باو چی چی بعضی وقتها میشه؟ یه نگاه به اسم سرور بنداز! + فاصله تا اون شهر! + اسم شهر + اسم isp
حالا بیا بگو بعضی وقتها میشه... :d
حالا بیا بگو بعضی وقتها میشه... :d
مشترک گرامی،
خرسندیم به اطلاع شما برسانیم بر اساس ارزیابی انجام شده میان کلیه ی شرکت ها و سازمان های کشور، شرکت شاتل موفق به دریافت تندیس دیموند و کسب رتبه برتر در بین تمامی شرکت های فناوری ارتباطات گشته است.
هیات داوران این انتخاب، متشکل از نمایندگان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزارت صنایع و معادن، وزارت بازرگانی، وزارت اقتصاد و دارایی، وزارت تعاون، وزارت نفت، وزارت جهاد کشاورزی، اتاق بازرگانی تهران، شورای هماهنگی مدیران عامل بانک های دولتی، موسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی، شهردای تهران و ... بوده است. گفتنی ست، نفت ایرنول، یک و یک، کاله، بهروز، داروگر، لوازم خانگی پارس، بانک ملی ایران، بیمه ایران، روزنامه همشهری، بارز، گلبافت، پادیسان، باتری نیرو، زر ماکارون، انتشارات گاج و ***** سرکان برگزیدگان دیگر صنایع در ارزیابی انجام شده بوده اند.
این دستاورد در شرایطی حاصل گشته است که با مشکلات و موانع زیادی از جمله فراهم نبودن زیرساخت های مورد نیاز برای توسعه ی فعالیت ها، عدم همکاری شرکت های مخابراتی و ... مواجه بوده ایم. بی گمان، فراهم آوردن رضایت مشتریان و ارایه ی خدمات با بهترین کیفیت ممکن، همواره یکی از اصلی ترین اهداف شرکت شاتل محسوب می شود و تمام تلاش این مجموعه بر این است که به زودی بتواند خدماتی منطبق با استانداردهای جهانی در سراسر کشور ارایه کند.
بر این اساس و به پاس همراهی خوب و همیشگی شما مشتریان عزیز، 3 گیگ ترافیک رایگان در تاریخ 1 شهریور ماه به سرویس شما اضافه خواهد شد که مشتریان سرویس های ویژه (آرت) می توانند در شهریور ماه و مشتریان سرویس های اقتصادی (اکو) می توانند از آن در دوره ی جاری سرویس* خویش بهره گیرند. لازم به ذکر است این هدیه شامل شهرهای بندرعباس، بندرلنگه، بروجن، یاسوج و شهر کرد نخواهد بود.
با امید و آرزوی موفقیت های روزافزون
گروه شرکت های شاتل
*: منظور از دوره جاری سرویس، دوره ای است که آغاز آن قبل از 1/6/1389 و پایان آن پس از تاریخ 1/6/1389 باشد.
عزیز مگه من بیکارم بیام دروغ بگمهرچند تست ماله شما نیست!
ولی:
1. از 50 مایلی افتضاح ترین پینگ رو داره!
2.سرعت آپلود افتضاحه بازم!
3. اصلا به درد بازی آنلاین نمیخوره!
مگه پارس آنلاین سرویس نا محدود نداره...؟!
نمیدونم برای این سرویس نامحدود میدن یا نه ولی میخوام بگیرم کسی میدونه پارس آنلاین 128 رو نا محدود میکنه یا نه ؟!مگه میشه نداشته باشه:-o
هم محدود داره هم نامحدود
چی میخوای از جون اینترنت مگه؟نمیدونم برای این سرویس نامحدود میدن یا نه ولی میخوام بگیرم کسی میدونه پارس آنلاین 128 رو نا محدود میکنه یا نه ؟!
اینم ماله منه !
برا همین میخوام برای این 128 نامحدود بگیرم (آخه بازی کردن آنلاین و دانلود بازی خرج داره هی باید دانلود کنیم )چی میخوای از جون اینترنت مگه؟
الان 5 ساعت شب رایگانه میتونی شبی 3 گیگ بگیری دیگه.
من 2-3 ماه هی دانلود کردم دیگه ارضا شدم الان 2-3 ماهه هیچی نگرفتم!
سرویس های نامحدودش پول قبر باباشه.
این فوتوشاپیه !گویا اینجا همه با صبانت مشکل دارند.
والا ما 3 ساله داریم. هیچ مشکلی هم نداریم. البته اینجا قم هست نه تهران!