بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

این شاتل کیفیتش چجوری هست؟؟
آخه خیلی ارزون هست 1mb با ترافیک 10 گیگ ماهی 15900 !!!!
شرکتهای دیگه 256 با همین ترافیک یا حتی کمتر از این قیتشون بیشتر هستش...
اگه کسی 1 مگابایت داره یه راهنمایی کنه که چجوریاست؟؟؟

فکر نمیکنم اینی که میگی درست باشه.

سرویس 512 شاتل 3 گیگ دانلود هست ماهی 18900 تومن.

مشکل اصلی اینجا اینه که ADSL همونجور که یک بار گفتم مثل "لـُپ لـُپ" میمونه .. یعنی وقتی میگیری معلوم نیست چی باشه .. ممکنه خیلی خوب باشه و یا خیلی بد.
یک شرکت توی یک منطقه مخابراتی شاید خوب باشه و جای دیگه بد.

من مساله بزرگم پینگ ـه .. البته توقع ندارم که با اینترنت ایرانی توی سرورهای اروپا پینگ 100 داشته باشم ولی مثلا به 300-400 قانعم. که قدیمها همین صبانت بود. ولی الان به زور صفحه وب باز میکنه و برای دانلود هم به نسبت این قیمت و محدودیتش خیلی گرون ـه.

الان این مخابرات معلوم نیست پینگش چطوره ؟
یکسری میگن خوبه و یکسری میگن بده و حق هم دارند، چون از اینجا به اونجا 180 درجه فرق میکنه.

گرفتن اینترنت از این شرکتهای گمنام تر هم بد نیست. چون مشتریهاشون کمتر ـه ممکنه شلوغی کمتر باشه و پینگ بهتر. خدمات به مشتری مثل زمان وصل شدن هم ممکنه بهتر باشه. همین صبانت فقط برای تشکیل پرونده توی شرکت خودشون دو هفته طول داد و میگفت که مخابرات طول میده ولی وقتی نامه رفت مخابرات ، دو ساعت ـه وصل شد.

درود

من چند وقته از اینترنته مخابرات استفاده میکنم و باید بگم بجز قیمت کمش چیزه دیگه ای نداره

پینگش هم خیلی جالبه تویه Xf پینگ عادیه ولی وقتی میرین تویه بازی میشه 999 این مشکلو چن نفر دیگه هم داشتن یعنی عملا نمیشه باهاش بازی کرد
من از وقتی این سرویسو گرفتم انلین بازی نکردم

یه نکته دیگه هم هست اونم این که وقتی اینترنت شما یه هر دلیل قطع میشه معلوم نیست شما با کی طرف هستین یعنی پشتیبانی نداره و شما باید زنگ بزنی مخابرات با کارمندایه اونجا صحبت کنید

سلام .. منم شاتل دارم ! 2 mg ماهانه 23 تومن !! با سرعت دانلود 192 ولی به 256 هم میرسه! ! ! :d
من 1 مگ شاتل 6 ماهه گرفتم 84 تومن سرعت دانلودم به غیر از ساعات رایگان رو 256 فیکسه
اما پینگ کلا گنده :دی
فکر نمیکنم اینی که میگی درست باشه.

سرویس 512 شاتل 3 گیگ دانلود هست ماهی 18900 تومن.
بالا رو بخون عزیزم :دی
ولی من شنیدم مخابرات بدترین سرویسو میده!!!:p
منم گفتم مطمئن نیستم :دی
خیلی ها از مخابرات دارن و راضین
چون از همشون مجهزتره و هرچی باشه سرمایشم خیلی بیشتره :d

مشکل اصلی اینجا اینه که ADSL همونجور که یک بار گفتم مثل "لـُپ لـُپ" میمونه .. یعنی وقتی میگیری معلوم نیست چی باشه .. ممکنه خیلی خوب باشه و یا خیلی بد.
یک شرکت توی یک منطقه مخابراتی شاید خوب باشه و جای دیگه بد.

من مساله بزرگم پینگ ـه .. البته توقع ندارم که با اینترنت ایرانی توی سرورهای اروپا پینگ 100 داشته باشم ولی مثلا به 300-400 قانعم. که قدیمها همین صبانت بود. ولی الان به زور صفحه وب باز میکنه و برای دانلود هم به نسبت این قیمت و محدودیتش خیلی گرون ـه.

