بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

10 بازی برتر سبک ترسناک:D

رزیدنت اویل در راس لیست:x

RE1%20%28570%20x%20356%29.jpg

No other franchise in horror game history has defined the genre like Resident Evil. With around a half-dozen widely acclaimed, highly innovative games to their name, Capcom has built something that will likely be around for a very long time. The first entry in the series, as well as the subsequent remake of it, is often praised as the scariest game of all time. This survival horror title defined the genre, and its influence rings very clearly even today in games like Dead Space and the newer entries in the Silent Hill series. But it isn't only reputation that puts this game above the rest. It is the anus-tightening tension, the breathtaking fear that comes from traversing the old halls of the game's abandoned mansion setting. As you battle those infected by the viruses produced by the Umbrella Corporation, the slow moving zombies become your worst nightmare and it seems, no matter how many bullets you have, there certainly aren't enough to keep you safe.

The Top Ten Scariest Games of All Time

20 بازی برتر سبک ترسناک

رزیدنت اویل 7 در رتبه ی پنجم

It could have been a disaster - a clunky, forced update to a revered series, that left fans clamouring for the bombastic nonsense of Resi 6. But Resi 7 is a triumph, smartly feeding off the best horror movies of the last 20 years, effortlessly easing all that edgy new into a recognisable, modern reinvention of the series. The central story is fantastic, the mysteries artfully concealed and your tormentors, the Bakers, are brilliantly subversive.

The 20 best horror games | GamesRadar+

رزیدنت اویل در سال 2015 جایزه گیم مدیا را از مجله فامیتسو بدست اورد.این جایزه با رای کاربران همراه با 9 بازی دیگر به رزیدنت اویل رسید

Game Media Award
  • "Dragon Quest III and Legend ..." / Square Enix
  • "Final Fantasy VII" / Square Enix
  • "Final Fantasy X" / Square Enix
  • "Chrono Trigger" / Square Enix
  • "Super Mario Bros." / Nintendo
  • "Monster Hunter Portable 2nd G" / Capcom
  • "Resident Evil" / Capcom
  • "METAL GEAR SOLID" / KONAMI
  • "Pokemon Red / Green" / Pokemon
  • "The Legend of Zelda: Ocarina of Time" / Nintendo
「ファミ通アワード2014」の受賞タイトル・受賞者が発表!

رزیدنت اویل ها زیرو و ریمیک که رو گیم کیوب بازی کرده بودم و محشر بودن , انقدر خوب بودن که بعد از سال ها همونا رو هم ریمیستر کردن و برا کنسول ها نسل هشت دادن
غیر از این 2 ررزیدنت اویل , یه رزیدنت اویل بازی کردم رو wii خیلی باهاش حال کردم اسمش Resident Evil The Darkside Chronicles بود
سبک بازی ریل شوتر هست
بازی جالب و درگیر کننده ای بود , البته بگم خوب من از سبک ریل شوتر خوشم میاد خیلی ها شاید نپسندن این سبک
این بازی 3 سال بعد از عرضه برای wii برای ps3 هم پورت شد تو psn هست احتمالا

REDC_Cover.jpg

صحبت های استاد شینجی میکامی در رابطه با شخصیت های زن.استاد یک از معدود بازیسازایی هستش که کرکترهای قوی زن را خلق کرده است.شخصیت های زن نقش موثری تو داستان های میکامی داشتند.:*

نوسینده مطلب هم میگه که یکی از ویژگیهای عناوین میکامی شخصیت های قوی و به یادماندنی زن هست.درود بر شرف پدر ژانر ترس.استاد شینجی میکامی:*

Women, horror and video games

Aside from gothic architecture, lumbering monsters, sparse resources and jump shock, Mikami’s games have always been known for something else: strong female characters. The likes of Jill Valentine and Claire Redfield fought alongside their male counterparts in the Resident Evil games, dressed in similar combat fatigues, rarely succumbing to the usual overtly sexualised stereotypes.

It’s something Mikami is clearly passionate about. “I don’t know if I’ve put more emphasis on women characters, but when I do introduce them, it is never as objects,” he says. “In some games, they will be peripheral characters with ridiculous breast physics. I avoid that sort of obvious eroticism. I also don’t like female characters who are submissive to male characters, or to the situation they’re in. I won’t portray women in that way. I write women characters who discover their independence as the game progresses, or who already know they are independent but have that tested against a series of challenges.”

Shinji Mikami: the godfather of horror games

وندتا رو امروز دیدم.
ضعیف بود:(:(:(
.دیالوگ های ضعیف.کیفیت‍ ‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍پایین انیمیشن حرکات محیر العقل.
موتور لیان سحر امیز بود:D
کریس هم هر چه مشت میخورد انگار نه انگار
بابا یکم بازی رو مطابق واقعیت میساختن
بازم صد درود به دمنیشن

آخرین ویرایش:
منم امروز دیدم. برعکس خیلی خوشم اومد ازش. شاید باورتون نشه، اما با لیون خیلی حال کردم این دفعه :D
چون اون لیون مغرور و خودنمای همیشگی نبود. کریس هم دیگه اون قدرت ماورای طبیعی رو نداشت:D مبارزات تن به تن واقعا عالی ساخته شده بود. بهتر و رئال تر از دیجنریشن و دمنیشن بود. واقعا راضی بودم ازش. ربکا هم که :x

اتفاقا منم امروز نگا کردم :D
فقط همون اولش که وارد عمارت شدن یه حس خوبی به آدم میداد
ضعیف بود واقعا ضعیف بود
حرکات لیون که آدمو یاد فیلم های اکشن هندی مینداخت
دیالوگ ها کاملا بی روح بودن
تماشاش بی هیچ وجه توصیه نمیشه..

منم امروز دیدم. برعکس خیلی خوشم اومد ازش. شاید باورتون نشه، اما با لیون خیلی حال کردم این دفعه :D
چون اون لیون مغرور و خودنمای همیشگی نبود. کریس هم دیگه اون قدرت ماورای طبیعی رو نداشت
چه عجب این دو نفر نیشاشون وا شد.کریس هم خیلی جذبه داشت .ولی بازم من میگم یه خورده توی مبارزان خیلی تخیلی و افراطی عمل کردن.لیون با موتورش همه کارها رو راست وریست میکرد عجب تبلیغ جانانه ای واسه موتور گذاشت این کپکام:))

چه عجب این دو نفر نیشاشون وا شد.کریس هم خیلی جذبه داشت .ولی بازم من میگم یه خورده توی مبارزان خیلی تخیلی و افراطی عمل کردن.لیون با موتورش همه کارها رو راست وریست میکرد عجب تبلیغ جانانه ای واسه موتور گذاشت این کپکام:))
موتور رو قبول دارم ولی این آرتیست بازیا همیشه توی سری RE بوده و هست. اون قسمت که بین زامبی ها گیر کردن واقعا عالی بود. واقعا صحنه های جذاب و رئالی خلق کرده بودن. کریس رو هم گفتم الان میزنه اون BOW آخری رو از وسط نصف میکنه که خدا رو شکر اینطور نشد :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or