بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

منم از ماکسنت هستم اما ماله شما خیلی سرعتش پایینه! از کدوم شهر آ.غ یا آ.ش هستین؟

(آ-ش)
مسعود برای 128 کجاش پایینه؟ :d
داییم از یک ISP دیگه میگیره 128 ماهی 20تومن میده واسه محدود سرعتش هم از 17 بالا نمیاد =)) هرچی هم میگم بیخیال اون ISP شو میگه زشته طرف آشناس :))

شما با Max-NH128 سرعتت چقدره؟

برای من تقریبا دیگه هیچ سایتی باز نمی کنه اختلالنت وصل کردم بجای اینترنت!!!
من هنوز دهه شروع نشده زجر کشیدنم شروع شده!:|(پیش باز رفتم:|:((:d!)

امروز :

1136593655.png

دیروز :

1134257395.png

حال میکنید چجوری در عرض یک روز سرویس دهنده اینترنت رو تغییر میدن !؟ :دی

امروز :

1136593655.png

دیروز :

1134257395.png

حال میکنید چجوری در عرض یک روز سرویس دهنده اینترنت رو تغییر میدن !؟ :biggrin1:
هاهاهاهاایول! فکر کنم خودت کارمند مخابراتی! :دی این سرویس جدیدت از کجاس؟ مخابرات؟ مبارکت باشه! :x
........
(آ-ش)
مسعود برای 128 کجاش پایینه؟ :d
داییم از یک ISP دیگه میگیره 128 ماهی 20تومن میده واسه محدود سرعتش هم از 17 بالا نمیاد =)) هرچی هم میگم بیخیال اون ISP شو میگه زشته طرف آشناس :))

شما با Max-NH128 سرعتت چقدره؟
من مهاباد هستم!
ماکسنت الان توی غربی و شرقی و اردبیل توی همه شهرهاش سرویس میده و توی همه شهر ها سرعت دانلود 128 نباید کمتر از 90 کیلو باشه! همین الان زنگ بزن پشتیبانیی هرچی از دهنت در اومد بارشون کن تا برات درست کنن! :d تست هایی که من تا الان گذاشتم همش ماله ماکسنت 128 هست.

.....
برای من تقریبا دیگه هیچ سایتی باز نمی کنه اختلالنت وصل کردم بجای اینترنت!!!
من هنوز دهه شروع نشده زجر کشیدنم شروع شده!:|(پیش باز رفتم:|:((:d!)
دکسون یه چیت بزن درستش کن! :d
ماله منم پوکیده! هی بخاطر پینگ بالا کایک میشم! :(

آقا من پینگم فوق العادس (با 4.2.2.4 حتی 98 هم بوده)، ولی سرعت دانلودم افتضاحه! مثلا 512 دارم ولی اگه با برنامه ی DAP دانلود نکنم، سرعتم بین 10 تا 20 ـه. (با DAP - حدود 50 - 60 - 70 ـه و در بهترین مواقع 90 ). به نظر شما این پینگ خوب علتش نزدیکیه خونمون به مخابراته یا شرکتی که ازش گرفتم خوبه؟ ISP رو عوض کنم؟
سلام
بنده با سرور 4.2.2.4 پینگ 95 میلی ثانیه میگیرم ، یکی از تست های تریس اون هم توی پستای قبلیم در این تاپیک هست. شما همان طور که دوستان هم اشاره کردند لطفاً با سرور 4.2.2.4 تست تریس (مسیریابی) بگیرید و عکسش را قرار بدید تا روی اون بحث کنیم! :d ضمناً شما تست های سرعت و یا پینگ با سرورهای اروپایی هم در صورت تمایل قرار بدید... برای تست تریس به طور ساده در پنجره ی cmd.exe تایپ کنید : tracert 4.2.2.4 و اینتر را بزنید و سپس عکسش را قرار بدید...

ممنون

سیگنال جان به نظر بنده عمده مشکلات پینگ ما به دلیل پهنای باند کم شرکت ها هست!
یه مثال خدمتت عرض میکنم!
شرکت مکسنت توی مخابرات محله ما که بییشترین یوزر رو هم داره 28 مگ پهنای باند داده! و حدود 80 نفر هم اینجا سوزر داره! البته بقیه شرکت ها به ماربطی ندارن دیگه! وگرنه کلا یه 400 نفری توی مخابرات ما پورت دارن.
خوب! سیاست شرکت ماکسنت این هست که به همه یوزر هاش بجز مشترکین 2 مگابیت به همه 1 مگابیت پهنای دانلود و 384 کیلوبیت پهنای آپلود رو میده!
یعنی کسایی که چه 128 دارن چه 256 چه 512 و چه 1 مگ بهمه 1 مگابیت پهنای باند میده!
و این یعنی اشغال پهنای باند چندبرابر میشه!
اگر شرکت ما میومد و به هرکس حق خودشو میداد یعنی منی که 128 دارم بجای 116 کیلو 16 کیلو. دانلود میکردم یقین دارم پینگم بجای 300 میشد 150
اما شرکت هم حق داره! بازار رقابتی اونهارو مجبور کرده...
..............

