بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

عجــب ! )x

1134257395.png

ایم با V P N :

1134262924.png

800-900 که خوبه :biggrin1: من دیشب ساعت 12 گفتم بعد از چند روز بریم یه Dungeon دیدم پینگ روی 8000-9000 می چرخه :|
8 هزار میلی ثانیه !!؟؟؟؟؟؟؟؟:o جواد مطمئنی دیال آپ وصل نبودی ؟ :دی

الان دارم فکر می کنم چه بازی هایی می تونم با این پینگ بکنم ....
فکر نکنم غیر از شطرنج و ... بشه بازی دیگه ای کرد . ماله من همیشه دور و بره 200 تا 300 بود .

8 هزار میلی ثانیه !!؟؟؟؟؟؟؟؟:o جواد مطمئنی دیال آپ وصل نبودی ؟ :biggrin1:
نه همین ADSL خوشحال خودم بود :دی احتمالا به خاطر بارون دیشب تهران بود، من کلا هر دفعه بارون میاد نتم میترکه، نمی دونم حکمتش چیه :دی

stability

سلام :)
وضعیت شبکه ی بنده که الحمدلله تغییرات زیادی نداشته در حال حاضر... فقط زمان پینگش تا حدودی بالا رفته....

اینم تست ها:

آمریکا:

33457947.png

اروپا:

33458104.png

1135027244.png

آخرین ویرایش:
سیگنال پینگش شده 160 دیگه ببین چه خبره! :دی
ببخشید 128 نامحدود 126 کیلو؟!!!!
:-o

سلام مسعود ؛ خوبین؟

چه قدر سریع رسیدی؟ :d پستم را ویرایش کردم. بله میگفت تا 160 کیلوبایت سرعت دانلودش میره:-o نمیدونم چه جوریه :-/ ، نامحدود هم هست و حجمی نیست!

بیا این تستش:

1133593529.png

فدات بشم. هییی نفسی میاد! :دی
والا توی ایالت ما (:دی) مخابرات نامحدود نمیده! کل سرویس هاش محدود هستن! علتشم پرسیدم گفتن شرکت های اینجا فشار آوردن!! :-/:-o
اینجا با سرویس 128 دیدم که 160 کیلو گرفتن! اما خوب محدود هست! پینگشون هم خوب هست.

نه همین ADSL خوشحال خودم بود :biggrin1: احتمالا به خاطر بارون دیشب تهران بود، من کلا هر دفعه بارون میاد نتم میترکه، نمی دونم حکمتش چیه :biggrin1:
جواد به خاطر اینه که سیم های مخابراتی که تو خونتون کشیدن خیس شده احتمال خیلی خیلی زیاد تلفن خونتون موقع بارون نویز میگیره آره ؟ اگه اینجوری تنها دلیلش همینه
یه بار که همچین مشکلی داشتی پریز خطتون که تو حیاط هست معمولا کنار کنتور برق میزارن پریزش، در بیار بر عکس بکنش تو احتمال اینکه مشکلت حل بشه زیاده !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or