بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

نت منم دیشب پوکید و الان سرعتم اومده رو 40 !!
پینگ و تایم اوت هم به شکل روتین یافت میشه فقط دلمون به همین دانلود نامحدودش خوشه که اونم داره از چشم ـمون میوفته به سلامتی :(
اینا دیال آپ رو یکم بهش میرسیدن که بشه صفحه باز من برمیگشتم به همون دیل آپ ....
این همه هزینه کنی بعد این شت رو بهت بدن ....

---------- نوشته در 01:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:10 PM ارسال شده بود ----------

تکذیب میکنم
سرعتم شده 18 کیلوبایت :)

ببخشید چرا کسی جواب نمیده؟من قبلا اشتراک مخابرات گرفتم الان میخام نوین نت بگیرم میگن باید خط قبلیت رو تخلیه کنی.مخبرات هم میگه تخلیه است حالا من چیکار کنم ؟کدومشون راست میگه؟ ممنون میشم جواب بدید

ببخشید چرا کسی جواب نمیده؟من قبلا اشتراک مخابرات گرفتم الان میخام نوین نت بگیرم میگن باید خط قبلیت رو تخلیه کنی.مخبرات هم میگه تخلیه است حالا من چیکار کنم ؟کدومشون راست میگه؟ ممنون میشم جواب بدید
به مخابرات بگو تخلیه کنند خطتت رو بهر حال نوین نت هم بخواد دوباره رانژه کنه خط رو روی سرویس های خودش باید به مخابرات بگه پس نوین نت داره کم کاری میکنه.

کره خری که میگه اینترنت ارزون هست فکر کنم الان به قیمت خون نه نه باباش از ما پول نت گرفته. اگه تا ده سال دیگه نفت نفروشیم هم پول نت اینقدر زیاد هست که بودجه واسه 200 میلیون ادم فراهمه. دوستان همون چیزی که تو کامنت قبلی گفتم فقط با ایجاد وحشت و ترور میشه این ها رو ادم کرد مثل همون چیزی که تو سوریه هست. حالا واسه شروع یکی عکس این بابا رو بده خودم تا در راه اسلام شهیدش کنم !:d

اخه با این پینگ میشه بازی کرد؟:d
6cuuupw5tdbnqimnw5.jpg

2458812406.png

اما جدا از شوخی ما ایرانی ها خیلی بدبختیم که با یه ذره پینگ و سرعت دانلود 300یا 400 خوشحال میشیم(فکر میکنیم اووفف من دیگه اخر سرعتم!!)
نت ما شده مثل صنعت خودرو سازی که ماشین دهه 90 رو فیس لیفت میکنن داشبودرش رو عوض میکنن و یکم خوشگلش میکنن میدن 15!!
پرایده 30 سال پیش رو داشبورد و چراغ و بوقشو عوض کردن میدن 15
شما برو حساب کن با پول پراید و پزو و سمند تو خارج چه ماشین هایی که نمیشه خرید
نت ما هم همینجور، خداییش با این پولی که ما برای نت میدیم تو آمریکا میشه نتی با سرعت کارمندان CIAگرفت:d
کاش یکم به جای موشک ساختن میرفتن سراغ نت و صنعت خودرو که به خدا اگه این کار رو میکردن الان آلمان رو قورت داده بودیم!

لطفا با این کلمات جمله بسازین:

دهه فجر-اینترنت-کوسه

اولیشو خودم میگم : دهه فجر اینترنتم آرزوست و نفرین خدا بر کوسه ای که کابل اینترنت را میجود

---------- نوشته در 03:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:07 PM ارسال شده بود ----------

الان یه فامیلمون داتک 4 مگ داره خدای سرعت اونم وایمکس بهترین پینگ با حدود 1 مگ سرعت دانلود موقع دانلود پرام ریخت

شما بی زحمت یه مترجم استخدام کنید که کامنتاتون رو برا بچه ها ترجمه کنه

نته من که هوشمنده کلا :dالان رفتم یه دست LOL بازی کنم .قبل از اینکه استارت بدم بازی رو پینگ 118 بود تو 4.2.2.4 بعد تا رفتم تو گیم پینگ شد 1800:|
تو گیم میگم اقا پینگه من 1800 ه یار خارجیه (رید.....ه) بود به خودش:)).میگفت اگه 60 بار Data دوره کره زمین بگرده برسه به سرورٍEU انقد نمیشه پینگ:>
زنگ زدم isp میگه کلی هست مشکل .......خوبه باز کلی هست درست میشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or