بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام.

من شهرستان نت مخابرات دارم دانلود شبانش از 2 تا 7 صبحه.
جدیدا 600 مگ بیشتر نمیتونم بگیرم هرشب.
سرعتم قبلا 70 بود شبانش ولی الان تا 30 هم نوسان داره .

میخواستم بدونم ماله من اینطوره فقط یا همه اینطورین ؟؟

بر پدر این مردم آزارا لعنت که هر روز یه کرمی می ریزن

اکثرا ، اینترنت ما بدون نوسان بی معنا هست ، فقط نوسانش همیشه به طرف بدتر شدن هست!

- - -ویرایش - - -

شاید این سوالم به اینجا ربطی نداشته باشه،ولی میپرسیم دیگه...:d
میشه یه دونه سرویس ADSL گرفت و روی دو تا خط از اون استفاده کرد؟

شدن می شه اما این کارو نمی کنن یعنی خیلی بعید هست ISP های اینجا بیان چنین کاری کنن با وجود اینکه می تونن و پورت های خالی هم دارن (!) وگرنه شما تعرفه اول رو می اندازی روی خط اولت و تعرفه دومت رو روی خط دومت از یک ISP.

سلام دوست عزیز

پارس آنلاین 256 ـــش سرعتش روی 320 بسته شده که گاهی به 400 هم میرسه.اما نه نامحدودش!نامحدود 256 روی 180KBPS .من چند ماهه دارم 128 نامحدود میگیرم و سرعتم دقیقا روی 128KBPS هستش اما اگه مثلا برای 128 بیشتر از 16GB استفاده کنی سرعتت میاد روی 16 کیلوبیت .برای 256 اگه بیشتر از 30gb استفاده کنی سرعتت میاد رو 32kbps.من الان LIMIT شدم و سرعتم اومده روی 16KBPS.اگه مصرفت زیاده نامحدود از این شرکت نگیر!

اینجا همه چی راجه به سرویس های نامحدود توضیح داده شده!

«جایزه مصرف منصفانه» چیست و چرا اعمال می شود؟
جدا نا محدود پار انلاین 256 سرعتش 180 ؟
اسیا الان 2 مگش که 120 تا 150 160
1 مگش 100 چطور 256 پار انلاین 180؟

شرکتش دوست داشته سرعت مشترکین رو بالا بسته دیگه مسئله ی مهمی نیست. !
شاتل هم همه ی سرویس های محدودش رو روی 2 مگ یا 4 مگ آپ می کنه.
نامحدود رو دارم میگم
منتها الان که پستشون رو کامل خوندم ظاهرا زیاد دانلود کنی سرعت کم میکنن

آخرین ویرایش:
شرکتش دوست داشته سرعت مشترکین رو بالا بسته دیگه مسئله ی مهمی نیست. !
شاتل هم همه ی سرویس های محدودش رو روی 2 مگ یا 4 مگ آپ می کنه.

نامحدود رو دارم میگم
منتها الان که پستشون رو کامل خوندم ظاهرا زیاد دانلود کنی سرعت کم میکنن

بله دوست عزیز .اما چه فایده سرعتت بعد از دانلود از یه حد مشخص سرعتت میاد رو حدی که هیچ کاری نمیتونی باهش بکنی.اما خوب مثلا برای 256 نامحدود راحت تا 30gb با سرعت 180KBPS دانلود داری بعدش که دانلودت بیشتر از 30گیگ شد سرعتت میاد روی 32KBPS.در حال حاضر فعلا پارس بهترین گزینس.256 نامحدودش میشه ماهی 45 هزار تومن ولی خوب عوضش با این سرعت دانلود داری , شرکت های دیگه شاید ارزون تر بدن اما هیچکدومشون این سرعت رو مخصوصا برای نامحدود بهت نمیدن.سرویس محدود 512 ـش سرعت دانلودش روی 450 بسته شده اما زود ترافیکت خورده میشه که میتونی شبانه دان داشته باشی که سرعتش روی 100KB PS هستش و بافر فیلم هاش هم عالیه!من تقریبا تمام سرویس های این شرکت رو برداشتم.همشون سرعتشون خوبه.

