بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

@sog_eros

این پروژه کار Rod Lima هست؟ فکر کنم قبلا سناریو کلیر A رو هم کامل بازسازی کرده بود.

من واقعا از کارهاش خوشم میاد و اکثرا کارهاش رو دنبال میکنم. بنظرم کارش خیلی بهتر از اون تیم ایتالیایی یا پروژه ریبون هست.

بله کل ریمیک دو تموم شده و حالا رفته سراغ کد ورونیکا. نسخه ای که ابتدا شماره 3 بود و می تونست بهترین باشه.
 
عه داداش علی خیلی خوشحال شدم دوباره شاهد فعالیتت تو این تاپیک هستم
از طرف دیگه هم ز بابت ریبوت نشدن بازی خیالم راحت شد که اگه بازی ریبوت میشد کلا فاتحه نسخه خونده شده بود با این وضع نویسندگان جدید کپکام!
امیدوارم سری بعدی ریمستر کد ورونیکا باشه برای پلتفرم pc عرضه بشه ولا این مبدل‌ها واقعا روی اعصابن! :D
از طرفی داداش نیما مسایل جالبی رو بیان کردی کاملا موفقم :) دمت گرم
 
عه داداش علی خیلی خوشحال شدم دوباره شاهد فعالیتت تو این تاپیک هستم
از طرف دیگه هم ز بابت ریبوت نشدن بازی خیالم راحت شد که اگه بازی ریبوت میشد کلا فاتحه نسخه خونده شده بود با این وضع نویسندگان جدید کپکام!
امیدوارم سری بعدی ریمستر کد ورونیکا باشه برای پلتفرم pc عرضه بشه ولا این مبدل‌ها واقعا روی اعصابن! :D
از طرفی داداش نیما مسایل جالبی رو بیان کردی کاملا موفقم :) دمت گرم

مرسی عزیزم.چه فایده که برای هیچکس مهم نبود.این همه بشین به مغزت فشار بیار و بنویس.از آخر هم انگار اصلا ننوشتی ! :(
 
  • Like
Reactions: NERO TURBO
تغییر لحظه ای به هیچ وجه کار درستی نیست و یک ضربه ی کاری به اتمسفر وارد می کنه. اگر قراره بازی نهایی دوربین قابل انتخاب داشته باشه، باید بخوایم از همون ابتدای بازی انتخاب انجام بشه و بعد از اون کل بازی بر مبنای همون پیش بره. به این نحو، یک دلیل دیگه برای شروع دوباره هم به وجود میاد.

دقیقا به نکته خوبی اشاره کردی. اگر قرار باشه دوربین انتخابی بشه باید از اول بازی باشه و در طول بازی تغییر نکنه. ولی در کل این ویدیو و ویدیوهای مشابه نشون میده که دوربین مدرن چقدر میتونه خوب باشه
 
خب دوستان ، قبلا مفصلا درباره ی آنتاگونیست اصلی RE7 و اینکه چرا باید الکس وسکر باشه توضیح دادم.ولی امروز میخوام نقطه ی مقابلش رو بررسی کنم.یعنی پروتاگونیست اصلی بازی رو !!!!!

حضور کاراکترهای کریس ، جیل ، لیون و ایدا هیچ لزومی نداره.کریس و جیل که داستان اصلیشون کاملا توی 5 تموم شد.هرچیزی هم که بعد از اون بیاد ، کاملا فرعی و صرفا جهت سوءاستفاده از محبوبیت اونها و فروش بیشتره که قطعا نتیجه ای جز کش پیدا کردن الکی داستان و خز شدن این کاراکترها نداره.داستان سازمان و رابطه ی ایدا با اون هم که کلا فراموش شده و توی 6 و دمنیشن هم به وضوح شاهد این قضیه بودیم.ایدا تبدیل شده به یک کاراکتر تجاری و کلا محدود شده به روابط هندیش با لیون که از نظر من ، جز خوشحال کردن طرفداراشون هیچ ارزش دیگری نداره.حتی اگه قرار باشه که به جریان اصلی سازمان هم پرداخته بشه ، واقعا بهتره که این دو کاراکتر حداقل توی این یک نسخه نباشند.واسه خودشون بهتره !

