بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

آره از کجا فهمیدی؟!
عکس رو فتوشاپ کردم دوباره آپلودش کردم توی وبسایت SpeedTest!!
به نظرت چنین چیزی امکان داره؟! :d
لینک تصویر رو چک کن که مطمئن بشی. ;)
خوب یکی از رفیقام همین کارو کرده بود !

دوستان چرا کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟ به نظر شما سرویسم رو عوض کنم؟؟؟؟؟؟
اشغاله!این پینگش مضخرفه!اپ و دانلودشم مضخرفه!اگه 128 میخوای همون از مخابرات بگیر از داتک وضعش بهتره-رفقا که اینطور میگن:دی

ما خط 512 محدود سپنتا گرفتیم سرعتش رو 56 ثابت مونده بود.تازه ماهی هم بالای صد تومن هزینه میفتاد واسه مون .
الان 256 نامحدود گرفتیم خیالمون هم راحته.(سرعت 28 - 30 تا با idm)

عجب آدمایین اینا !
من الان سرعت دانلودم 150 ـه میخواستم برم نامحدودش کنم ! خوب شد گفتین :دی

ای بابا .. شما چرا انقدر مثبت فکر میکنی در مورد این شرکت های اینترنت فروشی.
دقیقا همونی هست که گفتند .. سرعت رو میبرند بالا که پهنای باند رو زود تموم کنی. هر گیگ اضافه رو هم با پول خون اجداد محترمه و محترم شون حساب می کنند.
فکر کن با دسته دزدان سرگردنه طرفی .. یعنی دزدان دریایی یک مقدار حس Honor و جوانمردی داشتند، اینها همونم ندارند :دی

-------

صبانت که روز به روز بدتر از دیروز. بعد از این چند هفته که پینگ بالای هزار بود.. چند روزه که هر روز چند ساعتی قطع میشه و دو روزه که رکورد زده و روزی دو بار قطع میشه :دی پینگ هم امروز رسید به 5000-6000 که خوب بله :دی

من دارم محدودیت رو با سرعت تمام ، تموم میکنم که برم سر یک اینترنت دیگه. این وسط هم دو هفته بازی بدون بازی :(

پ.ن: همین پیام رو که زدم بفرسته، یک چند دقیقه ای طول کشید.

آخرین ویرایش:
دقیقا همونی هست که گفتند .. سرعت رو میبرند بالا که پهنای باند رو زود تموم کنی. هر گیگ اضافه رو هم با پول خون اجداد محترمه و محترم شون حساب می کنند.
فکر کن با دسته دزدان سرگردنه طرفی .. یعنی دزدان دریایی یک مقدار حس Honor و جوانمردی داشتند، اینها همونم ندارند :دی

-------

صبانت که روز به روز بدتر از دیروز. بعد از این چند هفته که پینگ بالای هزار بود.. چند روزه که هر روز چند ساعتی قطع میشه و دو روزه که رکورد زده و روزی دو بار قطع میشه :دی پینگ هم امروز رسید به 5000-6000 که خوب بله :دی

من دارم محدودیت رو با سرعت تمام ، تموم میکنم که برم سر یک اینترنت دیگه. این وسط هم دو هفته بازی بدون بازی :(

خواستی بگیری از شاتل نگیر :دی
از شرکت های گمنام بگیر به نفعته :d

فکر کن با دسته دزدان سرگردنه طرفی .. یعنی دزدان دریایی یک مقدار حس Honor و جوانمردی داشتند، اینها همونم ندارند :biggrin1:

-------

صبانت که روز به روز بدتر از دیروز. بعد از این چند هفته که پینگ بالای هزار بود.. چند روزه که هر روز چند ساعتی قطع میشه و دو روزه که رکورد زده و روزی دو بار قطع میشه :biggrin1: پینگ هم امروز رسید به 5000-6000 که خوب بله :biggrin1:

پ.ن: همین پیام رو که زدم بفرسته، یک چند دقیقه ای طول کشید.
خدا وکیلی منم همین وضعو دارم ...

این شاتل گر و گر داره گیگ فری میده !

صبا هم که پدرش بسوزه ...!

الان من سرعت دانلودم رو 2 و اینا میچرخه !

فکر کن با دسته دزدان سرگردنه طرفی .. یعنی دزدان دریایی یک مقدار حس Honor و جوانمردی داشتند، اینها همونم ندارند :biggrin1:

من الان چند هفته ای میشه که سایت 1 بعد از ظهر و 1 شب تا 3 بعد ظهر و 3 شب پینگ خیلی افتضاحی دارم در حالی که سرعت دانلود همونه ( میشینم بازی دانلود میکنم :P :دی )
ولی من بازم میترسم ! میترسم اینا چرت گفتن که 1 تا 6 مجانیه ، یه حسی هی هر سری بهم میگه الان داره از حجم ترافیکت کم میشه !:-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or