بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

منم با این 79.175.165.186، 19 گرفتم.
دوستان لطفا راهنمایی کنن:
سلام دوستان ، متاسفانه یک مشکلی پیش اومد دیگه نمی تونم به نت فعلیم دسترسی داشته باشم.
یکی راهنمایی می کنه برای تهران - منطقه ی پاسداران کدوم ISP از نظر پینگ ، نداشتن قطعی ، سرعت دانلود خوب در حد 60 KB بهتر هست؟
ممنون.

سلام دوستان ، متاسفانه یک مشکلی پیش اومد دیگه نمی تونم به نت فعلیم دسترسی داشته باشم.
یکی راهنمایی می کنه برای تهران - منطقه ی پاسداران کدوم ISP از نظر پینگ ، نداشتن قطعی ، سرعت دانلود خوب در حد 60 KB بهتر هست؟
ممنون.

4رقم اول تلفنتون رو بگو

2257 هستش.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــ
راستی منم پینگم بهتر شده ولی اصلا اثری از اون 11 برابر نیست.حداقل 10 تا پینگم نیومد پایین :دی

اگر وایرلس متونی بگیری ( شرایطش رو میگم ) , یک زنگ به پتیاک بزن . اونا اون قسمت دکل زیاد دارن.

http://petiak.com/

اگر وایرلس متونی بگیری ( شرایطش رو میگم ) , یک زنگ به پتیاک بزن . اونا اون قسمت دکل زیاد دارن.

http://petiak.com/
از پتیاک تا حالا گرفتم پینگش تعریفی نداره.نمی دونید شاتل و پارس آنلاین و داتک و صبانت و ... ها که معروف ترن پینگشون چطوره!؟

از پتیاک تا حالا گرفتم پینگش تعریفی نداره.نمی دونید شاتل و پارس آنلاین و داتک و صبانت و ... ها که معروف ترن پینگشون چطوره!؟
من پارس آنلاینم و پینگم دوروبر 200,300 میچرخه. البته ADSL هستم نه وایرلس.

من و رفیقم از یک جا نت میگیریم ! من میخوام با یوزر پس اون برم نت از خونمون ولی مث اینک مک آدرس تعریف شده ! واسه همین نمیتونم استفاده کنم :دی چیکار کنم ؟

پتیاک اول ها خیلی خوب بود هم سرعت هم پینگ . کم کم پینگش خراب شد.
دوست عزیز اگر ADSL مخوای از این راه که اینترنتی بپرسی اقا کجا خوب یا بده به هیچ نتیجه مطمئنی نمیرسی چون هر منطقه هر ISP دارای ویژگی های متفاوتی هست
باید افراد رو در مرکز مخابراتی خودتون پیدا کنین که از این شرکت های داشته باشن و از اونا بپرسین

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or