مسعود جان تمام صحبتت را قبول دارم... منم فکر میکنم اگه ISP ها سرعت های استاندارد و قانونی قرارداد را به سرویس گیرنده ها ارائه بدهند به احتمال زیاد مشکل پینگ وجود نخواهد داشت...

===============================

من الان کیفیت ارتباطم مثل گذشته (یا به عبارت دیگه "کما فی السابق" :d ) و حتی بهتر از اون هست! ... خدا را شکر...

1136603099.png

پینگ پایین تر از 110 میلی ثانیه با اروپا نداشتم که الان دارم :lol:

آلمان:

33534746.png

روی 100 میلی ثانیه میچرخه!... دارم به هدفم یعنی تست پینگ کمتر از 100 میلی ثانیه با سرورهای اروپایی و آمریکایی روز به روز نزدیک میشم... :punk:

شما میخواهید اقدامات موثر مخابرات در رفع مشکلات پهنای باند را کمرنگ جلوه دهید! :)):)):))

هاهاهاهاایول! فکر کنم خودت کارمند مخابراتی! :biggrin1: این سرویس جدیدت از کجاس؟ مخابرات؟ مبارکت باشه! :x
دل خجسته ای داری اینا هر چند روز سرویس دهنده اینترنتشون عوض میکنن چند روز دیگه تست میزارم میبینی که آسیاتک هست ! ( این سرویس رو 7 8 ماهی هست دارم جدید نیست فقط اوضاعش بهتر شده وگرنه سرعتم همیشه 250 بوده ولی تو Speedtest کمتر نشون میداد ) در واقع اینجوری بگم پورت ها همون پورت مخابرات هست ولی بعد از چند روز سرویس دهنده میشه آسیاتک چند روز بعد مخابرات شیزار و چند روز بعد IP تو Speedtest تهران رو نشون میده اما توی whatismyipaddress شیزار در کل یکی از پدید های طول تاریخ هست این اتفاقاتی که اینجا میفته !

مخابرات فارس سرویس هاشو دست ISP ها میده و مراحل ثبت نام و ... رو اونجا باید اجام بشه دوسته بنده هم یکی از کارکنان اونجاست از این راه تونستم بگیرم
سرعت روزانه 250 هست و شبانه هم 100 تا 120

آخرین ویرایش:
دارم به هدفم یعنی تست پینگ کمتر از 100 میلی ثانیه با سرورهای اروپایی و آمریکایی روز به روز نزدیک میشم... :punk:
هدفتو عشقه داداش! :دی ایشالله به زیر 90 هم برسی! :دی راک یو! :دی
دل خجسته ای داری اینا هر چند روز سرویس دهنده اینترنتشون عوض میکنن چند روز دیگه تست میزارم میبینی که آسیاتک هست !
ماکسنت هم زیر مجموعه آسیاتک هست که الان پوکیده!
من نمیدونم چرا آی پی من بندرعباس هست!! روی پینگم بدجور تاثیر گذاشته!
جر و بحث منم با ماکسنتی ها کاملا بی نتیجه هست! :discussion:
........
خبر: سقف ترافیک ماهانه در کانادا 25 گیگابایت اعلام شد.
چی؟ شوخی میکنی؟

خبر: سقف ترافیک ماهانه در کانادا 25 گیگابایت اعلام شد.

هااان؟ رفیق من سرویس نیمه مجانی گرفته از بــِل توی مونترال با ترافیک ماهیانه 60 گیگ.

وقتی توی کبک اینجوری باشه که به نسبت بقیه کانادا ده حساب میشه .. توی بقیه کانادا که به نسبت آمریکا ده حساب میشه چی ؟ :دی

توضیح : نیمه مجانی یعنی اینکه پول خاصی در مقایسه با اینترنت ایران نمیده :دی

چی؟ شوخی میکنی؟
آره. یکنفر الان باید کل ترافیکش رو پای دو تا فیلم H264 بذاره.
و دیگه Scene توی کانادا درش تخته میشه.
جدا حیف شد. ولی خوب، فیلمهای H264 زیر یک گیگ بیشتر طرفدار پیدا خواهد کرد.

