بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

از اول شهریور اینجوری شده پینگم
الان پینگم با گوگل 140-150 هست قبلا 280-300 بود
اینم یکی دیگه
22974693.png

آخرین ویرایش:
آقا این وایمکس ایرانسل چقدر ****ـه :دی
اه حالم به هم خورد !هیچ کاری نمیشه باهاش کرد !
من با PC رفتم یاهو یکی از فامیلامون که اون گرفته بود میخواست یه Page باز کنه نمیتونست !
کلا وایمکس ها اینجوریه..یا فقط ایرانسل ****ــه..؟!:d

کلا وایمکس ها اینجوریه..یا فقط ایرانسل ****ــه..؟!:d

کلا وایمکس ها ****ـن :d
ولی من با وایمکس داتک کار کردم.زیادم بد نبود.خیلی خوب صفحات رو باز میکرد.کلا ایرانسل****ــه:d
ولی فقط یه خوبی داره :دی
اینکه هرجا بری هست :دی
راستی اگه ما بخوایم بریم شمال میتونیم استفاده کنیم ازش ؟:دی

شما چه سرعتی از مخابرات گرفتی ؟ آخه شنیدم خیلی سخت میشه بالای 128 از مخابرات گرفت!

نه خیر دوست عزیز تو شهر ما تا دو مگ کاربر خانگی میدن :))
بی خودی مخابرات استان تو کشور اول شده :d

سلام آقا کسی میدونه تو محدوده ی کاشانک چجوری میشه سرویس گرفت اونم نصب روی خط ها فیبر نوری؟:دی
تا جایی که من میدونم رو فیبر نوری اینترنت نمی دن چون نمی تونن دیتا رو شماره هایی که فیبر نوریه رانجه کنن
حداقل اینجا که اینطوریه

چند پیام پشت سر هم ارسال نفرمایید
بار اول
TyRaX

Last edited by a moderator:
دوباره زنگ زدم پشتیبانی شاتل :d هبوشن گفتم پینگ یاهم 4000 هست :d (بود واقعا :|) همون لحظه آیه نازل شد مخابرات منطقه مشکل داره و شما packet loss بالایی دارین :d
جالبه این مخابرات ما تا 1.5 ماه پیش به ما پینگ 150 میدادا :دی قبلا هم پینگم بالا بود میومدن میگفتن مشکل از page هست :d
یه بار مثه ادم بگن ما داریم مثه مرد شیر میکنیم سرعت رو که دیگه انقد ما رو نپیچونن و ضایع شن:d

پینگ 4000 هزار؟ الله اکبر!
فکر کن با این پینگ بازی انلاین بکنی! یه تیر به طرف شلیک میکنی یارو میره یه چایی میخوره تا توالت هم میره بر میگیره هنوز گلولت بهش مرسیده! :d

پینگ 4000 هزار؟ الله اکبر!
فکر کن با این پینگ بازی انلاین بکنی! یه تیر به طرف شلیک میکنی یارو میره یه چایی میخوره تا توالت هم میره بر میگیره هنوز گلولت بهش مرسیده! :d
:d:d
اصا اوضایی بود :دی
خود خانمه که داشت مشکلمو مثلا حل میکرد تعجب کرده بود :دی یعنی پینگم از دایال آپ بیشتر بوده :دی لول :دی
خبرایی شنیدم ...

میخوان کلا دیگه اینترنت رو ملی کنن ...

دیگه فقط در چارچوب کشوری کار کینیم ....

یا خدا
قبلا شایعش مطرح شده بود انگاری ! :|
اینترنتو ملی کنن که تو 3 سوت همه چیشون هک میشه که :دی
منتظر انواع دزدی های اینترنتی باشین :دی

:دی
یاحق به جای یاهو و گوگل
مدیر کل تحقیق و توسعه شرکت فناوری اطلاعات ایران از آغاز فاز مطالعاتی پروژه موتور جست و جوگر ملی خبر داد و گفت: طبق اظهارات وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به نظر میرسد این موتور جست و جو گر با نام یاحق فعالیت خود را آغاز کند
منبع : روزنامه ی دنیای اقتصاد ( بازار دیجیتال)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or