الان این مخابرات معلوم نیست پینگش چطوره ؟
یکسری میگن خوبه و یکسری میگن بده و حق هم دارند، چون از اینجا به اونجا 180 درجه فرق میکنه.

گرفتن اینترنت از این شرکتهای گمنام تر هم بد نیست. چون مشتریهاشون کمتر ـه ممکنه شلوغی کمتر باشه و پینگ بهتر. خدمات به مشتری مثل زمان وصل شدن هم ممکنه بهتر باشه. همین صبانت فقط برای تشکیل پرونده توی شرکت خودشون دو هفته طول داد و میگفت که مخابرات طول میده ولی وقتی نامه رفت مخابرات ، دو ساعت ـه وصل شد.
کلا تو ایران همه چیز لپ لپه :دی
وقتی تو سر بالایی دست انداز میزارن توقع چی داری ؟ :دی

شاید برای سر پایینیش گذاشتن!
دو بانده بود رفیق :دی
بینشون هم بلوک بود :دی
سرپایینیه داشت اما سربالاییه هم داشت :دی

آخرین ویرایش:
ولی من شنیدم مخابرات بدترین سرویسو میده!!!:p
اینو ISP ها میگن تا اینترنتشون رو قالب کنن دوست عزیز:p
من الان 7 ماهی هست دارم
هیچ مشکلی هم با هاش ندارم پینگم تو سرور MAGIC-WOW حدود 300 اه کانتر سورس هم پینگم 70 اه
همین چند روز پیش بود که STARCRAFT II رو از سایت P30DAY دانلود کردم 7 گیگ بعد از اینکه دانلودم تموم شد دیدم نسخه RELOAD رو گذاشتن و می گن اون یکی خرابه دوباره اون یکی رو هم دانلود کردم :d

الان دارم پارت اخر مافیا رو دانلود می کنم

خوب نیست! افتضاح فوق العادست! :-o :d
برو خر حال کن برای خودت!
:d
..............
جان من یه نگاه به این تست اینترنت این یارو بندازین!
فکر کنم به اندازه کل اینترنت تهران سرعت داره! فقط یک یوزر! اونوقت ما توی 128 موندیم!
سرعت دانلود: 71453 کیلوبایت
سرعت آپلود: 21297 کیلوبایت
پینگ: 68
! هنوز خیلی هم پینگش بد بوده طرف!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=8GO4l3SZKAQ

آخرین ویرایش:
این شرکتی که من ازش اینترنت میگرفتم تا همین یه ماه پیش 512 رو میداد ماهی 16 هزار تومن با جمعه های رایگان 18 تومن ماهی 4 گیگ محدودیت حجمی داشت و سرعت دانلودش روی 110-120 بود. اما تو این یک ماه آخر گند زد بش ، قیمتش رو کرد ماهی 19 تومن اونوقت سرعت دانلودم الان شده 45 بهیچوجه هم از 50 بالاتر نمیره:((
انقدر اعصابم از دستش خورده که پشت دستم رو داغ کردم که از ماه دیگه از این شرکت نگیرم و برم سراغ پارس آنلاین! که اونم هزار تا مشکل داره!
مثلا توی کاغذ تعرفه هاش نوشته سرعت یه مگ با 2 گیگ ترافیک ماهیانه رو میده 19 تومن اما نوشته که سرعت این سرویسش تا 3 مگ هم بالا میره! من اگه این حرفش راست باشه دیگه هیچ تردیدی برای خرید این اشتراک ندارم و با استفاده از اینترنت شبانه رایگانش فایل های مورد نظرم رو دانلود میکنم!
حالا از دوستانی که از پارس آنلاین اشتراک 1 مگ یا 512 دارند میخوام که منو راهنمایی کنند تا دوباره توی چاه نیفتم ، برای من فقط سرعت دانلود مهمه و سایر مسائل(مثل پینگ) زیاد برام مهم نیست.

دوستان برای مشکل پینگ افزایش سرعت ندید(پول بی خود ندید!)من 128 میشناسم که پینگش از 2 mg بهتر هست!همین الان چنتا مثال زنده تو همین تاپیک می شناسم ولی نمی گم!:d

وقتی تو سر بالایی دست انداز میزارن توقع چی داری ؟
شاید برای سر پایینیش گذاشتن!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or