بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

1135578907.png

پینگ صبانت در مرز انفجار

1135580923.png

1135582219.png
چی کار کنیم با این صبانت از کجا سرویس بگیرم؟
اینم ماله من

جواد به خاطر اینه که سیم های مخابراتی که تو خونتون کشیدن خیس شده احتمال خیلی خیلی زیاد تلفن خونتون موقع بارون نویز میگیره آره ؟ اگه اینجوری تنها دلیلش همینه
یه بار که همچین مشکلی داشتی پریز خطتون که تو حیاط هست معمولا کنار کنتور برق میزارن پریزش، در بیار بر عکس بکنش تو احتمال اینکه مشکلت حل بشه زیاده !
آره موقع بارون اینا نویز دارم :دی تست می کنم هر وقت یادم موند ببینم درست میشه یا نه :دی

فدات بشم. هییی نفسی میاد! :دی
والا توی ایالت ما (:دی) مخابرات نامحدود نمیده! کل سرویس هاش محدود هستن! علتشم پرسیدم گفتن شرکت های اینجا فشار آوردن!! :-/:-o
اینجا با سرویس 128 دیدم که 160 کیلو گرفتن! اما خوب محدود هست! پینگشون هم خوب هست.

سلام
خواهش میکنم مسعود جان :x

خدمتت عرض کنم که بله جریانش اینطوریاست و اینترنتش نامحدود هست و میگفت که خیلی ارزون هست. (یکی از شهرستان های اصفهان) ... حالا بیشتر تحقیق میکنم و بهت میگم که چه قدر پرداخت میکنه درماه...;)

منم مثل شما امروز کیفیتم بهتر از دیروز شده و داره ثبات قبل را پیدا میکنه... ولی خوب امیدواریم که وضعیت همه ی ما بهتر از اینها بشه... :)

1135698912.png

آقا من پینگم فوق العادس (با 4.2.2.4 حتی 98 هم بوده)، ولی سرعت دانلودم افتضاحه! مثلا 512 دارم ولی اگه با برنامه ی DAP دانلود نکنم، سرعتم بین 10 تا 20 ـه. (با DAP - حدود 50 - 60 - 70 ـه و در بهترین مواقع 90 ). به نظر شما این پینگ خوب علتش نزدیکیه خونمون به مخابراته یا شرکتی که ازش گرفتم خوبه؟ ISP رو عوض کنم؟

سیگنال جان به نظر بنده عمده مشکلات پینگ ما به دلیل پهنای باند کم شرکت ها هست!
یه مثال خدمتت عرض میکنم!
شرکت مکسنت توی مخابرات محله ما که بییشترین یوزر رو هم داره 28 مگ پهنای باند داده! و حدود 80 نفر هم اینجا سوزر داره! البته بقیه شرکت ها به ماربطی ندارن دیگه! وگرنه کلا یه 400 نفری توی مخابرات ما پورت دارن.
خوب! سیاست شرکت ماکسنت این هست که به همه یوزر هاش بجز مشترکین 2 مگابیت به همه 1 مگابیت پهنای دانلود و 384 کیلوبیت پهنای آپلود رو میده!
یعنی کسایی که چه 128 دارن چه 256 چه 512 و چه 1 مگ بهمه 1 مگابیت پهنای باند میده!
و این یعنی اشغال پهنای باند چندبرابر میشه!
اگر شرکت ما میومد و به هرکس حق خودشو میداد یعنی منی که 128 دارم بجای 116 کیلو 16 کیلو. دانلود میکردم یقین دارم پینگم بجای 300 میشد 150
اما شرکت هم حق داره! بازار رقابتی اونهارو مجبور کرده...
..............
آقا من پینگم فوق العادس (با 4.2.2.4 حتی 98 هم بوده)، ولی سرعت دانلودم افتضاحه! مثلا 512 دارم ولی اگه با برنامه ی DAP دانلود نکنم، سرعتم بین 10 تا 20 ـه. (با DAP - حدود 50 - 60 - 70 ـه و در بهترین مواقع 90 ). به نظر شما این پینگ خوب علتش نزدیکیه خونمون به مخابراته یا شرکتی که ازش گرفتم خوبه؟ ISP رو عوض کنم؟
تقریبا همزمان پست دادیم! :دی
ببین توی تاپیک هم گفتم بخاطر پینگت اصلا و ابدا دست به شرکتت نزنن! خدارو روزی 100 بار شکر کن!
اما چون توهم بتل رو خریدی باید حداقل دانلودت 30 کیلو باشه! بنظر من به شرکت زنگ بزن و مشکل رو بالهاشون در میون بذار.
بگو برای 512 حق خودم حداقل 56 کیلو دانلود هست! حالا شما بهم 40 تا هم بدین کفایت میکنه!

