران از وجود 28 میلیون کاربر اینترنت در کشور حکایت دارد که از این تعداد تنها 734 هزار نفر کاربر اینترنت پرسرعت هستند و بیش از 98 درصد کاربران ایرانی از اینترنت دایل آپ با سرعت حداکثر 56 کیلوبیت بر ثانیه استفاده می کنند و شرکتهای ارائه دهنده اینترنت پرسرعت حمایت نکردن شرکتهای مخابرات استانی را دلیل این عدم توسعه می دانند.

با یه حساب سر انگشتی پهنای باند مورد نیاز حال حاضر کشور رو حساب میکنیم :70000 کاربر پرسرعت اگر هر کاربر با سرعت 128 کیلو بیت وصل شه میشه : 128*70000= 84gig بله پهنای باند مورد نیاز کشور در حال حاضر 84 گیگ لازمه در حالی که پهنای بااند الان کشور فقط 27گیگ است.

رابطه بین اینترنت ایران و دوش حمام
اوایل که تازه دوش حمام وارد ایران شده بود میگفتن این خارجی ها با این کار می خوان غسل ملت رو باطل کنند پس کسی استفاده نکنه
بعد که رادیو اومد گفتن شیطان اینبار داره از این طریق ما رو گول میزنه
بعد نوبت تلویزیون شد گفتن شیطان اینبار نمود ظاهری هم کرده ا...اکبر

بعد نوبت به ویدیو رسید و در مقایل ورود ویدیو به کشور مقاومت میکردن

بعد نوبت به ماهواره رسید که حتی با هلی کوپتر بالا خونه ها گشت میزدن اما در نهایت چه شد همه یکی دو جین از اینها تو خونشون دارند

حلا نوبت به اینترنت رسیده ......... چرا فقط جنبه منفی اینترنت رو در نظر میگیرن
 
جالبه منم اومدم مسافرت این چند روز از EDGE ایرنسل استفاده میکنم و حالا میبینم وضعیت پینگش از ADSL ام بهتره :))

irancell_ping.png



این یکی دیگه نوبر ! آخه افرانت چه به ایرانسل ! ؟؟؟ و منم شبرازم نه تهران ! تهران چه ربطی باز به اصفهان داره !!!

ip.png
 
آخرین ویرایش:
اینترنت من که به فنا رفت:d
پینگ بالای 300 قبلا زیر200بود
دانلود زیر 10K/Bقبلا 18K/B
ببینم خبری شده که ما نشنیدیم:-s
یه خبری خوندم مربوط به شکسته شدن انحصار واردات پهنای باند!!!
بسی خوش حال شدم.با این اتفاق ممکنه قیمت ها بیاد پایین وکیفیت خدمات بهتر بشه!!!!!!!!!
 
آخرین ویرایش:
یه خبری خوندم مربوط به شکسته شدن انحصار واردات پهنای باند!!!
بسی خوش حال شدم.با این اتفاق ممکنه قیمت ها بیاد پایین وکیفیت خدمات بهتر بشه!!!!!!!!!
هــــی! حتما تو هم باور کردی؟! دهه فجر قرار بود پهنای باند 11 برابر بشه!!! که دیدیم چی شد و هنوز نت من خرابه!!!!
سال 90 قرار 100 برابر بشه (:)))، که من اسمم رو عوض می کنم اگه 100 برابر شد.
از اون ور هم مجلس قبول نکرد که بالاتر از 128 به مصارف خانگی داده بشه! (نماینده های ما رو توروخدا!!)

پس 100 % این خبری که گفتی درسته! (:)))
 
آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or