بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

نه ماله من بعد 1 سال هنوز تغییری نکرده !
wiqioqv2ro6kz1dauen.png
البته من شرکتم شاتل هست شما که پارس انلاین دارید کلا دانلودش عالیه بستگی به نوع ispهم داره من وقتی با پشتیبان شاتل چت میکردم و بهش این رو گفتم اون گفت 128kbps یعنی 16به شما قبلا زیاد دادن

البته من شرکتم شاتل هست شما که پارس انلاین دارید کلا دانلودش عالیه بستگی به نوع ispهم داره من وقتی با پشتیبان شاتل چت میکردم و بهش این رو گفتم اون گفت 128kbps یعنی 16به شما قبلا زیاد دادن
الان هم یعنی زیاد دادن !؟
من باید 64 باشه سرعت دانلودم دیگه !؟

الان هم یعنی زیاد دادن !؟
من باید 64 باشه سرعت دانلودم دیگه !؟
نه از نظر من به شما زیاد ندادن این همه میگن ریت 512 داره یعنی چی نمیفهمم بعد بهم میگن بهم زیاد دادن 70 واقعا هر چی فحش باید به خودش و شرکت میدادم:d

• Like
Reactions: Ἁlireza
دوستان سرعت اینترنت که میگن, مثلا 128Kilo bit per second هست. اما اون چیزی که توی IDM یا جای دیگه میزنه برای سرعت دانلود مثلا 16Kilo Byte per second هست و خوب میدونید که 8bit=1Byte پس اینترنت 128 باید سرعت دانلودش 16 باشه و 512 64.

این که بعضی از دوستان میگن با 128 به سرعت 130 میرسه رو واقعا نمیدونم چه توجیهی داره( شاید اشتباهی بهش 1M دادن)

• Like
Reactions: .:Soheil:.
دوستان سرعت اینترنت که میگن, مثلا 128Kilo bit per second هست. اما اون چیزی که توی IDM یا جای دیگه میزنه برای سرعت دانلود مثلا 16Kilo Byte per second هست و خوب میدونید که 8bit=1Byte پس اینترنت 128 باید سرعت دانلودش 16 باشه و 512 64.

این که بعضی از دوستان میگن با 128 به سرعت 130 میرسه رو واقعا نمیدونم چه توجیهی داره( شاید اشتباهی بهش 1M دادن)
اینو خیلی حیف دیدم نذارمش ! :دی
ngmfloulg2awua1u6t6k.jpg

• Like
Reactions: .:Soheil:.
توجیه:
شرکت ها برای رقابت با هم و جذب مشتری بیشتر پورت های نشترکینشون رو با پهنای باند بیشتری میبندن!
مثلا شما در قرار داد 128 کیلوبیت دارین اما در مخابرات براتون یک پورت 1 مگ یا 2 مگ یا...براتون میبندن.

اره امکان داره ... . فرض کنید شما یه ISP داریم که فقط دو تا پرت برا دو تا مشتری داره یکی از پرتها 128 و اون یکی 1 مگه. مشتری اول که 128 رو داره وقتی تنهایی آن هستش و مشتری دوم آفلاین یا دیسکانکت ISP این اجازه رو به این کاربر میده که از پهنای باند مشتری دوم که فعلا افلاین استفاده کنه و با یه مگ برا خودش حال کنه . ولی وقتی دومی هم کانکت شد دیگه سرعت برا 128 همون 128 کیلوبیت بر ثانیه میشه و برا یه مگ هم همون یک مگابیت بر ثانیه ... . همین دوستان من رو اینطوری توجیه کردن. نواسانات سرعت هم تو این حالت خیلی بالاس. من رفیقم گاهی 12 تا دانلود داره بعضی وقتها برا 2 3 ساعت 150 !!

به کمک شما نیازمندیم

دوستان من از شاتل رفتم اینترنت 2 مگ گرفتم ولی پینگم خوب نیست

حالا

دوستانی که پارس آنلاین دارند بفرمایند که آیا از پینگشون راضی هستند که من هم برم بگیرم ؟

لطفاً راهنمایی کنید که بی خودی isp عوض نکنم
ممنون

میخواستم منو راهنمایی کنید
چندین ساله از خدمات ADSL سپنتا دارم استفاده میکنم و تا همین الان هم از پینگ و کیفیت و سرعتش راضیم ولی از اونجایی که هزینه ها بالا رفته و منم توانش رو ندارم میخوام سرویسم از نامحدود به محدود تغییر بدم و خدمات دهنده اینترنت عوض کنم

حالا از دوستان درخواست راهنمایی دارم با توجه به اینکه من تهران هستم، برای دریافت سرعت بالا مجوز هم دارم راهنمایی کنن

من یه سرویس دهنده ADSL خوب میخوام که کیفیتش خوب باشه و پینگ هم برای انلاین بازی کردن مناسب باشه و قطعی نداشته باشه ( حداقل کم باشه ) !!
۵۱۲ کلیو بیت یا ۱ مگابیت ( ترجیحن 1Mbit ) ترافیکش شبانه اش هم رایگان باشه و یک اشتراک باشه که دیگه نخواهد دوباره با username و password دیگه برای شب کانکت بشم
راستیاز اینا نباشه که شب به خاطر مصرف زیاد کاربرا نشه حتا صفحه وب باز کرد چه برسه به دانلود
دوستانی که تجربه دارن لطفن راهنمایی کنید

همچین چیزی یا سرویسی که شما میخوای به شدت نایاب هست...! شب که خیلیا قیدشو میزنن سرعت خودکار نصف یا کمتر هم میشه...! به نظر من همون نامحدود رو بچسبی میارزه به اعصاب خوردی برای اینترنت محدود...!

همچین چیزی یا سرویسی که شما میخوای به شدت نایاب هست...! شب که خیلیا قیدشو میزنن سرعت خودکار نصف یا کمتر هم میشه...! به نظر من همون نامحدود رو بچسبی میارزه به اعصاب خوردی برای اینترنت محدود...!
یعنی همه محدودها مشکل دارن؟!
منم این همه سال به خاطر همین مشکلات از جمله نگرانی برای پهنای باند و ترافیک و مشکلات شبابه و ....... سراغش نرفتم ولی دیگه هزینه هام باهم جور درنمیاد یا باید برم ۶۴ کیلوبیت بگیرم!!:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or