بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من سرعتم همین 5 دقیقه پیش رو 240 kbps بود الان اومده رو 50 !
همچین اتفاقاتی تو کل این 5 6 سالی که من از ADSL استفاده میکنم کاملا بی سابقه بوده !

من از عصر تلکام استفاده میکنم. پینگم 250 و تو این روزها تغییری نداشتم. سرعت دانلود هم همون 14 کیلوبایت خاک تو سر . یعنی خاک تو سرشون با این اینترنت شون

سلام یکی از دوستان نزدیکمون بود گفتم برم خونشون پینگش رو ببینم با شاتل.
پینگش با گوگل ، یاهو و 4.2.2.4 ، فیکس رو 250 بود.این خوبه؟کلا شاتل خوبه؟تو پینگ و دانلود سرویس 128/256 و قطعی هایی که از طرف خودشون باشه

ببخشید که اینجا این سوال رو می پرسم کسی تو تاپیک قبل جوابمو نداد. دوستان من قصد دارم شرکت ADSL امو عوض کنم. تهران-منطقه 2 هم زندگی میکنم. سرعت دانلود و حجم دانلود ام میخوام زیاد باشه سرعت لود زیاد مهم نیس ولی نه دیگه خیلی کند باشه قیمتشم مناسب باشه ( 15 یا 16 تومان) شرکتی سراغ دارین به درده من بخوره؟؟؟
مرسی

ببین کلا بخوای حساب کنی پینگ زیاد به سرعت ربط نداره !! عموما پینگ به عامل هایی مثل فاصله از مرکز مخابراتی کاربر ، شلوغی مرکز مخابراتی و اینا . به سرعت زیاد ربطی نداره

تف به این اینترنت ایران!

باو نه میتونم چیزی دانلود کنم، نه صفحه ای میتونم باز کنم!!!!!! جالبه به جز بازی سنتر (اونم شانسی) هیچ سایتی رو نمیتونم باز کنم، حتی گوگل! پشتیبانی هم زنگ می زنم یا اشغاله، یا بر نمیدارن (یه مشت دزد عوضی)! پارس آنلاین هم 2 ماه ثبت نام کردم، هنوز هیچ خبری نیست!!!!!!!! استیم ، Xfire و هیچ برنامه ای رو هم نمیتونم باز کنم!
حتی نمیتونم عکسی که از پینگم گرفتم رو براتون آپ کنم!

خدایا!!!!

تف به این اینترنت ایران!

باو نه میتونم چیزی دانلود کنم، نه صفحه ای میتونم باز کنم!!!!!! جالبه به جز بازی سنتر (اونم شانسی) هیچ سایتی رو نمیتونم باز کنم، حتی گوگل! پشتیبانی هم زنگ می زنم یا اشغاله، یا بر نمیدارن (یه مشت دزد عوضی)! پارس آنلاین هم 2 ماه ثبت نام کردم، هنوز هیچ خبری نیست!!!!!!!! استیم ، Xfire و هیچ برنامه ای رو هم نمیتونم باز کنم!
حتی نمیتونم عکسی که از پینگم گرفتم رو براتون آپ کنم!

خدایا!!!!

پیشنهاد میشه یه m4 بگیری بری داخل شرکت همه رو هد شات کنی :d

ببخشید که اینجا این سوال رو می پرسم کسی تو تاپیک قبل جوابمو نداد. دوستان من قصد دارم شرکت ADSL امو عوض کنم. تهران-منطقه 2 هم زندگی میکنم. سرعت دانلود و حجم دانلود ام میخوام زیاد باشه سرعت لود زیاد مهم نیس ولی نه دیگه خیلی کند باشه قیمتشم مناسب باشه ( 15 یا 16 تومان) شرکتی سراغ دارین به درده من بخوره؟؟؟
مرسی
کسی نیست جواب ما رو بده؟؟؟؟؟؟؟

بنده وضعیت کاملا درست شد !

1173334973.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or