Daedalus
کاربر سایت
پس میگی همون pars online خودمونو ادامه بدیم دیگه...:d
کلا میگن مخابرات بهترین گزینه هستش
اما من بهش اطمینان ندارم
پس میگی همون pars online خودمونو ادامه بدیم دیگه...:d
ولی من شنیدم مخابرات بدترین سرویسو میده!!!کلا میگن مخابرات بهترین گزینه هستش
اما من بهش اطمینان ندارم
این شاتل کیفیتش چجوری هست؟؟
آخه خیلی ارزون هست 1mb با ترافیک 10 گیگ ماهی 15900 !!!!
شرکتهای دیگه 256 با همین ترافیک یا حتی کمتر از این قیتشون بیشتر هستش...
اگه کسی 1 مگابایت داره یه راهنمایی کنه که چجوریاست؟؟؟
سلام .. منم شاتل دارم ! 2 mg ماهانه 23 تومن !! با سرعت دانلود 192 ولی به 256 هم میرسه! ! ! :dفکر نمیکنم اینی که میگی درست باشه.
سرویس 512 شاتل 3 گیگ دانلود هست ماهی 18900 تومن.
من 1 مگ شاتل 6 ماهه گرفتم 84 تومن سرعت دانلودم به غیر از ساعات رایگان رو 256 فیکسهسلام .. منم شاتل دارم ! 2 mg ماهانه 23 تومن !! با سرعت دانلود 192 ولی به 256 هم میرسه! ! ! :d
بالا رو بخون عزیزمفکر نمیکنم اینی که میگی درست باشه.
سرویس 512 شاتل 3 گیگ دانلود هست ماهی 18900 تومن.
منم گفتم مطمئن نیستمولی من شنیدم مخابرات بدترین سرویسو میده!!!
کلا تو ایران همه چیز لپ لپهمشکل اصلی اینجا اینه که ADSL همونجور که یک بار گفتم مثل "لـُپ لـُپ" میمونه .. یعنی وقتی میگیری معلوم نیست چی باشه .. ممکنه خیلی خوب باشه و یا خیلی بد.
یک شرکت توی یک منطقه مخابراتی شاید خوب باشه و جای دیگه بد.
من مساله بزرگم پینگ ـه .. البته توقع ندارم که با اینترنت ایرانی توی سرورهای اروپا پینگ 100 داشته باشم ولی مثلا به 300-400 قانعم. که قدیمها همین صبانت بود. ولی الان به زور صفحه وب باز میکنه و برای دانلود هم به نسبت این قیمت و محدودیتش خیلی گرون ـه.
الان این مخابرات معلوم نیست پینگش چطوره ؟
یکسری میگن خوبه و یکسری میگن بده و حق هم دارند، چون از اینجا به اونجا 180 درجه فرق میکنه.
گرفتن اینترنت از این شرکتهای گمنام تر هم بد نیست. چون مشتریهاشون کمتر ـه ممکنه شلوغی کمتر باشه و پینگ بهتر. خدمات به مشتری مثل زمان وصل شدن هم ممکنه بهتر باشه. همین صبانت فقط برای تشکیل پرونده توی شرکت خودشون دو هفته طول داد و میگفت که مخابرات طول میده ولی وقتی نامه رفت مخابرات ، دو ساعت ـه وصل شد.
دو بانده بود رفیقشاید برای سر پایینیش گذاشتن!
اینو ISP ها میگن تا اینترنتشون رو قالب کنن دوست عزیزولی من شنیدم مخابرات بدترین سرویسو میده!!!
2MB داری شما ؟!من پارس آنلاین.
سرعت همین الانم
پینگ 152
دانلود 290
آپلود 100