سلام.بچه ها من از یه شرکتی دارم سرویس میگیرم که وابسته به شرکت پارس هستش.پینگم همیشه رو 300 -250 هست.128 نامحدود.حالا به سرم زده 256ازمخابرات بگیرم.فکرکنم حدود15000تومنه ولی من الان دارم 18/500میدم.نظرتون چیه؟

ببین توی تاپیک هم گفتم بخاطر پینگت اصلا و ابدا دست به شرکتت نزنن! خدارو روزی 100 بار شکر کن!

آخه بعضیا میگن این پینگ خوبت مربوط میشه به نزدیکیه خونتون به مخابرات و از هر شرکتی بگیری، پینگت همین طوریه! :(. موندم سر دو راهی! (اخه جالب اینجاست وقتی با DAP دانلود می کنم، سرعتم 70 - 60 میشه! یعنی این برنامه انقدر قدرتمنده؟)

آخه بعضیا میگن این پینگ خوبت مربوط میشه به نزدیکیه خونتون به مخابرات و از هر شرکتی بگیری، پینگت همین طوریه! :(. موندم سر دو راهی! (اخه جالب اینجاست وقتی با DAP دانلود می کنم، سرعتم 70 - 60 میشه! یعنی این برنامه انقدر قدرتمنده؟)
به نظر من سرعت دانلودت مهم نیست و این پینگ رو از دست نده!
خودت که دیدی تو بازی امروز پینگ تو رو 160 بود ما رو 260 تا 300 و کاملا تفاوت سرویس خودت رو دیدی.
من جای تو باشم پینگ رو ترجیح می دم.

سلام
1136316459.png

1136319114.png

1136321758.png

1136324131.png

1136325974.png

برای من داره بر می گرده به حالت قبل!
خیلی جالب اول میان اینترنت رو به بدترین وضع می رسونن که وقتی به حالت قبلی برگشت همه بگن به به اینترنتمون پیشرفت کرده و بهتر شد!!!:>

به نزدیک بودن ربطی نداره , شما یک ip رو Trace کن و ببین که اون پینگی که از خونت تا مسیر مخابرات تغییر میکنه دقیقا یا تقریبا مثل بقیه افراد با فاصله های دیگه هست. مشکل ایران کم بودن پهنای باند بین المللی یا همون اشغال بودنش هست که پینگ میره بالا در صورتی که در اینترنت داخلی پینگ 99% افراد زیر 100 هست ( اگر نبود که دیگه ....:d ) . شما هم با توجه به این که ISPت سرعت هارو دقیقا مثل سرعتی که باید بده , میده , پینگت پایینه .

به نزدیک بودن ربطی نداره , شما یک ip رو Trace کن و ببین که اون پینگی که از خونت تا مسیر مخابرات تغییر میکنه دقیقا یا تقریبا مثل بقیه افراد با فاصله های دیگه هست. مشکل ایران کم بودن پهنای باند بین المللی یا همون اشغال بودنش هست که پینگ میره بالا در صورتی که در اینترنت داخلی پینگ 99% افراد زیر 100 هست ( اگر نبود که دیگه ....:d ) . شما هم با توجه به این که ISPت سرعت هارو دقیقا مثل سرعتی که باید بده , میده , پینگت پایینه .
دقیقا و 100% تایید میشه! هرچند خودمم بالا همینو گفتم! ;;)
اما دلیلش تنها این جمله هست.
...............
سرویس دهنده MaxNet.ir
سرویس: 128kbps نا محدود 3 ماهه (Max-NH128)
قیمت: 46000 تومان (ماهی میشه 15333 تومان)

سرعتش شبانه روزی همین حدود هستش و زیاد پایین نمیاد.

1136514019.png

1136521373.png

منم از ماکسنت هستم اما ماله شما خیلی سرعتش پایینه! از کدوم شهر آ.غ یا آ.ش هستین؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or