ولی در مورد کلیر اوضاع فرق داره.اگه الکس آنتاگونیشست بازی باشه (که هست) ، هیچکس به اندازه ی کلیر صلاحیت قرار گرفتن در برابرش رو نداره.کسی که از قدیم گره داستانی با الکس داره و حتی شخصا توسط خود الکس وارد ماجرا شد.حتی الکس اصلی هم توسط خود کلیر کشته شد.اصلا هدف کپکام از کنار هم قرار دادن کلیر و الکس در رولیشنز 2 همین بود که کلا ردفیلدها رو در مقابل وسکرها قرار بده.صحنه ی مرگ الکس توسط کلیر هم دقیقا گواه این ادعاست.کلیر توسط یک R.P.G و از داخل هلیکوپتر الکس رو زد.اونم در حالیکه الکس به اوروبوروس آلوده بود.یعنی عینا مشابه صحنه ی مرگ آلبرت توسط کریس.حتی توی مانگای اخیر که وقایعش در سال 2014 و بعد از 6 اتفاق میفته هم باز کلیر سر از جزیره ای درمیاره که مقر اصلی الکس بوده.همون جزیره ای که اسپنسر ، الکس رو میفرسته و و الکس سالها در اونجا تحقیقات میکنه تا جاودانگی رو برای اسپنسر به ارمغان بیاره.ولی درست وقتی که به نتیجه ی مطلوب میرسه ، به اسپنسر خیانت کرده و از اونجا متواری میشه.توی مانگای اخیر ، کلیر باز با این جزیره و مسائل مرتبط با گذشته ی الکس درگیر میشه.یعنی حتی بعد از رولیشنز 2 هم باز کلیر رو به الکس نسبت دادن.با حضور کلیر ، احتمال حضور استیو باز مطرح میشه.هرچند خیلی خیلی کم.ولی بازم بیشتر از وقتی که کاراکترهای دیگه پروتاگونیست باشن !

ولی اگه قرار باشه فقط یک کاراکتر قدیمی توی RE7 باشه ، نظر من کسی جز این افراد هست.کسی که حتی شانسش از کلیر هم برای حضور در این بازی بیشتره.اون هم کسی نیست جز ربکا چیمبرز !

ربکا کسی هست که همیشه در ریشه های داستان حضور داشته و هنوز هم شخصیتش مثل کریس و لیون و.....خراب و اکشن نشده.یک کاراکتر بکر و دست نخورده داره.کسی که هنوز به هیچ چیزی ربطش ندادن و به حواشی متصلش نکردن.کسی که میتونن خیلی راحت هر داستانی رو بهش نسبت بدن یا شخصیتش رو هرجور که میخوان تغییر بدن.کسی که بدون شک بهترین گزینه برای آغاز یک خط داستانی جدید ، ولی مرتبط با ریشه هاست.از طرف دیگه طبق تایید صریح کپکام ، کاراکتر اصلی بازی کسی هست که هنوز سوپر هیرو نشده.شرایطی مشابه کریس در 1 داره که یک مامور حرفه ای و آموزش دیده بود.ولی هنوز مثل نسخه های اخیر حرفه ای نشده بود.دقت کنید که جایی تایید نشده کاراکتر اصلی بازی جدید هست.فقط همین مورد رو دربارش مطرح کردن و باعث شده اینطور به نظر بیاد که کاملا جدیده.اینها فقط نقدها و حرف های غیر رسمی از جانب سایر سایت ها و منتقدین سری هست.با توجه به توضیحات فوق ، ربکا در حال حاضر دقیقا چنین شرایطی داره.پس نه تنها میتونیم به حضور ربکا امید داشته باشیم ، بلکه میتونیم امیدوار باشیم که ایشون رو در غالب پروتاگونیست اصلی بازی ببینیم !

حالا توجهتون رو جلب میکنم به دو تصویر زیر از خود تیزر رسمی بازی :

photo_2016-06-12_15-08-57.jpg - آپلود عکس رایگان | سایت آپلود عکس

photo_2016-06-12_15-09-14.jpg - آپلود عکس رایگان | سایت آپلود عکس

خب تصاویر گویای همه چیز هست و نیازی به توضیحات اضافه نداره !

