آقایون کسی میتونه راجب جیتر(jitter)یه توضیح بده؟
نوسان پینگ.
آقایون کسی میتونه راجب جیتر(jitter)یه توضیح بده؟
بعد که چک کردم دیدم نوشته از ساعت 12 دیشب تا 10 صبح وصل بودید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!خب شاید مودم ساعت 10 خاموش شده که میگه تا 10 وصل بودید ، ولی 100% تا ساعت 7 روشن بوده و درحال دانلود بوده .یک سوال؟!
من دیشب ساعت 12 گزاشتم روی دانلود و نرم افزار PC Auto shotdown رو روشن کردم و روی 6:59 گزاشتم تا خاموش بشه
حالا امروز بلند شدم میبینم هر چی تو لیستم بوده دانلود شدهبعد که چک کردم دیدم نوشته از ساعت 12 دیشب تا 10 صبح وصل بودید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مگه ممکنه!؟!؟
نرم افزاره که کامپیوترو شات داون کرده بود ولی تا ساعت 10 داشته دانلود میکرده!؟!؟!؟
چی شده !؟!؟ یکی جواب بده رو هنگم!؟!!
اگر از خاموش شدن کامپیوترت مطمئنی به احتمال قوی اکانتت توسط یکی از هم شهریهای محترمت هک شده . پسوردتو عوض کنیک سوال؟!
من دیشب ساعت 12 گزاشتم روی دانلود و نرم افزار PC Auto shotdown رو روشن کردم و روی 6:59 گزاشتم تا خاموش بشه
حالا امروز بلند شدم میبینم هر چی تو لیستم بوده دانلود شدهبعد که چک کردم دیدم نوشته از ساعت 12 دیشب تا 10 صبح وصل بودید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مگه ممکنه!؟!؟
نرم افزاره که کامپیوترو شات داون کرده بود ولی تا ساعت 10 داشته دانلود میکرده!؟!؟!؟
چی شده !؟!؟ یکی جواب بده رو هنگم!؟!!

دوستان خواشا جواب بديد
نوين نت بهتره يا اسيا تك؟
اين پارس انلاين با اين پينگ فضايي و تايم اوتاش مارو داره به جنون ميكشونه![]()
نه حالا فهمیدماگر از خاموش شدن کامپیوترت مطمئنی به احتمال قوی اکانتت توسط یکی از هم شهریهای محترمت هک شده . پسوردتو عوض کن

من نوین نت بودم اولش خوب بود الان گرون کرده سرعت و پشتیبانی هم افتضاح ! باورت میشه میخواستم فسخ کنم 7 روز طولش دادن !! اصلا کارتو انجام نمیدن ! یه بار هم یه مشکل مالی پیش اومد دقیقا 21 روز طول کشید تا پولم رو برگردوندن کلا اهمیت نمیدن !!دوستان خواشا جواب بديد
نوين نت بهتره يا اسيا تك؟
اين پارس انلاين با اين پينگ فضايي و تايم اوتاش مارو داره به جنون ميكشونه![]()
من بعد از اینکه نوین نت گرون کرد اومدم پارس آنلاین . سرویس 128 نامحدود گرفتم . امروز اینترنت وصل شد که ای کاش وصل نمیشد !!!!!!!! پینگ با تهران 150 !!! پینگ با 4.2.2.4 حدودا 450 !!!!دوستان چرا پینگ اینطوری ؟ من پینگ خارج برام مهم نیست چون با سرور های داخل بازی میکنم ! با تهرانم 150 !!! چه خبره !!! دوستان دیگه که پارس آنلاین دارن هم پینگ با تهران گذاشتن 25-30 بود مال من چرا اینطوری ؟!!!!![]()
![]()
برو تو قسمت كانفينگ مودمت ببين snrت چنده شايد نويزت بالاستدوستان سلام...
من شاتل دارم سرعتم يه بند در نوسانه يهو صفر ميشه بايد هي مودم رو خاموش كنم تا درست بشه دوباره همونجوري ميشه ديدم يجا نوشته بود كه اين مشكل همگانيه آيا شما دوستانم مشكل افت سرعت و نوسان رو داريد؟
پارس آنلاین تو اهواز ری.....
منم قبلا داشتم با تهران پینگ زیر 130 نمیومد