بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

نسخه میپیچی یعنی چی ! عزیزم دروغ ندارم که بگم :| شهر به شهر شاید فرق میکنه خوب ! :| خواستی از سرویس 128 و سرعت دانلودم عکس میدم ! والا یهو میپرن به آدم :|
من از شما عذر خواهی می کنم.بابت حرفی که زدم.حق با ایشون است و من اشتباه کردم. من بخاطر کاری رفتم esf و چون شرکتی که باهاشون کار داشتم نت مخابرات داشتن واقعا سرعتش عالی بود.

آقا العان google.com و چرا نمیشه باز کرد؟ (آذربایجان شرقی maxnet) در ضمن به psn هم نمیشه وصل شد...
همه اینطوری هستن یا من بدبخت؟

گوگل من هم هر روز از ظهر تا عصر بسته میشه! میرن نهار و نماز و استراحت بچه های گوگل. :دی

گوگل من هم هر روز از ظهر تا عصر بسته میشه! میرن نهار و نماز و استراحت بچه های گوگل. :دی

بابا من بدبخت the last of us برای ps3 به طورت دیجیتالی خریدم 70% دانلود شده ولی دیگه نمی کنه میگه باید به psn وصل بشه. 230 تومن دادم بابتش حالا پول حجم adsl به کنار . الان مثل اوسگل ها دارم به مانیتور نیگاه می کنم. f**k it.

داشتم این 1329 صفحه ای که تاپیک رفته جلو نگاهی مینداختما مروری میکردم جز أه ناله رنجا غم چیزی ندیدم شاید صفحاتی با اندکی امید و شادمانی بین أنها بود اما سرابی بیش نبود هر چه صفحات تاپیک روبه جلوتر میرفت مشکلات خرابیها بیشتر میشد أه ای روزگار :|

ترکیدیم از خنده عجب پست باحالی,
دوستان یکی مثله من که امکان تهیه ADSL نداره یه یه وایمکس خوب میتونید معرفی کنید, مبین نت گرفتم که توی گرگان اشغاله

2روزه میخوایم این مپ پک جدیدbo2 codرا از ایکسباکس لایو دانلود کنیم تا میزارم دانلود بلافاصله dcمیشه از ایکسباکس لایو عجب فیلمی داریم با این اینترنت قربون فیلم هندی:d

اینترنت جدیدم امروز در آبادان فعال شد.....

2813834446.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or