بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

پورت های مخابرات دست یکی از ISP های شهر ماست
من الان خودم 512 دارم اگه همینجور که تو عکسی که گذاشتم بمونه هیچی نمیخوام دیگه

929260441.png

سرعت دانلود فیکس روی 220 KB/S هست برام شبانه خیلی میاد برام پایین
512 سه ماهه با 30 گیگ ترافیک گرفتم 85 !

من از فن اوا دارم راضی هم هستم فقط میخواستم بپرسم دوستانی که از فن اوا دارن الان سرعت دانلودشون از رپیدشیر چجوریه؟؟اخه واسه من با اکانت به 7 هم نمیرسه
ممنون میشم جواب بدید

سرعت دانلود فیکس روی 220 KB/S هست برام شبانه خیلی میاد برام پایین
512 سه ماهه با 30 گیگ ترافیک گرفتم 85 !

مثلا شبانه میشه چند؟
یه سوال هم از بقیه دوستان دارم اونم اینکه آیا اصلا امکان داره سرعت شبانه از سرعت روزانه پایین تر هم بیاد؟ و اینکه بالاترین سرعت شبانه برای کدوم شرکت هست؟
ممنون

شبانه که دانلود رایگان هست همه ملت میریزن فقط دانلود میکنن!
اونوقته که سرعت میاد پایین چون کل پهنای باند مصرف میشه!
اما توی پهنای باند اختصاصی این عمل رخ نمیده و 24 ساعته ثابت سرعت خودتونو دارید!
مثلا اوناییی که شاتل دارن توی روز تا 240 هم دانلود میکنن اما شب ها تا 50 میره فوقش!
بستگی به ترافیک دانلود مخابرات ناحیه شما داره!
یکی از استادهای دانشگاهم که اهل ارومیه هستن میگفت روز با 120 دانلود میکنم شب با 100 !
یعنی فرق آنچنانی نکردن!

مثلا شبانه میشه چند؟
یه سوال هم از بقیه دوستان دارم اونم اینکه آیا اصلا امکان داره سرعت شبانه از سرعت روزانه پایین تر هم بیاد؟ و اینکه بالاترین سرعت شبانه برای کدوم شرکت هست؟
ممنون
ADSL رو نمیدونم
ولی من که وایرلس داشتم بر عکس بود
سرعت دانلودم روزها 20 بود:((
ولی وقتی میشد ساعت 1نصفه شب تا 9صبح من سرعت دانلودم بینه 290 تا 500 میشد انقد حال میداد:>:>
علتشم این بود که شرکت وقتی شب میشد کامپیوتر های خودشونو خاموش میکردن پهنایه باند اونا میومد رو کاربرا و چون من به شرکت خیلی نزدیک بودم سرعت اینترنتم ......:>

عجب حالی کردی واسه خودت! 500 کیلوبایت! فکر کنم خوشحال ترین کاربر اینترنت ایران بودی!
...
امروز نماینده اسیاتک توی شهرمون بهم زنگ زد گفت مخابرات شما توی این هفته اوکی میشه!
منم گفتم پورت یک مگ رو میخوام بگیرم و سرعتش تا 2 مگ میره! چه شود! ماهی 23 تومن!

شبانه که دانلود رایگان هست همه ملت میریزن فقط دانلود میکنن!
اونوقته که سرعت میاد پایین چون کل پهنای باند مصرف میشه!
اما توی پهنای باند اختصاصی این عمل رخ نمیده و 24 ساعته ثابت سرعت خودتونو دارید!
مثلا اوناییی که شاتل دارن توی روز تا 240 هم دانلود میکنن اما شب ها تا 50 میره فوقش!
بستگی به ترافیک دانلود مخابرات ناحیه شما داره!
یکی از استادهای دانشگاهم که اهل ارومیه هستن میگفت روز با 120 دانلود میکنم شب با 100 !
یعنی فرق آنچنانی نکردن!
بابا شاتل من 1 ماه پیش با سرعت 256 شبانه دانلود میکردم تازه ایام تعطیل بود ملت خونشون بودن (همون 3 روز تعطیلی به خاطر بازار :دی) حالا تو دانلود هام با idm هر 5 ثانیه یه بار کل پارت ها dc میشه و سرعت تا میاد بره بالا 0 میشه :دی

آقا این وایمکس ایرانسل چقدر ****ـه :دی
اه حالم به هم خورد !هیچ کاری نمیشه باهاش کرد !
من با PC رفتم یاهو یکی از فامیلامون که اون گرفته بود میخواست یه Page باز کنه نمیتونست !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or