با توجه به مسائل مطرح شده و مدارک موجود ، احتمال حضور ربکا بیشتر از کلیر هست.ولی خب لزومی نداره که فقط یکیشون باشن.ممکنه ربکا پروتاگونیست اصلی بازی باشه ، ولی در ادامه ، داستان به کلیر ربط پیدا کنه و یا حداقل شاهد فلش بک ها یا اشاراتی از اون باشیم.به هر حال در حال حاضر از بین کاراکترهای قدیمی ، کلیر و ربکا (مخصوصا ربکا) محتمل ترین گزینه ها هستند.البته اگه الکس آنتاگونیست اصلی باشه (که بازم هست) ، قطعا باید اسمی از خانواده ی برتون هم آورده بشه.چون ناتالیا باید اولین اقداماتش رو از خونه ی اونها شروع کنه.البته لازم نیست حتما مستقیما در داستان دخیل بشن.میتونه فقط در غالب فایلها بیان بشه که چطوری ناتالیا از دستشون خلاص شده.در حد یک اشاره ی منطقی !

حالا ممکنه بگین که ربکا بیشتر ممکنه توی رولیشنز 3 بیاد یا مثلا به خاطر حضورش در انیمیشن جدید ، احتمال حضور مجددش در 7 کم هست.بله.زمانی قرار بود جیل و کلیر توی 7 بیان (حتی خود کوبایاشی غیر مستقیم تایید کرد) و ربکا هم احتمالا قرار بود توی رولیشنز 3 بیاد.منطقی هم بود.ولی گویا الآن داستان عوض شده.در واقع جای داستان این دو نسخه تغییر کرده.ربکا با دلایلی که گفتم ، حضورش در 7 محتمل تر و حتی لازم تره.از طرف دیگه رسما گفتن که پروتاگونیست اصلی بازی ، یک شخص عادی هست وهنوز تبدیل به یک سوپر هیرو نشده.خب همه میدونیم که ربکا هم هنوز مثل کریس و جیل و لیون و.....تبدیل به ابر قهرمان نشده و حتی توی تئاتر استیج هم هنوز تا حدی ، همون شخصیت معمولی سابقش رو حفظ کرده بود.از طرف دیگه اگه انیمیشن جدید که ربکا توش حضور داره ، مثل انیمیشن های قبلی مقدمه ای برای نسخه ی شماره دار بعدیش باشه ، میتونیم اون رو مقدمه ای بر حضور ربکا در 7 فرض کنیم.به عنوان مثال ، ترایسل که توی 5 بود ، قبلش توی دیجنریشن معرفی شد و لیون و ایدا که توی دمنیشن بودن هم مستقیما توی بازی بعدی ظاهر شدن.واسه ربکا هم ممکنه همچین حالتی پیش بیاد.مخصوصا که مدتی پیش ، عکسی از انیمیشن لیک شده بود که یک عمارت یا خونه ی قدیمی رو نشون میداد.البته روی این مورد آخر تاکیدی ندارم.صرفا به عنوان یک نکته ی جالب و یک فرضیه مطرح کردم !

به علاوه من فکر میکنم که جیل و کلیر به جای 7 ، باهم توی رولیشنز 3 بیان.یعنی جای کاراکترهای این دو نسخه عوض شده.چون به نظرم کپکام برای فروش خودش هم که شده ، به هر حال یکجا کلیر وجیل رو باهم میاره.اگه این دوتا توی 7 نباشن و ربکا توی 7 بیاد ، قطعا توی رولیشنز 3 شاهد حضورشون خواهیم بود.اصلا حالت دیگری جز این نیست.اتفاقا غیر منطقی هم نیست.توی رولیشنز 1 جیل بود و توی رولیشنز 2 کلیر.حالا توی رولیشنز 3 که احتمالا شاهد یک ادامه یا شاید جمع بندی بر دونسخه ی قبل هستیم ، هر دو پروتاگونیست نسخه های قبلی ظاهر میشن و باهم به داستان این سری خاتمه میدن یا حداقل ادامش میدن.جالب میشه !

البته اینها همش فقط در حد فرضیه هست و من 100 درصد نمیگم.دقیقا مثل فرضیات قبلیم !
خیلی خوب بود حضور ربکا به نظر من هم احتمال خیلی بالایی داره
اما اینکه همه مونث باشن به نظرم یکم غیر محتمل هست چه پروتگونیست چه انتگونیست جدا از اینکه کپکام برای فروش اینکار رو نمی کنه مطمئنا صدا فمنیست ها سر این قضیه در میاد و دوباره داستان 5 تکرار میشه
 
بله کل ریمیک دو تموم شده و حالا رفته سراغ کد ورونیکا. نسخه ای که ابتدا شماره 3 بود و می تونست بهترین باشه.

