الان قیمت بازی 280
دوستان رزیدنت اویل 7 بیاد قیمتش حدودا چند میشه خرید از فروشگاه ها تهران و پشت شهرداری؟
ارزش داره یه ps vr آدم بخره؟ قیمت ps vr خیلی بالاست آخه از کنسول ps4 pro هم حتی گرونتره
آخرین ویرایش:
الان قیمت بازی 280
دوستان رزیدنت اویل 7 بیاد قیمتش حدودا چند میشه خرید از فروشگاه ها تهران و پشت شهرداری؟
ارزش داره یه ps vr آدم بخره؟ قیمت ps vr خیلی بالاست آخه از کنسول ps4 pro هم حتی گرونتره
قیمتش که 280
الان قیمت بازی 280
قیمتش که 280
اره ارزش داره،واسه ادم مایه داری مثل تو که چیزی نیست
الان تو بازار موجوده با قیمت رویایی 280 تا 300
خب واسه من که پول ندارم خیلی گرونه صبر میکنم قیمتش پایین بیاد شما همش کنسول و بازی عوض میکنی معلومه که قیمتش زیاد نیستاوه چه زیاد خیلی خیلی گرونه
من کجام مایه داره آخه از من فقیرتر نیست تو دنیا
آره قسمت خیلی بالاست تعجب کردم شنیدم 280 هزار تومن
خب واسه من که پول ندارم خیلی گرونه صبر میکنم قیمتش پایین بیاد شما همش کنسول و بازی عوض میکنی معلومه که قیمتش زیاد نیست
داداچ از تو مایه دار تر نداریم اینجا،ما شاالله تو همه فرومای خرید و فروش فعالیاوه چه زیاد خیلی خیلی گرونه
من کجام مایه داره آخه از من فقیرتر نیست تو دنیا
آره قسمت خیلی بالاست تعجب کردم شنیدم 280 هزار تومن
داداچ از تو مایه دار تر نداریم اینجا،ما شاالله تو همه فرومای خرید و فروش فعالی
خدا بیشتر کنه
دوستان سلام
یه سوال؟ چجوریاست که این بازی هنوز ریلیز جهانی نشده ولی توی توپخونه دارن میفروشنش؟ من رفتم خریدم، 280 تومان ولی هنوز از ذوق نمیتونم برم سمتش! ولی فکر کنم خیلی زود خریدم، خیلی گرون بود
در واقع هنوز پلمپ بازی رو باز نکردم. حقیقتش منتظرم تا steel book ـش بیاد که بتونم با پکِ اون عوضش کنم. فروشنده گفت اگه از پلمپ در نیاری اختلاف قیمت نمیگیرم ازت. اما حس میکنم نتونم تحمل کنم و برم بازی کنم.من تا زیر دویست نیاد نمیخرم. برو ببین چیه خبر بده.
در واقع هنوز پلمپ بازی رو باز نکردم. حقیقتش منتظرم تا steel book ـش بیاد که بتونم با پکِ اون عوضش کنم. فروشنده گفت اگه از پلمپ در نیاری اختلاف قیمت نمیگیرم ازت. اما حس میکنم نتونم تحمل کنم و برم بازی کنم.
اصلا استیل بوک داره رزیدنت اویل 7؟ اگه داره کی قراره بیاد؟