من از فن اوا دارم راضی هم هستم فقط میخواستم بپرسم دوستانی که از فن اوا دارن الان سرعت دانلودشون از رپیدشیر چجوریه؟؟اخه واسه من با اکانت به 7 هم نمیرسه
ممنون میشم جواب بدید
مثلا شبانه میشه چند؟
یه سوال هم از بقیه دوستان دارم اونم اینکه آیا اصلا امکان داره سرعت شبانه از سرعت روزانه پایین تر هم بیاد؟ و اینکه بالاترین سرعت شبانه برای کدوم شرکت هست؟
ممنون
شبانه که دانلود رایگان هست همه ملت میریزن فقط دانلود میکنن!
اونوقته که سرعت میاد پایین چون کل پهنای باند مصرف میشه!
اما توی پهنای باند اختصاصی این عمل رخ نمیده و 24 ساعته ثابت سرعت خودتونو دارید!
مثلا اوناییی که شاتل دارن توی روز تا 240 هم دانلود میکنن اما شب ها تا 50 میره فوقش!
بستگی به ترافیک دانلود مخابرات ناحیه شما داره!
یکی از استادهای دانشگاهم که اهل ارومیه هستن میگفت روز با 120 دانلود میکنم شب با 100 !
یعنی فرق آنچنانی نکردن!
مثلا شبانه میشه چند؟
یه سوال هم از بقیه دوستان دارم اونم اینکه آیا اصلا امکان داره سرعت شبانه از سرعت روزانه پایین تر هم بیاد؟ و اینکه بالاترین سرعت شبانه برای کدوم شرکت هست؟
ممنون
ADSL رو نمیدونم
ولی من که وایرلس داشتم بر عکس بود
سرعت دانلودم روزها 20 بود
ولی وقتی میشد ساعت 1نصفه شب تا 9صبح من سرعت دانلودم بینه 290 تا 500 میشد انقد حال میداد
علتشم این بود که شرکت وقتی شب میشد کامپیوتر های خودشونو خاموش میکردن پهنایه باند اونا میومد رو کاربرا و چون من به شرکت خیلی نزدیک بودم سرعت اینترنتم ......
هه هه...
الان تست زدم این شد ...
دانلود 0.73 mb/s
آپلود 0.45 mb/s
پینگ 319 !
از میانگین isp هم بیشتره !
هر روز بهتر از دیروز ! خدا کنه همین جوری بالا بره
شبانه که دانلود رایگان هست همه ملت میریزن فقط دانلود میکنن!
اونوقته که سرعت میاد پایین چون کل پهنای باند مصرف میشه!
اما توی پهنای باند اختصاصی این عمل رخ نمیده و 24 ساعته ثابت سرعت خودتونو دارید!
مثلا اوناییی که شاتل دارن توی روز تا 240 هم دانلود میکنن اما شب ها تا 50 میره فوقش!
بستگی به ترافیک دانلود مخابرات ناحیه شما داره!
یکی از استادهای دانشگاهم که اهل ارومیه هستن میگفت روز با 120 دانلود میکنم شب با 100 !
یعنی فرق آنچنانی نکردن!
بابا شاتل من 1 ماه پیش با سرعت 256 شبانه دانلود میکردم تازه ایام تعطیل بود ملت خونشون بودن (همون 3 روز تعطیلی به خاطر بازار ) حالا تو دانلود هام با idm هر 5 ثانیه یه بار کل پارت ها dc میشه و سرعت تا میاد بره بالا 0 میشه
آقا این وایمکس ایرانسل چقدر ****ـه
اه حالم به هم خورد !هیچ کاری نمیشه باهاش کرد !
من با PC رفتم یاهو یکی از فامیلامون که اون گرفته بود میخواست یه Page باز کنه نمیتونست !