اره راجع به کد ورونیکا میدونم. همینوطور شنیدم یه بخش کوتاهی از RE3(همون اینترو بازی) بازسازی کرده و نظر سنجی گذاشته بود که اگر با استقبال روبرو بشه کار رو ادامه میده.

اما در مورد کد رونیکا که قرار بود RE3 بشه اشتباه می کنید. این تصور اشتباهی هست که بیشتر بخاطر یکی از مصاحبه های میکامی که گفته بود اعتقاد داره از نظر داستانی کد ورونیکا دنباله واقعی RE2 هست و نه RE3 بوجود اومده.

واقعیت اینه که کد ورنیکا هیچ وقت قرار نبود RE3 باشه و از اول ساختش هم یه پروژه کاملا جدا و اوریجینال بود. این موضوع داستان نسبتا پیچیده ای داره که شاید کمی گیج کننده باشه، اما برای اینکه ماجرا رو کامل بفهمی پشنهاد میکنم ویدئو زیر رو یه بار کامل تماشا کنی تا همه چیز دستگیرت بشه. به صحبت های کارگردان RE3 و کارگردان کد ورنیکا و توضیحاتی که میکامی در رابطه به وجود اومدن کدورنیکا میده گوش کن تا موضوع رو بفهمی.(اما جدا از این موضوع حداقل یک بار هم که شده این ویدئو رو ببینید چون اطلاعات جالبی داخلش هست.)

 
اما اینکه همه مونث باشن به نظرم یکم غیر محتمل هست چه پروتگونیست چه انتگونیست جدا از اینکه کپکام برای فروش اینکار رو نمی کنه مطمئنا صدا فمنیست ها سر این قضیه در میاد و دوباره داستان 5 تکرار میشه

این رو با شما موافقم که امکان نداره تمام شخصیت های اصلی و تأثیر گذار مؤنث (یا مذکر) باشن چون شیوه ی کپکام در رزیدنت اویل تا جایی که من دیدم همیشه شخصیت های مذکر و مؤنث مکمل داستان و بازی هستند
اما به فمنیست ها چه ربطی داره این بازی؟ مگه سر 5 چی شده بوده


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
  • Like
Reactions: p990_judi
این رو با شما موافقم که امکان نداره تمام شخصیت های اصلی و تأثیر گذار مؤنث (یا مذکر) باشن چون شیوه ی کپکام در رزیدنت اویل تا جایی که من دیدم همیشه شخصیت های مذکر و مؤنث مکمل داستان و بازی هستند
اما به فمنیست ها چه ربطی داره این بازی؟ مگه سر 5 چی شده بوده


Sent from my iPhone using Tapatalk
فکر کنم منظورشون همون مسایل نژاد پرستانه ای هست که بعد از تریلر سال 2007 نسخه پنجم پیش اومد و یه عده خاصی گفتند چرا سیاه پوست ها توی تریلر وحشی و قاتل نشون داده شدن و کریس اونها رو میکشه.
درست بعد از اون تریلر بازی کو اپ شد و خشونت نسخه نهایی هم در مقایسه با اون تریلر به شدت کاهش یافت. البته یه باقیمانده ای از اون صحنه ها هنوز توی یکی از کات سنس های مخفی مرحله اول بازی بود.

Sent from my SM-T285 using Tapatalk
 
فکر کنم منظورشون همون مسایل نژاد پرستانه ای هست که بعد از تریلر سال 2007 نسخه پنجم پیش اومد و یه عده خاصی گفتند چرا سیاه پوست ها توی تریلر وحشی و قاتل نشون داده شدن و کریس اونها رو میکشه.


