بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

ISP من که کوفت هم به من نداده و امروز هم ترافیک تموم شده بود همش قطع بود :| - بازی هم نمیشه کرد هر 3 تا پینگ 1 تایم اوت . تو بازی هی پرت میشم اینور هی پرت میشم اونور 8-| ولی بازم با این حساب مثل کنه چسبیدم بهش ول کن نیستم آخه بهتر از این تو شیراز پیدا نمیشه . حتی اینترنت هم گشاد تر از این حرفاست که یه بسته اطلاعاتش رو درست به مقصد برسونه ...

دوستان مخابراتی این جند روزه مشکل نداشتین؟
20 ب 20 ثانیه مرتب قطع و وصل میشه نت این جانب! وصل هم که میشه تا یه کوفتی باز میکنی قطع میشه! :|
رفتم تو سایت (نامحدود دارم) دیدم زده تاریخ اتمام سرویس 0 ! یعنی دارن طرحو بر میدارن هیچیم نگفتن؟ :|

ISP من که کوفت هم به من نداده و امروز هم ترافیک تموم شده بود همش قطع بود :| - بازی هم نمیشه کرد هر 3 تا پینگ 1 تایم اوت . تو بازی هی پرت میشم اینور هی پرت میشم اونور 8-| ولی بازم با این حساب مثل کنه چسبیدم بهش ول کن نیستم آخه بهتر از این تو شیراز پیدا نمیشه . حتی اینترنت هم گشاد تر از این حرفاست که یه بسته اطلاعاتش رو درست به مقصد برسونه ...

وایرلس همیارنت شیراز من دارم پینگم 180 هست کلاً. ببین اگه به کارت میاد بگیر خیلی خرج نداره;)

این شاتل خدایی گیجه چند روز پیش گفتن با خرید 1 گیگ یه گیگ هدیه هم میگیریدمنم رفتم برای 1 گیگ پول دادم 2 روز بعد دیدم 0.5 گیگ دارم:-o با عصبانیت به شاتل زنگ زدم یه منشی که تازه اومده بود گوشی رو ورداشت منم داستان رو بهش گفتم اونم گفت اشتباه از من بود 0.5 گیگ رو بخاطر بدهی قبلی (در حالی که من اصلا بدهی نداشتم) دستگاه خورد بلاخره بعد از یه ربع صحبت کردم گفت درستش می کنم ولی باید هزینه نیم گیگ رو بیارید تا 1 گیگ داشته باشید و 1 گیگ هدیه بگیرید بعد وقتی نگاه کردم دیدم 4.5 گیگ شارژ دارم /:) اون پولی هم که گفته بود نبردم بهش ندادم:))

این شاتل خدایی گیجه چند روز پیش گفتن با خرید 1 گیگ یه گیگ هدیه هم میگیریدمنم رفتم برای 1 گیگ پول دادم 2 روز بعد دیدم 0.5 گیگ دارم:-o با عصبانیت به شاتل زنگ زدم یه منشی که تازه اومده بود گوشی رو ورداشت منم داستان رو بهش گفتم اونم گفت اشتباه از من بود 0.5 گیگ رو بخاطر بدهی قبلی (در حالی که من اصلا بدهی نداشتم) دستگاه خورد بلاخره بعد از یه ربع صحبت کردم گفت درستش می کنم ولی باید هزینه نیم گیگ رو بیارید تا 1 گیگ داشته باشید و 1 گیگ هدیه بگیرید بعد وقتی نگاه کردم دیدم 4.5 گیگ شارژ دارم /:) اون پولی هم که گفته بود نبردم بهش ندادم:))
شاتل که واقعا خیلی عالی هدیه میده !!!
2 سال قبل پیش از عید به ازای هر 5 گیگابایت و هر 3 گیگابایت به ترتیب 5 و 3 گیگابایت رایگان هدیه می داد پارسال فقط شد 3 گیگابایت امسال هم شد 1 گیگابایت سال دیگه باید پول ترافیکم بش بدی !!!
ترافیک هدیه نوروزش هم از 3 گیگابایت شده 2 گیگابایت من نمی دونم چرا این چیزا هی آب میره ولی کیفیت همچنان همونه یا داغون تر هم شده !!!
پینگ که هزار ماشالا زیره 200 نداره با خارج از کشور یا به زور پیدا میشه فقط دلمون خوشه 2 مگابیت داریم همین وگر نه در خرید سرویس از جایی دیگه یک لحظه هم درنگ نمی کردم...

