عرض یابی من تو یه جمله کوتاه:تا نسخه 4 شاهکار نسخه پنجم معمولی از 5 به بعد افتضاح
فقط بهزادِ کبیر جوری نترکانی که مثل دفعه قبل بن شوی ، این تاپیک که به فنا رفته تو هم بیا واسه من یکی دیگه فرقی نمیکنه . وقتی وارد میشم فکر میکنم تاپیکو اشتباه اومدم از بس که تاپیک گوگولی شدهاره من بهزاد وسکر کبیرم.درخواست ان بن شدن اکانتم را دادم.
اگر شد با ان اکانت خواهم ترکانید.اگرم نه با همین فعالیت میکنم.هر چند حوصله ی سابق را با توجه به سن و سالم ندارم.
![]()

فقط بهزادِ کبیر جوری نترکانی که مثل دفعه قبل بن شوی ، این تاپیک که به فنا رفته تو هم بیا واسه من یکی دیگه فرقی نمیکنه . وقتی وارد میشم فکر میکنم تاپیکو اشتباه اومدم از بس که تاپیک گوگولی شده![]()
اشکال از بچه ها نیست از این فرانچیزی هست که اومدیم توی تاپیکش ،برو توی تاپیک فینال ببین چه هیجانی داره بحث خود فینال 15 بگنار یه رمیک 7 چهرارتا بازی دیگه داره میاد ادم شاد میشه اینجا ملت از کدوم اویل صحبت کنن که با اومدنش قرار کف خون راه بندازه؟؟؟فقط بهزادِ کبیر جوری نترکانی که مثل دفعه قبل بن شوی ، این تاپیک که به فنا رفته تو هم بیا واسه من یکی دیگه فرقی نمیکنه . وقتی وارد میشم فکر میکنم تاپیکو اشتباه اومدم از بس که تاپیک گوگولی شده![]()
کلا بهزاد مطلبو برعکس گرفتیتاپیک به فنا رفته چون سن سال ها بالا رفته. چون دیگه ان شور وحال سابق وجود نداره
چون نسل هشتم نسل مزخرفیه.
ربطی به این تاپیک نداره کلا بازی سنتر به شدت افت کرده.

این سری که خیلی وقته تموم شده و حرف زدن در موردش اتلاف وقته . منظورم چیز دیگه ایه . پست بالااشکال از بچه ها نیست از این فرانچیزی هست که اومدیم توی تاپیکش ،برو توی تاپیک فینال ببین چه هیجانی داره بحث خود فینال 15 بگنار یه رمیک 7 چهرارتا بازی دیگه داره میاد ادم شاد میشه اینجا ملت از کدوم اویل صحبت کنن که با اومدنش قرار کف خون راه بندازه؟؟؟
اون اوت بریک ها علاوه بر شاهکار بدون بشدت هم سخت بودن تو سبک کلاسیک یعنی واقعا مرد میخواست درجه سخت-شو تمام کنه حیف دیگه نسخه جدیدی ازش نیومد. شخصیت مورد علاقه من کوین بود. اندینگ های خیلی خفنی هم داشت اینقدر تنوع داشت با کلی پایان مختلف میتونستی ببینینسخه های اصلی را بی خیال
کسی دو نسخه outbreak را بازی کرده؟عجب شاهکارهایی بودن.واقعا بسی لذت بردم.حالا اگه به متا و پتا توجه کنی نمراتشون حول و حوش 70 هست اما واقعا جزء بهترین های سبک ترسناک هستند
کلا این چند وقته از re7 و سونی خبرای خوبی میاد اون از تجربه ps vr اینم از بازی این ماه پلاس
اون اوت بریک ها علاوه بر شاهکار بدون بشدت هم سخت بودن تو سبک کلاسیک یعنی واقعا مرد میخواست درجه سخت-شو تمام کنه حیف دیگه نسخه جدیدی ازش نیومد. شخصیت مورد علاقه من کوین بود. اندینگ های خیلی خفنی هم داشت اینقدر تنوع داشت با کلی پایان مختلف میتونستی ببینیواقعا حیف ادامه-ش ندادن
کلا من میگم ای کاش هیچوقت به سمت هیرو ساختن نمیرفت سری, داستان هایی مانند 4 5 برا من جذابیت کمتری دارن چون دوس دارم کاراکترها ادم های عادی باشن در برابر یه فاجعه عظیم.چرا بیخیال یعنی بدن؟
اره منم یه دور بازی کردم.قشنگن.ولی عیبی که دارن وجود جک و جونورای زیاده.شخصیت هاشم در حده متوسطن.یعنی شخصا خیلی جذبه نداشتن.البته بگم این نظر منه.
آره یکی از دلایل سختیش نبودن چک پوینت بود یکی هم نبودن مهمات . رو حالت very hard واقعا مرد میخواست تمامش کنه مهمات اصلا هیچی گیرت نمیومد بعد اون در ها که باید میشکستی-شون 1 ساعت طول میکشید تا با لگد بزنی بشکنیشون. بعد یه مشکل دیگه هم بود بیش اندازه زامبی واست میومد و سرعت راه رفتن زامبی ها خیلی سریعه احساس میکردی Nemesis گذاشته دنبالتاره قبول دارم.شخصیت های خفنی داشت.تا اونجا که یادم هست چک پوینت هم نداشت.مرحله را باید کامل میرفتی.هر کدام از نسخه ها هم 5 تا مرحله داشت.
این دو نسخه با دارک ساید از بهترین نسخه های فرعی بودن.
دارکساید را بازی کردی؟داستان خفنی داشت.دو تا خط داستانی درجه یک.از ان حالت خلاصه و جمع جور کرونیکلز امبرلا بیرون امده بود
مثل پروفشنال 4 5 6 نیست هر جسد مثل بابا نوئل یه خشاب مهمات بهت هدیه بده