بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

فقط من که شاتل دارم تازگی ها با تورنت مشکل پیدا کردم؟
سرعت در طول روز به شدت کم شده.در شب ها هم 0.
راستی واسه ی نصب فیبرنوری باید خودمون درخواست بدیم یا نوبتیه؟

اونایی که پارس آنلاین دارن ،
کسی میدونه اینا چه فرقی با هم دارن ؟! بجز اینکه ترافیکشون بیشتره !
POL-B5-30GB POL-B5 (یک ماهه) POL-B5 (سه ماهه)+3%تخفیف POL-B5 (شش ماهه)+7%تخفیف POL-B5 (یک ساله)+15%تخفیف 599,500 ریال
addbutton.jpg
POL-B6-50GB POL-B6(یک ماهه) POL-B6 (سه ماهه)+3% تخفیف POL-B6 (شش ماهه)+7% تخفیف POL-B6 (یک ساله)+15% تخفیف 699,500 ریال
addbutton.jpg
اینو کسی نمیدونست ؟!

----------------------------------------------------

l8bi0sa6mpx6harp87c.png

fas4397eypuw94e1q20t.png

xy85hnju7kmj593s6uly.png

اونایی که پارس آنلاین دارن ،
کسی میدونه اینا چه فرقی با هم دارن ؟! بجز اینکه ترافیکشون بیشتره !
POL-B5-30GB POL-B5 (یک ماهه) POL-B5 (سه ماهه)+3%تخفیف POL-B5 (شش ماهه)+7%تخفیف POL-B5 (یک ساله)+15%تخفیف 599,500 ریال
addbutton.jpg
POL-B6-50GB POL-B6(یک ماهه) POL-B6 (سه ماهه)+3% تخفیف POL-B6 (شش ماهه)+7% تخفیف POL-B6 (یک ساله)+15% تخفیف 699,500 ریال
addbutton.jpg

من 256 با ترافیک های مختلف گرفتم سرعتشون هیچ فرقی نداره!
قاعدتا برای 512 هم نباید فرقی داشته باشه!

دوستان بهترین isp adsl با ترافیک نا محدود تو کرج چیه؟

البته من گوهردشت هستم و الان از پردیس استفاده می کنم 128 خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
اینم تستم

جالبه ها این تاپیک فقط برا اینه که هی بگین پینگم اینه پینگم اونه
بابا یکی به من کمک کنه دیگه

آخرین ویرایش:
یه چند تا ایمیل و جواب ایمیل های آسیاتک شیراز رو بزارم براتون شاید جالب باشه :
ایمیل من :
vaghean jalebe in hame email midam javabi nemigiram afarin mashghol modem rayegan dadan bashid !
avaz dadan modem keifiate service haton ro bebarid bala bekhoda hich ki chize digeii nemikhad
جواب :دی :
مشترک گرامی
سلام
وقتی نمی توانیم از 60 مگابیت اینترنتی که پولش را به مخابرات می دهیم استفاده کنیم (از بس کیفیت سرویس مخابرات پایین است) چه انتظاری دارید؟
قرار بوده سرویسهای مخابرات از دو لینک STM4 به یک لینک STM16 ارتقا یابد که هنوز چنین چیزی اتفاق نیافتاده است.

با احترام
پشتیبانی
جواب من :دی :دی :
shoma vaght kardi ye do ta chak bezan to goshe ma !

اینطور که به نظر میرسه کیفیت اینترنت تا عید همینطور خواهد بود . الان تقریبا از 2ماهی که پول اینترنت دادم شاید 10روز استفاده مفید تونستم بکنم ...

دوستان بهترین isp adsl با ترافیک نا محدود تو کرج چیه؟

بذار خیالتو راحت کنم! هیچ ISP تو کرج با ترافیک نا محدود خوب نیست! هیچی ! من 3 ماه تحقیق کردم، 7 - 8 تا ISP تو کرج پیدا کردم، همشون آشغال، دزد و دروغگو ان! اصلا توی کرج باید از ADSL نا محدود صرف نظر کنی، اما اگه محدود خوب میخوای ParsOnline هست که فقط سرعت دانلودش بالاس

دوستان مخابراتی زحمت کشیدن و DSL رو قطع کردن و باعث شدن بعد از 4 سال من از Dial up استفاده کنم
الان حالم از زندگی به هم میخوره به خاطر دیال آپ :دی
( پینگ دیال آپم با ADSL ام یکیه :)) )

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or