LEERY کاربر سایت Mar 1, 2011 #2,251 سرعت دانلود من از ۷۰ رسیده ۱۵!!!! شاتل هست! واسه بقیه هم این قدر کم شده؟ میخوام زنگ بزنم هفت جد ابادشون رو بالا بدم! اینقدر هم پول میگیرن!
سرعت دانلود من از ۷۰ رسیده ۱۵!!!! شاتل هست! واسه بقیه هم این قدر کم شده؟ میخوام زنگ بزنم هفت جد ابادشون رو بالا بدم! اینقدر هم پول میگیرن!
Persian-Masoud Intelligent Innovation کاربر سایت Mar 1, 2011 #2,252 ای بابا به علت مسائلی هست که همه میدونیم و اون بدبختها وگرنه خودشون دلشون نمیخواد اینکارو بکنن!
Silent Storm کاربر سایت Mar 2, 2011 #2,253 الانم PPTP ها بازه . نمیتونن دائمی ببندنش که. کل مملکت رو این میچرخه. کسی میدونه به چه نرم افزاری میشه IPsec رو رو چیز پی ان سرور راه انداخت؟ ببخشید اگه جاش نبود.
الانم PPTP ها بازه . نمیتونن دائمی ببندنش که. کل مملکت رو این میچرخه. کسی میدونه به چه نرم افزاری میشه IPsec رو رو چیز پی ان سرور راه انداخت؟ ببخشید اگه جاش نبود.
PAUSE کاربر سایت Mar 2, 2011 #2,254 نوشته شده توسط Silent Storm: الانم PPTP ها بازه . نمیتونن دائمی ببندنش که. کل مملکت رو این میچرخه. بیشتر... واسه ما که انگاری بستس و وصل نمیشه
نوشته شده توسط Silent Storm: الانم PPTP ها بازه . نمیتونن دائمی ببندنش که. کل مملکت رو این میچرخه. بیشتر... واسه ما که انگاری بستس و وصل نمیشه
Skychaser The Betrayer مدیر انجمن Mar 2, 2011 #2,256 الانم PPTP ها بازه . نمیتونن دائمی ببندنش که. کل مملکت رو این میچرخه. بیشتر... نه هنوزم مثل دیشبه...وصل میشه ولی چیزی باز نمی کنه
الانم PPTP ها بازه . نمیتونن دائمی ببندنش که. کل مملکت رو این میچرخه. بیشتر... نه هنوزم مثل دیشبه...وصل میشه ولی چیزی باز نمی کنه
dani8gb کاربر سایت Mar 2, 2011 #2,257 نوشته شده توسط HypocRisY: نه هنوزم مثل دیشبه...وصل میشه ولی چیزی باز نمی کنه بیشتر... دقیقا ماله منم اینجوری میشه!
نوشته شده توسط HypocRisY: نه هنوزم مثل دیشبه...وصل میشه ولی چیزی باز نمی کنه بیشتر... دقیقا ماله منم اینجوری میشه!
Persian-Masoud Intelligent Innovation کاربر سایت Mar 2, 2011 #2,260 منم اومدم همین خبر رو بذارم! متاسفانه باید بگم دیگه این مملکت جای زندگی نیست! نه توی دنیای واقعیت آرامش داری نه مجازیت!
منم اومدم همین خبر رو بذارم! متاسفانه باید بگم دیگه این مملکت جای زندگی نیست! نه توی دنیای واقعیت آرامش داری نه مجازیت!
Captain Mitchell کاربر سایت Mar 2, 2011 #2,261 نوشته شده توسط HypocRisY: نه هنوزم مثل دیشبه...وصل میشه ولی چیزی باز نمی کنه بیشتر... جواد جون ... الان OK هست ... چند ساعتی میشه ...
نوشته شده توسط HypocRisY: نه هنوزم مثل دیشبه...وصل میشه ولی چیزی باز نمی کنه بیشتر... جواد جون ... الان OK هست ... چند ساعتی میشه ...
Skychaser The Betrayer مدیر انجمن Mar 2, 2011 #2,262 نوشته شده توسط Captain Mitchell: جواد جون ... الان OK هست ... چند ساعتی میشه ... بیشتر... به جانه خودم تا همین 10 دقیقه پیش هم وصل نمی شد الان درسته مثل اینکه...خدا کنه بمونه همین جوری.
نوشته شده توسط Captain Mitchell: جواد جون ... الان OK هست ... چند ساعتی میشه ... بیشتر... به جانه خودم تا همین 10 دقیقه پیش هم وصل نمی شد الان درسته مثل اینکه...خدا کنه بمونه همین جوری.
m0jtaba کاربر سایت Mar 2, 2011 #2,263 نوشته شده توسط HypocRisY: به جانه خودم تا همین 10 دقیقه پیش هم وصل نمی شد الان درسته مثل اینکه...خدا کنه بمونه همین جوری. بیشتر... فکر کنم دوباره ترکید!!! :d
نوشته شده توسط HypocRisY: به جانه خودم تا همین 10 دقیقه پیش هم وصل نمی شد الان درسته مثل اینکه...خدا کنه بمونه همین جوری. بیشتر... فکر کنم دوباره ترکید!!! :d
Silent Storm کاربر سایت Mar 2, 2011 #2,265 بابا وصله به خدا...! تاپیکو عوض کنید به نام * * ان که اونوقت چیلتر شیم بریم پی کارمون ! Spoiler Spoiler Spoiler اکانت **ان خواستید در خدمتیم
بابا وصله به خدا...! تاپیکو عوض کنید به نام * * ان که اونوقت چیلتر شیم بریم پی کارمون ! Spoiler Spoiler Spoiler اکانت **ان خواستید در خدمتیم