آخرین ویرایش:
یعنی میگی نگیرم من مخابرات؟

ای بابا پس چیکار کنم من
مخابرات اهواز؟ من دارم، نه نگیر! :d
شاتلش هم در کل آشغاله. پارس آنلاین محدودش، بدک نیست برای شبانه (البته منظورم بین بد و بدتر)! :d

دوستان میخواستم بدونم مشکل از ISP من هست یا کلا اینطوری شده ... :

سایت Google یا چند تا سایت دیگه از جمله Mail.yahoo.com رو که میزنم از اون صفحه های Security میاره که Https رو حذف می کنه :|
برای شما هم همینطوره ؟

کسی جواب نداد ؟

می خوای چه جوابی بدیم نت پوکیده عین همیشه دوباره دارن می...ن به نت درست شد میشه مذخرف تراز گذشته بعد میگنن ببینید درستش کردیم:-&
واسه منم که چند ماهه پوکیده

الان دقیقا یک هفته است ساعت 4 بعد از ظهر کلا نت من قطع میشه برای چند دقیقه و بعد از وصل شدن سرعتم به زور میشه 30 تا درحالی که قبل از این ساعت سرعت روی 60 تاست.به پشتیبانی مخابرات زنگ زدم و ....................................................دقیقا این جواب پشتیبانی بود .یکسره داشت می گفت امممممممم ممم ممم .آخر هم گفتم من بخواهم از واحد شما شکایت کنم چه باید بکنم خیلی مودبانه گفت شما از توی سایت مخابرات می توانی این کار را انجام بدی و با خوبی خوش خداحافظی کردیم = یعنی به هر کی دوست داری شکایت کن به هیچ جا نمی رسه.

الان دقیقا یک هفته است ساعت 4 بعد از ظهر کلا نت من قطع میشه برای چند دقیقه و بعد از وصل شدن سرعتم به زور میشه 30 تا درحالی که قبل از این ساعت سرعت روی 60 تاست.به پشتیبانی مخابرات زنگ زدم و ....................................................دقیقا این جواب پشتیبانی بود .یکسره داشت می گفت امممممممم ممم ممم .آخر هم گفتم من بخواهم از واحد شما شکایت کنم چه باید بکنم خیلی مودبانه گفت شما از توی سایت مخابرات می توانی این کار را انجام بدی و با خوبی خوش خداحافظی کردیم = یعنی به هر کی دوست داری شکایت کن به هیچ جا نمی رسه.
به خاطر اینکه مسئولین اصلی این وضعیت به هیچ کس جز یه نفر جواب گو نیستند.

کسی جواب نداد ؟

من با جایی در اتباط هستم ج اینه که دو هفته ای هست که اختلال و کندی تو باز شدن صفحات خارجی وجود داره و نوسانات پینگ بالاست

و چیزی که من آمار دارم اینه که یه سری شرکت ها و حالا .. پهنای باند کم آوردن یعنی دارن بیشتر از حد مصرف میشه از اون پهنای باندی که هست که یا خریدن و هنوز تکلیف مشخص نیست و یا ........ کلا مثلا از اون پهنای باندی که خریداری شده بیشتر میکشن و .. اگه دقت کنی صبحها و ظهر ها و اداره جات که فعال هستن و .. نت کیفیتش افت میکنه شدید و نوسانات پینگ تایم داریم .

من که فکر کنم قضیه فراتر از ایناست و کلی مشکل هست و ج گو هم نیستن اینم بگم کلی فشار و شکایت هست روشون

دوستانی که مثل من از مخابرات تهران سرویس میگیرن یه سوال داشتم ، واسه شما ها هم چیز پی ان ها هنوز قطعه ؟
فرجی نشده ؟؟؟
اخه جدیدا خیلی هارو میبینم از چیز پی ان به راحتی استفاده میکنن

یه خیری پیدا شه جواب این پستمون رو بده
ممنون میشم واقعا

زنگ زدم آسیاتک میگم:
سلام
-سلام
قربان من سرویس 1 مگ دارم الان درست یه هفته هست سرعت دانلودم شده 50 مشکل دارین شما ها؟! /:)
سخنگوی آسیاتک : نه خیر یک هفته نیست الان دو هفته هست که این مشکل رو داریم.
:|
-اِااااااااااااا چه جالب خوب شد خودتون گفتین من فکر میکردم که یه هفته هست این جوری شده. حالا کی درست میشه؟!
-به امید خدا یه 24 ساعت 2 3 روز نهایت 1 هفته دیگه درست میشه.! :|/:)
این بود داستان خوب ما ولی مرده خیلی راستگو مومن بود میدونید بهم چی گفت ؟؟!!!
گفت آقا چرا دروغ بگم مگه شرکت ماله منه؟! مشکل دانلود ماله خود شرکت آسیاتک هست دارن پهنای باند رو افزایش میدن این جوری شده.
به نظرم تو ماه رمضون بهشون زنگ بزنید تمامی علت ها رو جویا بشین شاید به خاطر روزه ایی که میگرن دروغ نگن و حرف درست رو به ماها بگن.:>:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or