پشتیبانی مخابرات من هرددفعه زنگ میزنم یه 5 6 تا فحش نثار طرف میکنم . یه زنیکه میگم پینگم زفته بالا میگه یعنی چی پینگ رفته بالا شما بگو سرعتت پایینه یا صفحه نمیتونی باز کی ! میگفت ما پینگ میگیریم سرعتتون مشخص بشه !
میگم خانوم شما میدونی ینگ چی میگه بله میگم خوب بگین شاید من اشتباه میکنم .میگه دلیلی نداره من الان بیام اینجا برای شما توضیح بدم :|
الان پینگم بالای 300 ه به هیچ وجه نمیتونم بازی کنم :( :|

پشتیبانی مخابرات من هرددفعه زنگ میزنم یه 5 6 تا فحش نثار طرف میکنم . یه زنیکه میگم پینگم زفته بالا میگه یعنی چی پینگ رفته بالا شما بگو سرعتت پایینه یا صفحه نمیتونی باز کی ! میگفت ما پینگ میگیریم سرعتتون مشخص بشه !
میگم خانوم شما میدونی ینگ چی میگه بله میگم خوب بگین شاید من اشتباه میکنم .میگه دلیلی نداره من الان بیام اینجا برای شما توضیح بدم :|
الان پینگم بالای 300 ه به هیچ وجه نمیتونم بازی کنم :( :|
اینور اونور زدن هیچ فایده نداره خصوصا واسه ی پینگ چون دست اینا نیست از اساس دارند کارایی می کنند که گاهی بهم میریزه و فقط همون بالایی ها میتونند درستش کنند این مشکل شما الان 2 ماهه که واسه من هر چند وقت یکبار اتفاق می افته و دوباره بر میگرده ...!!

برین خدا رو شکر کنین ! مخابرات اناناس هم به ما نداد :|
مبین نت رو با مخابرات مقایسه نکن ؛
شما بیا برو اول میــرداماد (یکی از بهترین مناطق تهران واسه تبلیغات ) ببین مبین نت چجوری تمام بیلبوردای اون حوالی رو واسه خودش قرنطینه کرده ، از پیک تهران تو تمامی منطقه ها بگیر تا تبلیغ رو صفحه ی اول اکثر نشریات تاپ فناوری و ...
حالا من گفتم وضعشون توپ شده دیگه مثه سابق جمعه ها هم رایگان می کنن و یه عیدی تپل چند گیگی که با این صحنه ی زننده روبرو شدم!:d

پارس آنلاین به من یک سال اشتراک بیت دیفندر داد :d خب به جای این 5 گیگ میداد یکم حال کنیم دیگه :|

[FONT=Tahoma, Geneva, sans-serif]ضمن تبريک سال جدید و آرزوی بهترين ها برای شما کاربر محترم با افتخار به اطلاع می رساند که شرکت پارس آنلاين در نظر دارد تا به مناسبت فرارسيدن سال نو و به پاس همراهی کاربران قديمی هديه ای به رسم قدردانی اهدا نمايد.
هديه مذکور عبارت است از [FONT=Tahoma, Geneva, sans-serif]يک سال اشتراک آنتی ويروس بيت ديفندر[/FONT]به ارزش 500/000 ريال که به کاربران منتخب اهدا خواهد گرديد.[/FONT]

پس بگو چرا توی سرورا اول میشی! نگو کسی نمیتونه بزنتت! هی اینور اونور میری و غیب میشی و یهو از پشت یارو در میای نایفش میکنی! :دی :دی
البته من نایفت کردماااا! :دی
پرابلم نوب دیال آپ یوزر؟ :دی

2581857862.png

http://www.speedtest.net/result/2581857862.png

وایرلس همیارنت شیراز من دارم پینگم 180 هست کلاً. ببین اگه به کارت میاد بگیر خیلی خرج نداره;)
همیار دارم الان و فقط میتونم بگم حالم داره از کیفیتش به هم میخوره . پینگش قبلا بهتر بود ولی الان دیگه خوب نیست تایم اوت هم شدید داره . کلا به درد گیم نمیخوره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or