هااان؟ رفیق من سرویس نیمه مجانی گرفته از بــِل توی مونترال با ترافیک ماهیانه 60 گیگ.
من همین دو سه ساعت پیش چندتا تاپیک در موردش توی فورچن دیدم. از جزئیات بیخبرم.
اینهم نتایج توی گوگل:

http://tinyurl.com/canadabwcap

وقتی توی کبک اینجوری باشه که به نسبت بقیه کانادا ده حساب میشه .. توی بقیه کانادا که به نسبت آمریکا ده حساب میشه چی ؟ :biggrin1:
هرچقدر یک کشور دهستون باشه پایرسی توش فراوونه. و مقامات هم باهش به هر دلیلی مخالفت میکنن. همین امروز، 35 تا سایت تورنت رو پخ پخ کردن. ولی چون اینجوری نمیشه جلوش رو گرفت، به شیوه ی ایران اومدن ترافیک رو محدود کردن.
ولی شاید به ما پهنای باند بیشتری برسه اینوسط.

آخرین ویرایش:
آره. یکنفر الان باید کل ترافیکش رو پای دو تا فیلم H264 بذاره.
و دیگه Scene توی کانادا درش تخته میشه.
جدا حیف شد. ولی خوب، فیلمهای H264 زیر یک گیگ بیشتر طرفدار پیدا خواهد کرد.

من همین دو سه ساعت پیش چندتا تاپیک در موردش توی فورچن دیدم. از جزئیات بیخبرم.
اینهم نتایج توی گوگل:

http://tinyurl.com/canadabwcap

هرچقدر یک کشور دهستون باشه پایرسی توش فراوونه. و مقامات هم باهش به هر دلیلی مخالفت میکنن. همین امروز، 35 تا سایت تورنت رو پخ پخ کردن. ولی چون اینجوری نمیشه جلوش رو گرفت، به شیوه ی ایران اومدن ترافیک رو محدود کردن.
ولی شاید به ما پهنای باند بیشتری برسه اینوسط.

من خوندم .. مثل اینکه بهش اجازه دادند cap بگذاره.
ولی چیزی توی مایه های 25 گیگ نبود .. البته برای سرویسهای مختلف .. cap های مختلف ولی ایتجوری که پریدی وسط گفتی محدودیت 25 گیگ در کانادا .. انگار ســهمیه بنزین ـه. :دی

من خوندم .. مثل اینکه بهش اجازه دادند cap بگذاره.
ولی چیزی توی مایه های 25 گیگ نبود .. البته برای سرویسهای مختلف .. cap های مختلف ولی ایتجوری که پریدی وسط گفتی محدودیت 25 گیگ در کانادا .. انگار ســهمیه بنزین ـه. :دی
خوب مکسیمم پِلنها شده 25. همون سهمیه میشه اگر اینجوری به قضیه نگاه کنیم که 70% جمعیت کانادا از اینترنت استفاده میکنه، بعضیها زیادی ویراژ میرن تا اینکه دولت مجبور به اعمال محدودیت بشه.

یادش بخیر زمانی اینترنت آزاد بود، فیس بوک نبود، تورنت نبود...:crying:

همونطور که شیخ گفت:
"It's moot now. September 1993 will go down in net.history as the September that never ended."

فروچن آخرین سایتی بود که پرطرفدار بود ولی بدون ریا ساخته شده بود. اون هم به گند رفت. میخوان یک چیزی بسازن بین Social Networking، Multimedia Editing و فور چن. :|

مصر هم که دارن انقلاب میکنن. آی پی ها داره تموم میشه. من ماه دیگه 18 سالم میشه. جدا افسرده کننده ست. :((

هدفتو عشقه داداش! :دی ایشالله به زیر 90 هم برسی! :دی راک یو! :دی

بله مسعود خلاصه باید اهداف و چشم اندازهای عالی داشت دیگه! :d ولی به نظر من همین افزایش پهنای باندی که ازش خبر به ما میرسه میتونه خیلی از اختلالات را کاهش بده... الان نمیدونم چه جوریه برخی از دوستان برعکس اختلالاتشون بیشتر شده! :-/

الان الحمدلله اصفهان داره بارون شدید میاد... این تست ها در حالت بارون شدید هستند با توجه به اینکه ارتباطم هم وایرلس هست... برف و بارون هیچ تاثیری روی ارتباط شبکه ی من نداره....

33547088.png

1136824231.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or