Sent from my SM-T285 using Tapatalk

من که اون سال ها اصلن دنبال این سری نبودم ولی ایشون گفتن فمنیست ، این حرف هایی هم که در مورد نژاد پرستی و غیره گفتن حرف چرت و مزخرفی بیش نیست، هدف سری رزیدنت اویل کاملن مشخصه ، مگه اتفاقات راکون سیتی و غیره برای توهین به مردم آمریکاست ؟!
خیلی هم دل شون بخواد که لوکیشن بازی رو در آفریقا خواستن {همین الآن داشتم 5 رو بازی می کردن، که در یک قسمت شوا به کریس گفت اون ها (آمبرلا) از مردم من برای نمونه ی آزمایشی استفاده کردن} خب اینجا که داره طعنه میزنه به سیاست های غرب پیرامون جهان سوم کجاش نژاد پرستی هست
از این بگذریم در همین آفریقا گروهی هایی مثل بوکوحرام هستن که از زامبی خطرناک تر هستن :|


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
  • Like
Reactions: ChampionOfLight
من که اون سال ها اصلن دنبال این سری نبودم ولی ایشون گفتن فمنیست ، این حرف هایی هم که در مورد نژاد پرستی و غیره گفتن حرف چرت و مزخرفی بیش نیست، هدف سری رزیدنت اویل کاملن مشخصه ، مگه اتفاقات راکون سیتی و غیره برای توهین به مردم آمریکاست ؟!
خیلی هم دل شون بخواد که لوکیشن بازی رو در آفریقا خواستن {همین الآن داشتم 5 رو بازی می کردن، که در یک قسمت شوا به کریس گفت اون ها (آمبرلا) از مردم من برای نمونه ی آزمایشی استفاده کردن} خب اینجا که داره طعنه میزنه به سیاست های غرب پیرامون جهان سوم کجاش نژاد پرستی هست
از این بگذریم در همین آفریقا گروهی هایی مثل بوکوحرام هستن که از زامبی خطرناک تر هستن :|


Sent from my iPhone using Tapatalk
اره کاملا موافقم. این فقط بحث مسخره ای بود که یکی دو تا جورنالیست متعصب همون زمان راه انداحتن. وگرنه بحث کواپ شدن بازی و ورود شوا به بازی اصلا ربطی به این مسایل نژاد پرستی و فنیستی نداشت. چون شوا از اول هم توی بازی بود اما فقط یه NPC ساده بود. وگرنه RE4 هم توی اسپانیا بود یا RE6 توی چین اما من یاد ندارم کسی اعتراضی کرده باشه.

Sent from my SM-T285 using Tapatalk
 
  • Like
Reactions: Ezio96
این رو با شما موافقم که امکان نداره تمام شخصیت های اصلی و تأثیر گذار مؤنث (یا مذکر) باشن چون شیوه ی کپکام در رزیدنت اویل تا جایی که من دیدم همیشه شخصیت های مذکر و مؤنث مکمل داستان و بازی هستند
اما به فمنیست ها چه ربطی داره این بازی؟ مگه سر 5 چی شده بوده


Sent from my iPhone using Tapatalk
همون قضیه که سر ماجینی های سیاه پوست پیش اومده بود
فمنیست ها بدترن آخه :دی

یه نکته دیگه فراموش کردم هم این بود که کپکام تو شماره 6 نشون داد که قابلیت هدر دادن کاراکتر ها رو داره و حتما به نسبت پیش زمینه شون براشون داستان نمی نویسه
یکی بهترین شخصیت های سری شری بریکین بود که با شماره ششم نابودش کردن
و تمام بک استوریش رو پودر کردن
کرکتری که می تونست به همراه کلیر داخل یک بازی بگنجه
یا حتی می تونست به جای جیل توی شماره پنج موش آزمایشگاهی وسکر باشه ( وقتی اولین بار تریلر بازی رو نشون دادن همه تقریبا مطمئن بود زن آخر بازی شری هست :| )
به هر حال کپکام همیشه کاری کرده بهش بدبین باشیم

یه نکته دیگه هم این بود شماره 7 ممکنه از دو تا دوربین استفاده کنه و قابل سوییچ باشه نمی دونم چرا فکر می کنم این اول شخص بودن بیشتر به تبلیغ برای Vr هست و در نهایت یه آپشن هست
 
چون شوا از اول هم توی بازی بود اما فقط یه NPC ساده بود. وگرنه RE4 هم توی اسپانیا بود یا RE6 توی چین اما من یاد ندارم کسی اعتراضی کرده باشه.

