Niko Bellic
کاربر سایت
آخرین ویرایش:
مگه ربطی به محدود و نامحدود داره ؟! :Oآخه میخوای محدود بگیری یا نا محدود؟
همین 384 رو محدود میگرفتی سرعتت بالای 100 میشد!
اشغاله!این پینگش مضخرفه!اپ و دانلودشم مضخرفه!اگه 128 میخوای همون از مخابرات بگیر از داتک وضعش بهتره-رفقا که اینطور میگندوستان چرا کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟ به نظر شما سرویسم رو عوض کنم؟؟؟؟؟؟
خیلی با ادبی !اشغاله!این پینگش مضخرفه!اپ و دانلودشم مضخرفه!اگه 128 میخوای همون از مخابرات بگیر از داتک وضعش بهتره-رفقا که اینطور میگن
مگه ربطی به محدود و نامحدود داره ؟! :O
آره!
سرعت محدود چند برابر نامحدوده!
عجب آدمایین اینا !بله علیرضا جان! ربط داره!
سرعت محدود رو زیاد میکنن تا زود حجمتو تموم کنی و بازم شارژ کنی! :d
عجب آدمایین اینا !
من الان سرعت دانلودم 150 ـه میخواستم برم نامحدودش کنم ! خوب شد گفتین
ای بابا .. شما چرا انقدر مثبت فکر میکنی در مورد این شرکت های اینترنت فروشی.
دقیقا همونی هست که گفتند .. سرعت رو میبرند بالا که پهنای باند رو زود تموم کنی. هر گیگ اضافه رو هم با پول خون اجداد محترمه و محترم شون حساب می کنند.
فکر کن با دسته دزدان سرگردنه طرفی .. یعنی دزدان دریایی یک مقدار حس Honor و جوانمردی داشتند، اینها همونم ندارند
-------
صبانت که روز به روز بدتر از دیروز. بعد از این چند هفته که پینگ بالای هزار بود.. چند روزه که هر روز چند ساعتی قطع میشه و دو روزه که رکورد زده و روزی دو بار قطع میشه پینگ هم امروز رسید به 5000-6000 که خوب بله
من دارم محدودیت رو با سرعت تمام ، تموم میکنم که برم سر یک اینترنت دیگه. این وسط هم دو هفته بازی بدون بازی
خدا وکیلی منم همین وضعو دارم ...ای بابا .. شما چرا انقدر مثبت فکر میکنی در مورد این شرکت های اینترنت فروشی.
دقیقا همونی هست که گفتند .. سرعت رو میبرند بالا که پهنای باند رو زود تموم کنی. هر گیگ اضافه رو هم با پول خون اجداد محترمه و محترم شون حساب می کنند.
فکر کن با دسته دزدان سرگردنه طرفی .. یعنی دزدان دریایی یک مقدار حس Honor و جوانمردی داشتند، اینها همونم ندارند :biggrin1:
-------
صبانت که روز به روز بدتر از دیروز. بعد از این چند هفته که پینگ بالای هزار بود.. چند روزه که هر روز چند ساعتی قطع میشه و دو روزه که رکورد زده و روزی دو بار قطع میشه :biggrin1: پینگ هم امروز رسید به 5000-6000 که خوب بله :biggrin1:
من دارم محدودیت رو با سرعت تمام ، تموم میکنم که برم سر یک اینترنت دیگه. این وسط هم دو هفته بازی بدون بازی
پ.ن: همین پیام رو که زدم بفرسته، یک چند دقیقه ای طول کشید.
ای بابا .. شما چرا انقدر مثبت فکر میکنی در مورد این شرکت های اینترنت فروشی.
فکر کن با دسته دزدان سرگردنه طرفی .. یعنی دزدان دریایی یک مقدار حس Honor و جوانمردی داشتند، اینها همونم ندارند :biggrin1: