بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

:-?

Microsoft Windows [Version 6.2.9200]
(c) 2012 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Users\Masoud Mousavi>ping 10.200.39.10

Pinging 10.200.39.10 with 32 bytes of data:
Reply from 78.38.119.210: TTL expired in transit.

Ping statistics for 10.200.39.10:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),

C:\Users\Masoud Mousavi>
الان دیگه بهاره , دستکش ها رو در بیار جاش یه کم مواد نرم کننده وچرب بمال شاید دوباره یه نگاهی بهت کرد و نتت رو درست کرد :d

:-?
Ping statistics for 10.200.39.10:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
این برا ناکجا آباده . تو هم مارو اسکل کردی ؟ :d
01778072849962204726.png

------------------------------------------------------------------------

پیشگامان 2 گیگ دیگه داد
yahoo_22.gif
87337513642202657669.png

آخرین ویرایش:
خدایی اینو دیدم دلم نیومد نگم ! شب عیدی بچه ها یکم بخندن :d

خبرگزاری فارس: " معاون اداری و برنامهریزی سازمان بسیج مستضعفین گفت: در حال حاضر در بسیج مستضعفین فوتبالهای بدون داور برگزار میکنیم که چنانچه بازیکنی خطایی کرد میگوید من خطا کرده ام و این فرهنگ باید در ورزش کشور نهادینه شود."

یکی هم کامنت گذاشته :درجه بعدی اخلاص هم فوتبال بدون توپه . یکی میگه من شوت زدم . اون یکی هم میگه گل شد. تیم حریف هم قبول میکنه. صلوات میفرستن .

:))))))).

اتصال فیبرنوری به منازل از تیرماه ۹۳
%D9%81%DB%8C%D8%A8%D8%B1-%D9%86%D9%88%D8%B1%DB%8C.jpeg

سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با وصول حق الامتیاز پروانه فعالیت اپراتور فیبرنوری کشور، زمان لازم الاجرا شدن این پروژه و ایجاد و بهره برداری از شبکه های انتقال داده نوری برای اتصال فیبرنوری به منازل را تیرماه سال ۹۳ اعلام کرد.
به نقل از فن آوری اطلاعات ایران، از آنجایی که امروزه توسعه فیبرنوری و دسترسی با ظرفیت بالا برای کسب و کارها و برای کاربران خانگی در همه دنیا به یک ضرورت تبدیل شده برنامه ۵ ساله پنجم توسعه نیز به دسترسی کاربران ایرانی به اینترنت با سرعت بالا تاکید کرده که براین اساس وزارت ارتباطات بخش عمده‌ای از این تکالیف را قرار است با اجرای شبکه ایرانیان نت تامین کند.

