spider-man1
کاربر سایت
آره موقع بارون اینا نویز دارم تست می کنم هر وقت یادم موند ببینم درست میشه یا نهجواد به خاطر اینه که سیم های مخابراتی که تو خونتون کشیدن خیس شده احتمال خیلی خیلی زیاد تلفن خونتون موقع بارون نویز میگیره آره ؟ اگه اینجوری تنها دلیلش همینه
یه بار که همچین مشکلی داشتی پریز خطتون که تو حیاط هست معمولا کنار کنتور برق میزارن پریزش، در بیار بر عکس بکنش تو احتمال اینکه مشکلت حل بشه زیاده !
بله 2Mb از صبانت می گیرم. اینقدر نوسان دارم دیگه هیچیو درست نمی شه بازی کرد . . .شما 2mb گرفتید ؟
فدات بشم. هییی نفسی میاد!
والا توی ایالت ما () مخابرات نامحدود نمیده! کل سرویس هاش محدود هستن! علتشم پرسیدم گفتن شرکت های اینجا فشار آوردن!! :-o
اینجا با سرویس 128 دیدم که 160 کیلو گرفتن! اما خوب محدود هست! پینگشون هم خوب هست.
تقریبا همزمان پست دادیم!آقا من پینگم فوق العادس (با 4.2.2.4 حتی 98 هم بوده)، ولی سرعت دانلودم افتضاحه! مثلا 512 دارم ولی اگه با برنامه ی DAP دانلود نکنم، سرعتم بین 10 تا 20 ـه. (با DAP - حدود 50 - 60 - 70 ـه و در بهترین مواقع 90 ). به نظر شما این پینگ خوب علتش نزدیکیه خونمون به مخابراته یا شرکتی که ازش گرفتم خوبه؟ ISP رو عوض کنم؟
ببین توی تاپیک هم گفتم بخاطر پینگت اصلا و ابدا دست به شرکتت نزنن! خدارو روزی 100 بار شکر کن!
به نظر من سرعت دانلودت مهم نیست و این پینگ رو از دست نده!
آخه بعضیا میگن این پینگ خوبت مربوط میشه به نزدیکیه خونتون به مخابرات و از هر شرکتی بگیری، پینگت همین طوریه! . موندم سر دو راهی! (اخه جالب اینجاست وقتی با DAP دانلود می کنم، سرعتم 70 - 60 میشه! یعنی این برنامه انقدر قدرتمنده؟)
به نزدیک بودن ربطی نداره , شما یک ip رو Trace کن و ببین که اون پینگی که از خونت تا مسیر مخابرات تغییر میکنه دقیقا یا تقریبا مثل بقیه افراد با فاصله های دیگه هست. مشکل ایران کم بودن پهنای باند بین المللی یا همون اشغال بودنش هست که پینگ میره بالا در صورتی که در اینترنت داخلی پینگ 99% افراد زیر 100 هست ( اگر نبود که دیگه ....:d ) . شما هم با توجه به این که ISPت سرعت هارو دقیقا مثل سرعتی که باید بده , میده , پینگت پایینه .
آخه بعضیا میگن این پینگ خوبت مربوط میشه به نزدیکیه خونتون به مخابرات و از هر شرکتی بگیری، پینگت همین طوریه! . موندم سر دو راهی! (اخه جالب اینجاست وقتی با DAP دانلود می کنم، سرعتم 70 - 60 میشه! یعنی این برنامه انقدر قدرتمنده؟)
دقیقا و 100% تایید میشه! هرچند خودمم بالا همینو گفتم!به نزدیک بودن ربطی نداره , شما یک ip رو Trace کن و ببین که اون پینگی که از خونت تا مسیر مخابرات تغییر میکنه دقیقا یا تقریبا مثل بقیه افراد با فاصله های دیگه هست. مشکل ایران کم بودن پهنای باند بین المللی یا همون اشغال بودنش هست که پینگ میره بالا در صورتی که در اینترنت داخلی پینگ 99% افراد زیر 100 هست ( اگر نبود که دیگه ....:d ) . شما هم با توجه به این که ISPت سرعت هارو دقیقا مثل سرعتی که باید بده , میده , پینگت پایینه .
سرویس دهنده MaxNet.ir
سرویس: 128kbps نا محدود 3 ماهه (Max-NH128)
قیمت: 46000 تومان (ماهی میشه 15333 تومان)
سرعتش شبانه روزی همین حدود هستش و زیاد پایین نمیاد.