Sent from my SM-T285 using Tapatalk

یعنی در ابتدا قرار بود گیم پلی بازی رو کریس به تنهایی و بدون کمک پیش ببره؟


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
  • Like
Reactions: ChampionOfLight
یعنی در ابتدا قرار بود گیم پلی بازی رو کریس به تنهایی و بدون کمک پیش ببره؟


Sent from my iPhone using Tapatalk
بله. بازی از ابتدای معرفیش توی سال 2005(حدود سه ماه بعد از انتشار RE4) تا اواسط سال 2007 سینگل پلیر بود و بعد از اون کواپ به بازی اضافه شد. شوا اون زمان فقط یه NPC بود که شما اواسط بازی بهش برخورد میکردید. البته اولش قرار بوده بری و جیل هم تو بخش هایی از بازی با کریس همراه باشند که این ایده ها هم حذف شد.
پیشنهاد میکنم تو یوتیوب تریلر مربوط به E3 سال 2007 رو ببینید تا بهتر متوجه بشید.

Sent from my SM-T285 using Tapatalk
 
خیلی خوب بود حضور ربکا به نظر من هم احتمال خیلی بالایی داره
اما اینکه همه مونث باشن به نظرم یکم غیر محتمل هست چه پروتگونیست چه انتگونیست جدا از اینکه کپکام برای فروش اینکار رو نمی کنه مطمئنا صدا فمنیست ها سر این قضیه در میاد و دوباره داستان 5 تکرار میشه

البته هم توی کد ورونیکا ، هم توی 6 و هم توی رولیشنز 2 هم پروتاگونیست اصلی مونث بود و هم آنتاگونیست اصلی.(پروتاگویست اصلی 6 از لحاظ داستانی ایدا بود) هرچند در کنارشون پروتاگونیست ها و آنتاگونیست های مذکری هم بودن ، ولی بازم آنتاگونیست اصلی همشون (الکسیا ، کارلا و الکس) مونث بودن.به علاوه من نگفتم که ربکا تنها پروتاگونیست بازی هست.چند بازی بیش از یک پروتاگونیست اصلی یا حتی یک سناریو داره.بنابراین قطعا حداقل یک پروتاگونیست اصلی (نه پارتنر) مذکر هم در بازی داریم.پس با این توصیفات ، موضوع ربکا و الکس غیر منطقی نیست !

اره راجع به کد ورونیکا میدونم. همینوطور شنیدم یه بخش کوتاهی از RE3(همون اینترو بازی) بازسازی کرده و نظر سنجی گذاشته بود که اگر با استقبال روبرو بشه کار رو ادامه میده.

اما در مورد کد رونیکا که قرار بود RE3 بشه اشتباه می کنید. این تصور اشتباهی هست که بیشتر بخاطر یکی از مصاحبه های میکامی که گفته بود اعتقاد داره از نظر داستانی کد ورونیکا دنباله واقعی RE2 هست و نه RE3 بوجود اومده.

واقعیت اینه که کد ورنیکا هیچ وقت قرار نبود RE3 باشه و از اول ساختش هم یه پروژه کاملا جدا و اوریجینال بود. این موضوع داستان نسبتا پیچیده ای داره که شاید کمی گیج کننده باشه، اما برای اینکه ماجرا رو کامل بفهمی پشنهاد میکنم ویدئو زیر رو یه بار کامل تماشا کنی تا همه چیز دستگیرت بشه. به صحبت های کارگردان RE3 و کارگردان کد ورنیکا و توضیحاتی که میکامی در رابطه به وجود اومدن کدورنیکا میده گوش کن تا موضوع رو بفهمی.(اما جدا از این موضوع حداقل یک بار هم که شده این ویدئو رو ببینید چون اطلاعات جالبی داخلش هست.)

بله.درسته.ولی منظور من و علی از لحاظ داستانی بود.ادامه ی اصلی داستان 2 قطعا کد ورونیکا هست و حتی توسط خود نویسنده ی 2 (سوگیمورا) هم نوشته شده.حالا اسمش هرچی میخواد باشه.برای ما مهم داستان هست.در واقع منظور علی این بود که بعد از ساخت ریمیک 2 ، به جای پرداختن به داستان 3 مستقیما رفتن ادامه ی اصلی داستان 2 و سرگذشت کلیر یعنی کد ورونیکا رو ساختن که اتفاقا کار خیلی خوب و هوشمندانه ای هم بوده ونشان از درک و اطلاعات بالای سازنده ی بازی میده !

