بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

256 محدود ( ماهی 2 گیگ ، البته آخر سرویس هم کلی ترافیک می خرم:d )
البته هر شب این جوری نیست، مثلا پریشب، دانلود مثل آپلودم همون 0.85 بود.

با پارس آنلاین مشکل حجم نداری که مثلا بیشتر از استفاده ات اونا از حسابت کم کنن؟

من نامحدود 256 با هزار مکافات گرفتم، از اینا که 33 گیگ با سرعت بالا داره ولی شبانه نداره، یعنی شب هرچی دانلود کنم از اون 33 گیگش کم میشه. به نظرت برم 256 با حجم 30 گیگ بگیرم؟ اینطوری اصلا نمیشه دانلود کرد.

سرعت شبانه ات متوسط رو چنده؟

هر روز از همون بهمنی می کشم که بابام روشنش کرد ولی اون هم از آینده خبری نداشت پس دمش گرم

این قدر بدبخیتم بذار این بیسه بکوبه رو سرمون دی جی بلند کن اون پاسمون زخم تنمون

دی جی بذار سرمون کلاه بده دوا دردمون حالا اینقدر تو سری خوردیم این نت هم روش >:)

آخرین ویرایش:
مال من الان سر صبح درسته
باز ظهر خراب میشه باز بعد از ظهر درست میشه
کلا قاطی پاتیه
همین الانشم با بعضی حاها پینگش خوبه باز با بعضی جاهای دیگه خراب

myp3.png

Snapshot_2013-01-24_220117.jpg

آخرین ویرایش:
این پیشگامان دیگه شورش رو درآورده :|
دیشب داشتم BF3 بازی میکردم ، یه دفعه وسط بازی ، نت قطع شده . در اصل قطع که نشد ، فقط سایت هایی که دامنه ir بودن + خود سایت پیشگامان باز میشد :|
پدر Dog ها هم که میگن ما پشتیبانی 24 ساعته داریم . زنگ زدم میبینم هیچکس نیست . از طریق سایتشون هرچی فحش بلد بودم بشون دادم :|
شبانه که سرعت رو گ9ه کاری میکنن :| از ساعت 12:04 دقیقه نت اینطوری بوده تا 7:03 :| آخه بی *** و *** ها مگه عمه ندارید ؟
تا تیر 92 با اینا قرارداد دارم . شبانه هم که دانلود نمیشه کرد .
شما بگید چی کار کنم ؟

پس دیشب همه کسای که ADSL مخابرات داشتن خراب بوده برای من از راس ساعت 12 پینگ من به 250 تا 300 رفته عجیب غریب بود دیشب ......

تست الان :

0wqmh7ut6xfkcfm3j37.png
[/URL][/IMG]

دقیقا مشکل مخابرات همینه دیگه !
از ساعت 7:01 دقیقه صبح تا 11:59 خوبه ولی نمیدونم چرا تو تیکه رایگان داغون میشه دیشب سرعت دان هم خیلی کم بود ! من با تورنت 70 تا میگرفتم !

دقیقا مشکل مخابرات همینه دیگه !
از ساعت 7:01 دقیقه صبح تا 11:59 خوبه ولی نمیدونم چرا تو تیکه رایگان داغون میشه دیشب سرعت دان هم خیلی کم بود ! من با تورنت 70 تا میگرفتم !
من دیشب ساعت 12 گزاشتم سرعت 90-120 تا بود
یک فایل 1 گیگو 200 مگی بود نوشته بود 3 ساعت دیگه دانلود میشه
منم ساعت 3 بلند شدم میبینم هنوز نوشته دو ساعت دیگه ولی سرعتشم 90-120 هست
باز خوابیدم ساعت 6.5 بلند شدم اون موقع نوشته بود 5 دقیقه دیگه دی ال میشه!!:|:|:|

الان یعنی نت هی وسطش سرعتش خراب میشده یا IDM زمانو اشتباه نشون میداد؟!؟!؟!؟!؟

منم مخابرات دارم
128

من دیشب ساعت 12 گزاشتم سرعت 90-120 تا بود
یک فایل 1 گیگو 200 مگی بود نوشته بود 3 ساعت دیگه دانلود میشه
منم ساعت 3 بلند شدم میبینم هنوز نوشته دو ساعت دیگه ولی سرعتشم 90-120 هست
باز خوابیدم ساعت 6.5 بلند شدم اون موقع نوشته بود 5 دقیقه دیگه دی ال میشه!!:|:|:|

الان یعنی نت هی وسطش سرعتش خراب میشده یا IDM زمانو اشتباه نشون میداد؟!؟!؟!؟!؟

منم مخابرات دارم
128
مشکل از مخابرات هست سرعتش نوسان داره من روز های عادی 3 تا پارت 1 گیگابایتی رو میذارم تا دانلود بشه صبح دانلود میشه ولی روز های مثل دیروز که کلا مخابرات مشکل داره فایل 500 مگی هم اذیت میکنه.