خداحافظی با شیوه سنتی انتقال اطلاعات
اتصالات باندپهن فیبر به خانه یا همان اتصالات FTTH، معرف اتصالات کابل فیبرنوری برای اماکن به صورت اختصاصی است و این سیستم ها که براساس نور هستند توان انتقال انبوهی از اطلاعات به شکل کارآمدتری از قبیل تلفن، ویدئو، دیتا و غیره را در مقایسه با شیوه سنتی کابل‌های مسی دارا هستند.
فناوری Fibre To The Home به سرعت رو به گسترش است زیرا برتری هایی نسبت به فناوری های کنونی دارد که امکان اتصال پرسرعت تر و ظرفیت برد بیشتر نسبت به زوج های پیچیده رسانا از جمله آنها است.
اتصالات فیبر به خانه، تنها فناوری با پهنای باند کافی برای راه اندازی برنامه ریزی شده درخواست مشترکان با قیمت مناسب در دهه آینده است. به طوری که فیبر واقعا دارای پهنای باند نامحدودی است و علاوه بر اینکه فاصله دسترسی طولانی دارد ایجاد این شبکه به عنوان یک شبکه امن و یک رسانه استاندارد، زمان زیادی را سپری خواهد کرد.
اتصال فیبرنوری به منازل خانوار ایرانی از تیرماه ۹۳
حسن رضوانی با بیان اینکه این اپراتور از نهم دی ماه ۹۱ به مدت ۱۸ ماه فرصت دارد تا شبکه فیبرنوری را در کشور پیاده‌سازی و مورد بهره‌برداری تجاری قرار دهد، خاطرنشان کرد: براساس پروانه مدنظر، این اپراتور به مدت ۴ سال می‌ تواند به صورت انحصاری شبکه فیبرنوری منازل را در کشور نصب و راه اندازی کرده و ارائه سرویس کند.
وی دوره حفاظت چهار ساله برای ایجاد و بهره‌برداری از شبکه فیبرنوری را فرصت مناسبی برشمرد که می تواند شرایط لازم برای بهره‌مندی مردم از مزایای فیبرنوری را محقق کند.
اینترنت با سرعت ۲۰مگابیت از طریق فیبرنوری
پروژه اتصال فیبرنوری به منازل – FTTH – براساس شرایط و ضوابط پروانه تدوین شده برای آن امکان ایجاد دسترسی به اینترنت برای کاربر نهایی با حداقل سرعت ۲۰ مگابیت برثانیه و حداکثر ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه را فراهم می کند.
براین اساس مجری این پروژه با هدف توسعه اینترنت در کشور از حیث سرعت و دسترسی، در سال دوم فعالیت خود یک میلیون پورت پرسرعت، در سال سوم ۳ میلیون پورت و تا پایان سال هشتم تعداد ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار پورت فیبرنوری برای اتصال منازل به اینترنت پرسرعت راه اندازی می کند.
مبلغ ۵۰ میلیارد تومان به عنوان حق ضمانت اولیه برای این پروژه پرداخت شده است و کل مبلغ این پروژه نیز براساس اظهارات مسئولان این اپراتور، ۱۵۰ میلیارد تومان است که باید به صورت اقساط توسط کنسرسیوم ایرانیان نت، به دولت پرداخت شود.
۲۰ درصد پروژه ایرانیان نت متعلق به شرکت ارتباطات زیرساخت است و ۸۰ درصد آن نیز متعلق به بخش خصوصی و تعاونی است.
این پروژه یک برنامه ۸ ساله است که توسعه آن به طور قطع به تعداد کاربران و تمایل آنها به دریافت این سرویس بستگی دارد اما آنچه که مهم است این است که با اجرای اتصال فیبرنوری به منازل، امکان دریافت اینترنت پرسرعت و با کیفیت برای کاربران فراهم می‌شود.

ای اس پی مخابرات که اعصاب نذاشته تا پارسال نامحدود میدادن امسال رفتم تمدید کنم میگه نمیدیم و باید محدود بگیرین :( منم گفتم چجوریاست میگه سرعت مثل نور
من :|
مخابرات :))
منشی :دی

خلاصه گرفتیم و گفت سرعت دانلود باید روی 150 باشه 256 هست اخه
والا من 2 هفته شده دارم استفاده میکنم سرعت دانلود 40 نرسید چه برسه 150 :(( هرچی زنگ و ... هم میزنم کسی جواب گو نیست میگم دوستان شما نمیدونید مشکل چیه شاید تنظیمات مودم و پی سی من خرابه آخه هربار که زنگ زدم میگن درسته از طرف ما اما من که دست نزدم به تنظیمات ای خدا اعصاب نذاشته برام

این مخابرات قائمشهر دمش گرم ! نامحدود 256 دارم چند وقته دارم با 300 دانلود میکنم ... چی بود اون شاتل باباااا ! روزی 60 مگ ترافیک میداد بی .... !

ببخشید یه سری سوال داشتم در مورد شرکت ها
1. میخواستم بدونم اونایی که اهوازی هستن و از اسیا تک اینترنت میگیرن پینگشون با 4.2.2.4 و 8.8.8.8 چطوره ؟ و در بازی های انلاین با سرور های خارجی چطوره؟
2.در مورد شرکت نوین نت میخواستم سوال کنم که ایا سرویس دهیشون خوبه ؟ کسی مشکلی نداشته ؟ در بازی های انلاین وضعیت چطوری هست

خواهش میکنم راهنمایی کنید

از هر ispمیخوای بگیری بگیر فقط سمت نوین نت نرو که من داشتم از هیچ نظری خوب نیست
قیمتاش نجومی
پشتیبانی خوبه خدا وکیلی
سرعت دانلود رایگان ساعت 2تا5و5تا8 صبح که سرعت دانلود در ساعت رایگان 60kbمی باشد البته اونم در صورتی که سرویس 4مگ داشته باشی وگرنه 60kbهم نمی ره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or