اگه با همه صفحات Https مشکل داری، تایم ویندوز رو چک کن.
اگه با همه صفحات Https مشکل داری، تایم ویندوز رو چک کن.
دوست عزیز تایم ویندوز ربطی به صفحات .. !! Https نداره ها ؟ نوسانات پینگ تایم مشکلات پهنای باند و ... همش بر می گرده به اینترنت ! زیر ساخت و شرکت های آی اس پی .. در ضمن الان من اکثر صفحاتی که مجاز هست و بازی می کنم صفحه پیوند ها بازی میشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کلا رو موخه Clear Hisotry هم کردم منتها این طوری که بوش میاد مشکلات حاد تر از این حرف هاست
اینجوریه. باید ساعت و تاریخ سیستمت رو درست کنی تا page واست load بشه.
من ساعت و .. تنظیم هست و درست ، مشکل لود شدن به اینترنت بر میگرده مگه اینکه تاریخ سیستم شما ماله 2012 باشه و .. که فکر نکنم ماله کسی اینطوری باشه
ممکنه مشکل از web browser شما باشه.از یه مرورگر دیگه استفاده کن.این مشکل معمولا با google chrome پیش میاد
!! اعلام شد مثلا مشکل از زیر ساخت هست که سرعت لود شدن با خارج تو بیشتر بازه های زمانی شده 1/6 .. ..اصلا من مشکل ندارم![]()
!! اعلام شد مثلا مشکل از زیر ساخت هست که سرعت لود شدن با خارج تو بیشتر بازه های زمانی شده 1/6 .. ..
امروز زنگ زدم به مخابرات گفتم یکییو بیارین رمز مودمو میخوام عوض کنم و تنظیماتشم درست کنه( بهم ریخته بود! ) یوزر پسم هم admin admin نبود!هیچی اومد درست کرد بعدش دیدم پینگی که قبلا 120 بود الان شده 250
کاری کرده یارو؟
ترکید نت
![]()
منم چند روز پیش میخواستم گوگل رو لود کنم لود نمیشد!!!پینگ میگرفتم reply میداد اما لود نمیشد.ip سایت گوگلو که میدام سایتش لود میشد.خیلی عجیب بود.
اصلا من مشکل ندارم![]()
!! اعلام شد مثلا مشکل از زیر ساخت هست که سرعت لود شدن با خارج تو بیشتر بازه های زمانی شده 1/6 .. ..
دوستان كسي ميدونه ip invalid چيه؟