همون قضیه که سر ماجینی های سیاه پوست پیش اومده بود
فمنیست ها بدترن آخه :D

یه نکته دیگه فراموش کردم هم این بود که کپکام تو شماره 6 نشون داد که قابلیت هدر دادن کاراکتر ها رو داره و حتما به نسبت پیش زمینه شون براشون داستان نمی نویسه
یکی بهترین شخصیت های سری شری بریکین بود که با شماره ششم نابودش کردن
و تمام بک استوریش رو پودر کردن
کرکتری که می تونست به همراه کلیر داخل یک بازی بگنجه
یا حتی می تونست به جای جیل توی شماره پنج موش آزمایشگاهی وسکر باشه ( وقتی اولین بار تریلر بازی رو نشون دادن همه تقریبا مطمئن بود زن آخر بازی شری هست :| )
به هر حال کپکام همیشه کاری کرده بهش بدبین باشیم

یه نکته دیگه هم این بود شماره 7 ممکنه از دو تا دوربین استفاده کنه و قابل سوییچ باشه نمی دونم چرا فکر می کنم این اول شخص بودن بیشتر به تبلیغ برای Vr هست و در نهایت یه آپشن هست

دقیقا.کپکام کلا با 6 فقط داستان یک نسخه ی شماره دار رو به هدر داد.ایدا و شری کلا نابود شدن.ایدا بود ، ولی هیچ اسمی از شری نیومد و این کاراکتر پر ابهام و پتانسیل دار صرفا در یک داستان فرعی و تجاری قرار گرفت.داستانی که صرفا روابط عاشقانه و هندی اون با لیون رو مورد هدف قرار داد.شری همکه از اون بدتر.کاراکتری با اون اهمیت و پتانسیل بالای داستانی ، باز خودش شد پارتنر یک کاراکتر مزخرف تر و اضافی تر مثل جیک.کاراکتری که در کنار کلیر میتونست یک داستان به شدت مهم و تاثیرگذار رو به سری اضافه که.ولی افسوس.....!

تا این لحظه ، کپکم در نابود کردن سه تا از بزرگترین ابهامات و پتانسیل های داستان سری یعنی سازمان ، شری و استیو به بهترین شکل ممکن عمل کرده.تا ببینیم در ادامه ، شاهد چه دستاوردهای دیگری خواهیم بود !
 
آخرین ویرایش:
بله. بازی از ابتدای معرفیش توی سال 2005(حدود سه ماه بعد از انتشار RE4) تا اواسط سال 2007 سینگل پلیر بود و بعد از اون کواپ به بازی اضافه شد. شوا اون زمان فقط یه NPC بود که شما اواسط بازی بهش برخورد میکردید. البته اولش قرار بوده بری و جیل هم تو بخش هایی از بازی با کریس همراه باشند که این ایده ها هم حذف شد.
پیشنهاد میکنم تو یوتیوب تریلر مربوط به E3 سال 2007 رو ببینید تا بهتر متوجه بشید.

Sent from my SM-T285 using Tapatalk

تریلر رو دیدم و جای تأسف داره که این تغییر رو فقط برای یک مشت حرف نادرست و مزخرف انجام دادن، قطعن کپکام میخواسته یک survival horror واقعی تر در حالت اکشن و جدید ارائه بده دوستانی که به کپکام انتقاد می کنن بخاطر وجود پارتنر تأثیر گذار در گیم پلی و دورشدن از استاندارد های رزیدنت اویل باید به این نکته تحت فشار بودن کپکام توجه کنن حتمن !
حالت بری و جیل هم میشد چیز جالبی بشه و چون در راستای ادامه ی حادثه ی عمارت هست این بازی و اگه نویسنده ی خوب عمل می کرد جا برای ایفای نقش بری هم بود

یا حتی می تونست به جای جیل توی شماره پنج موش آزمایشگاهی وسکر باشه ( وقتی اولین بار تریلر بازی رو نشون دادن همه تقریبا مطمئن بود زن آخر بازی شری هست :| )

آره درست می گید اینطوری طبیعی تر هم میشد و نقش جیل هم بگونه ی دیگه میشد ساخته بشه (البته نه با ظاهری متفاوت!)
من فکر کنم همین اضافه کردن اجباری شوا به عنوان پارتنر هم در خراب شدن ایده ها تأثیر زیادی داشته


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

  • رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or