بعضی از بچه ها میان اینجا با مخابرات تست پینگ میذارن پینگشون 130 یا کمتره. باو خوش به حالتون تو استان ما که 2 ماهه پینگ خیلی خوب بشه اون هم سر صبح میشه 200. فقط از ساعت 5 یا 6 صبح 200 هست تا 12 ظهر . دیگه بعدش همش 300 ! خوش به حالتون اگه پینگ 120 با مخابرات دارید ! استانه ما داریم :|

[h=1]محدودیت پهنای باند اینترنت به زودی برداشته می‌شود[/h]

مدیر عامل مخابرات ایران در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا گفت: به زودی محدودیت در ارایه حجم پهنای باند اینترنت برای متقاضیان برداشته می‌شود. به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از ایسنا، مظفر پوررنجبر با بیان اینکه تلاش می‌شود با حداقل قیمت ممکن امکان برخورداری از پهنای باند بدون محدودیت برای متقاضیان فراهم شود، افزود: ما محدودیتی برای هیچ شرکت ارایه‌دهنده خدمات اینترنتی ایجاد نکرده‌ایم تا موجب ایجاد انحصار برای شرکتی خاص شود؛ هر شرکتی هر نوع خدماتی را درخواست کند، با انعقاد قرارداد و براساس ضوابط، ارایه خواهیم داد.

پوررنجبر درخصوص ارایه خدمات ارتباط تصویری توسط همراه اول، گفت: شرکت مخابرات ایران به تمدید قرارداد اپراتور سوم در خصوص امکان ارتباط تصویری مشترکان تلفن همراه، اعتراض دارد و به دنبال احقاق حق هستیم، تازمانی که انحصار خدمات در اختیار این شرکت باشد، ما نمی‌توانیم ورود کنیم.

وی با یادآوری اینکه قرارداد اپراتور سوم تلفن همراه تا شهریور ۹۳ تمدید شده است، گفت: برای ارایه خدمات کیفی و مطلوب باید زمینه رقابت فراهم شود، تمدید قرارداد اپراتور سوم این امکان را از بین برده است.

مدیر عامل شرکت مخابرات ایران همچنین در خصوص وضعیت مخابرات استان فارس در مقایسه با کشور، آماری ارایه نداد اما مدعی شد که این استان همچنان بین سه استان اول کشور قرار دارد و به همراه استان‌های آذربایجان شرقی و خراسان رضوی اقدام به تامین تجهیزات آی ام آر و ام جی ام کرده است که به زودی راه‌اندازی خواهد شد.

وی که در جمع خبرنگاران سخن می‌گفت، وجود اختلال در سیستم تلفن همراه را نپذیرفت و تاکید کرد: اختلال ایجاد شده در سرعت و ارایه خدمات اینترنت هم به دلیل ایجاد قطعی ارتباط با یکی از ارایه‌دهندگان سرویس در خارج کشور بوده که قطعی رفع شده اما کیفیت به حد مطلوب نرسیده است و به زودی مشکل کاملا حل خواهد شد.

پوررنجبر گفت: هیچ افزایش تعرفه‌ای بدون طی مراحل قانونی امکان‌پذیر نبوده و نیست و هیچگاه قیمت‌ها را به صورت چراغ خاموش و بدون اطلاع رسانی افزایش نداده‌ایم.

وی در خصوص تبدیل تهدیدها به فرصت در شرکت مخابرات ایران، گفت: برای تبدیل تهدید به فرصت باید کار مدیریت بشود، ما نیز تلاش می‌کنیم مدیریت کنیم، اما در این مسیر به کمک بانک و سایرین هم احتیاج داریم که البته کمک هم می‌شود.

مدیر عامل شرکت مخابرات ایران در عین حال گفت: موضوع تامین سخت‌افزارها موضوع ثانوی در ایجاد فرصت به شمار می‌رود ما باید موضوع نرم‌افزار برای بهره‌برداری از سخت‌افزارها و ارایه خدمات که موضوع اولیه است را مدیریت کنیم.

این مقام مسوول تاکید کرد: در شیراز و برخی دیگر از شهرهای کشور به دنبال واگذاری تامین بخشی از تجهیزات مورد نیاز به تولیدکنندگان داخلی هستیم.

وی همچنین خاطرنشان کرد: برای کاهش مدت زمان انتظار مکالمه تماس گیرندگان با ۱۱۸ نیز با یک شرکت وارد مذاکره شده‌ایم تا کار را مدیریت و مشکل را حل کند.

آخرین ویرایش:
پینگ منم الان توپه توپه! از امروز مرتب زیر نظرش میگیرم ببینم چه ساعت هایی درست هست! برنامه زندگیمو باهاش تنظیم میکنم! :دی :دی :| :((:))

یک رابطه مستقیم بین پینگ بقیه با پینگ مسعود برقراره.وقتی برای بقیه خراب باشه مال مسعود خوبه و برعکس.حالا این جور افراد تو کشور یه تعداد هستن برای ان هم که بشه توازن رو برگردوند باید کلا دست رسی این افراد از نت قطع بشه تا وضعیت نت اکثریت درست بشه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or