اینو کسی نمیدونست ؟!اونایی که پارس آنلاین دارن ،
کسی میدونه اینا چه فرقی با هم دارن ؟! بجز اینکه ترافیکشون بیشتره !
POL-B5-30GB POL-B5 (یک ماهه) POL-B5 (سه ماهه)+3%تخفیف POL-B5 (شش ماهه)+7%تخفیف POL-B5 (یک ساله)+15%تخفیف 599,500 ریالPOL-B6-50GB POL-B6(یک ماهه) POL-B6 (سه ماهه)+3% تخفیف POL-B6 (شش ماهه)+7% تخفیف POL-B6 (یک ساله)+15% تخفیف 699,500 ریال
اونایی که پارس آنلاین دارن ،
کسی میدونه اینا چه فرقی با هم دارن ؟! بجز اینکه ترافیکشون بیشتره !
POL-B5-30GB POL-B5 (یک ماهه) POL-B5 (سه ماهه)+3%تخفیف POL-B5 (شش ماهه)+7%تخفیف POL-B5 (یک ساله)+15%تخفیف 599,500 ریالPOL-B6-50GB POL-B6(یک ماهه) POL-B6 (سه ماهه)+3% تخفیف POL-B6 (شش ماهه)+7% تخفیف POL-B6 (یک ساله)+15% تخفیف 699,500 ریال
اینا با باکو ـه !oooow !! چجوری با آیفون همچین پینگی داری ! من هر چی میگیرم بالایه 500 هست !
جواب :vaghean jalebe in hame email midam javabi nemigiram afarin mashghol modem rayegan dadan bashid !
avaz dadan modem keifiate service haton ro bebarid bala bekhoda hich ki chize digeii nemikhad
جواب من :مشترک گرامی
سلام
وقتی نمی توانیم از 60 مگابیت اینترنتی که پولش را به مخابرات می دهیم استفاده کنیم (از بس کیفیت سرویس مخابرات پایین است) چه انتظاری دارید؟
قرار بوده سرویسهای مخابرات از دو لینک STM4 به یک لینک STM16 ارتقا یابد که هنوز چنین چیزی اتفاق نیافتاده است.
با احترام
پشتیبانی
shoma vaght kardi ye do ta chak bezan to goshe ma !
lol همه چیمون به همه چیمون میاد کلا تو خودشو ناراحن نکن :dیه چند تا ایمیل و جواب ایمیل های آسیاتک شیراز رو بزارم براتون شاید جالب باشه :
ایمیل من :
جواب :
جواب من :
دوستان بهترین isp adsl با ترافیک نا محدود تو کرج چیه؟