بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

مشکل از مخابرات هست سرعتش نوسان داره من روز های عادی 3 تا پارت 1 گیگابایتی رو میذارم تا دانلود بشه صبح دانلود میشه ولی روز های مثل دیروز که کلا مخابرات مشکل داره فایل 500 مگی هم اذیت میکنه.
من تا 12:15 داشتم سرعتو چک میکردم نوسان خاصی نداشت
بیشتر روی 90 بود گهگداری هم میرفت روی 120 اینا ولی 1 گیگو دویست مگ تا ساعت 6:30 طول کشید
خداییش این نت ایرانم ...

من موندم میرم توی یک سرور بازی میکنم پینگ من خوبه طرف از اون سر دنیا با پینگ 300 توی CoD راحت میزنه ملتو میکشه بدون اینکه طول بکشه تیر بهش بخوره حالا من چی با پینگ 180 با یک سرور خارجی یک خشاب روی Head ـش خالی میکنم تازه میفهمه باید بمیره:|

پینگ ضایه اونا هم از پینگ ضایع ما بهتره:دی اخه این چه نتیه که ما داریم

برای دیدن اینترنت ملی این مطلب را بخوانید!

به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از وب شهر، کاربر ایرانی در اینترنت بودن خودش به تنهایی کم مصیبتی نیست! باور نمی کنید؟ این مطلب را بخوانید تا باورتان شود اینترنت همین الان هم خیلی خیلی ملی است و جای یک روز تعطیلی در تقویم برای روز ملی شدن اینترنت به شدت خالی است!
فرض کنید برای نوشته ای که در وبلاگ خود میخواهید بنوسید نیاز به جستجو برای عکس دارید. مصیبت از همین جا شروع میشود میروید داخل گوگل و برای تصاویر جستجو می کنید. مهم نیست چه کلمه ای بزنید در هر حال چیزی نیست!چند تا کلمه را با هم می بینیم:۱-جستجو برای کلمه “کتاب”۲-جستجو برای کلمه “ورزش”۳-جستجو برای کلمه “سلامتی”ای بابا اصلا” ببینیم فرقی می کند چه کلمه ای بزنیم؟۴-جستجو برای کلمه “بیل”۵-جستجو برای کلمه “کلنگ”خوب نتیجه جستجو که عالی بود حالا بریم نرم افزار دانلود کنیم. چند تا افزونه خوب برای مرورگر کروم لازم هست! هوررراااا خوب خوشبختانه این ***** نیست اما چون با ای پی ایرانی آمده اید به شما اجازه دانلود نمی دهند!Google Chrome Extensionsنخواستیم برویم اقلا” با تبلیغ گوگل ترافیک سایتمان را بالا ببریم! عجب این چرا ***** شده؟Google AdWordsای بابا! چه کنیم برویم اقلا” چهار تا تبلیغ گوگل بگیریم بگذاریم در سایت تجارت کنیم! خوب به به! به سلامتی این یکی ***** نیست! ای بابا چی نوشته؟شما از کشوری هستید که ما به دلیل تحریم منع رابطه تجاری داریم!Google AdSenseخوب حالا دیدید الان هم اینترنت هم از داخل و هم از خارج کاملا” ملی هست؟ کلا” وقتی ملی بشود دیگر اصلا” اینترنت متنی خواهد بود! البته نه هر متنی!

الان روزهای خوشمونه, رسما اگه `ف.ی.ل.ت.رنت ملی`!بیاد همین یه خورده ارتباطی هم که با دنیا داریم اونم قطع میشه!:|

---------- نوشته در 02:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:07 PM ارسال شده بود ----------

اینم تست همین الان. کماکان سرعت آپ ترکیدس!:|
2461162588.png

آخرین ویرایش:
خب اینجوری که شواهد نشون میده دیگه مخابرات ترکیده .
یه چیز دیگه اینکه آقا ما که اینترنت نداریم . :|
ف-ی-ل-ترنت داریم اونم ف-ی-ل-ترنت ملی :d
طرف ما مخابرات افتضاحه به تمام معنا هست سرعت دانلود 1 کیلوبایت
مدت زمان باز کردن گوگل یک ساعت http هیچ وقت https

امروز به واسطه یکی از دوستانم توی ارتاباطات زیر ساخت توسنتم با یکی توی مخابرات صحبت کنم

طرف صاف گفت ما پهنای باند رو Oversale کردیم، گفت الان را به را 512 و 1 مگ دادیم دست ملت حالا زیرش موندیم، واسه همینه توی ساعاتی که مصرف بالاست سرعت رو میاریم پایین، معلوم هم نیست تا کی درست شه، اصلا معلوم نیست درست شه یا نه

می گفت با این قانون خذف محدودیت حجمی هم دیگه اوضاع گل و بل بل می شه، افتضاح تر از اینی هم که هست می شه

امروز به واسطه یکی از دوستانم توی ارتاباطات زیر ساخت توسنتم با یکی توی مخابرات صحبت کنم

طرف صاف گفت ما پهنای باند رو Oversale کردیم، گفت الان را به را 512 و 1 مگ دادیم دست ملت حالا زیرش موندیم، واسه همینه توی ساعاتی که مصرف بالاست سرعت رو میاریم پایین، معلوم هم نیست تا کی درست شه، اصلا معلوم نیست درست شه یا نه

می گفت با این قانون خذف محدودیت حجمی هم دیگه اوضاع گل و بل بل می شه، افتضاح تر از اینی هم که هست می شه

غلطت کردن پول 1m و 512 رو میگیرن و سرعت رو نصف میکنن مخابرات با این همه پهنای باند چه غلطی داره میکنه تو ساعت پر مصرف سرعت میارن پایین که
چی بشه اتفاقا تو این ساعات باید سرعت رو ببرن بالا که سرعت پوزر ها پایین نیاد اینا برعکس میکنن ما داریم هر ماه یه پول ثابت برای یه سرعت متغیر رو
میدیم ما داریم ماهی 40 تومن میدیم برای 24 ساعت 1m نه اینکه 3 ساعت در رو 1m باشه 4 ساعت 256 و 10 ساعت 128.

برید خداتونو شکر کنید ........وایرلس دارم خیره سرم
منم قبلا مشكل شما رو داشتم با وايرلس و پينگ در لحظه 1000 نوسان ميكرد...مشكل بلد نبودن isp تو كانفيگ كردن آنتن بالا هست...بايد بگي بيان درستش كنن..

اينم از adsl من 128 20 گيگ ماهي 47 تومن...ری..دن با سرعتشون...
2461474637.png

اين صفحه تاپيك رو بالا نمياره درست و همه عكس هاي صفحه رو fail ميكنه..

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or