بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

قربون دستت :دی بگو چطور الان 512 داری وقتی‌ بیشتر از 128 نمیدن به خونه ها؟ :دی:دی
اگه بخوان قانونی عمل کنن، نباید از 128 بالاتر بدن، همونطور که بچه ها گفتن، شرکت ها برای جلب مشتری 512 هم میدن. اگه دقت کنی میبینی که خود مخابرات بیشتر از 128 نمیده!

البته نت من الان هیچ فرقی با 128 نداره جز اینکه پینگم بدتره! :|

1192836792.png

:| :| :|.

این جالب تره : :| :| :| :| :| :|

1192841299.png

آخرین ویرایش:
اگه بخوان قانونی عمل کنن، نباید از 128 بالاتر بدن، همونطور که بچه ها گفتن، شرکت ها برای جلب مشتری 512 هم میدن. اگه دقت کنی میبینی که خود مخابرات بیشتر از 128 نمیده!
نمیدن :دی میگن برای خونه‌ها فقط 128 به پایین :|:d
ولی‌ خداییش مخابرات پینگش خیلی‌ خوبه! اصلا قطعی نداره و سرعت دانلود و آپلود هم قابل قبوله!!!

سلام اخوی!
راه گم کردی؟ کو پینگ 110 هت؟ :d

با افزایش زمان پینگ و تغییر لینک ها در مورد سرور های اروپایی مواجه هستم اما پینگ سرورهای آمریکایی در وضعیت مطلوبی به سر میبره.

36491802.png

با اروپا با بعضی از سرورها 120 و برخی دیگه 170 تا 200 میلی ثانیه زمان پینگ دارم که باید اینها به حداکثر 120 میلی ثانیه تقلیل پیدا کنه. امروز چند ساعت هم به خاطر مشکلات مرتبط اینترنت نداشتم... پیگیر حل مشکل از طریق دوستان هستم.

آخرین ویرایش:
خوب دوستان شما که اینقدر از وضع اینترنت مینالید برید از اینترنت ماهوا.ره ای استفاده کنید و الان اکانتهای هک شده اون رو دارن یکماهه با سرعت 4 مگ نامحدود به قیمت فقط 55 هزارتومان میفروشن و 1 مگ هم 20 تومان یکماهه نامحدود و 512 هم نامحدود 10 تومن و البته برای استفاده از این اینترنت باید کارت dvb و یه اینترنت انلاین حالا دیل اپ یا adsl با هر سرعتی داشته باشین و اگه خودتون هم وارد باشین هک اکانت اینترنت ماهوار.های اون رو یاد بگیرید که حتی براتون مفت تموم بشه....

لطفا در مورد موارد گفته شده بالا از من به هیچ وجه سوال در پیغام خصوصی یا حتی در همین جا نپرسید که جواب اصلا نمیدم و هر کی میخواد در اینباره بدونه خودش یه سرچ تو نت بزنه و این پست فقط برای اطلاع رسانی بود نه چیزه دیگه...

خوب دوستان شما که اینقدر از وضع اینترنت مینالید برید از اینترنت ماهوا.ره ای استفاده کنید و الان اکانتهای هک شده اون رو دارن یکماهه با سرعت 4 مگ نامحدود به قیمت فقط 55 هزارتومان میفروشن و 1 مگ هم 20 تومان یکماهه نامحدود و 512 هم نامحدود 10 تومن و البته برای استفاده از این اینترنت باید کارت dvb و یه اینترنت انلاین حالا دیل اپ یا adsl با هر سرعتی داشته باشین و اگه خودتون هم وارد باشین هک اکانت اینترنت ماهوار.های اون رو یاد بگیرید که حتی براتون مفت تموم بشه....

لطفا در مورد موارد گفته شده بالا از من به هیچ وجه سوال در پیغام خصوصی یا حتی در همین جا نپرسید که جواب اصلا نمیدم و هر کی میخواد در اینباره بدونه خودش یه سرچ تو نت بزنه و این پست فقط برای اطلاع رسانی بود نه چیزه دیگه...
دوست عزیز هرکسی یه استفاده ای از اینترنت میکنه.
مثلا خود من ترجیح میدم اینترنت 512 با پینگ 120 داشته باشم تا 4 مگ با پینگ 500
!
........
سیگنال جان امیدوارم وضعیتت بهتر از قبل بشه.
منکه پینگم از 120 شروع میشه تا 190 هم میره در این 24 ساعت.
راضیم بد نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or