این یه دموی قابل بازی هست که با VR تست شده و همونطور که میبینید پایانش با پایان دموی اصلی که منتشر شده و خیلی ها بازی کردن فرق داره
باز نمیشه!!این یه دموی قابل بازی هست که با VR تست شده و همونطور که میبینید پایانش با پایان دموی اصلی که منتشر شده و خیلی ها بازی کردن فرق داره
مشکلی نداره. تو آپارات آپلود کردم که بی مشکل باز بشهب
باز نمیشه!!
لینکشو میدی داش!بی زحمت؟مشکلی نداره. تو آپارات آپلود کردم که بی مشکل باز بشه
خب در مورد انیمیشن جدید کپکام از قبل قول داده که این نسخه یه نوع ریبوت محسوب میشه. نه یه ریبوت داستانی بلکه بیشتر یه تحول کلی مثل RE7 اما نه به اون شدت، بیشتر چیزهایی مثل تغییر کامل تیم سازنده و شیوه داستانگویی و حال و هوای داستان هست که به نسخه های کلاسیک نزدیکتر هست. پس این میتونه خبر خوبی باشه.
اما من خیلی توقعم رو بالا نمیبرم. چون از قبل از یه برند موتور ایتالیایی و سکانس های اکشن رونمایی شده. پس نمیشه انتظار یه فیلم ترسناک خالص رو داشت. تمام چیزی که من میخوام یه داستان خوب و کرکترهای با شخصیت پردازی بهتر نسبت به نسخه های قبلی هست.
Sent from my SM-T285 using Tapatalk
آتوسا ، با 100 درصد حرفات موافقم.واقعا تبریک میگم به این همه تیزهوشی و ریزبینی !
در مورد نسخه های 4 ، 6 و ORC کاملا موافقم.رولیشنز 2 هم قطعا یکی از بزرگترین پتانسیل های داستانی سری رو داشت.نخستین و تنها عنوان سری بعد از 5 که به خط اصلی داستان و مسائل ریشه ای سری میپرداخت.هرچند حذف استیو باعث شد که قلب داستان بیرون بیفته.ولی بازم حضور الکس (اونم با اون سرنوشت) ، خودش یک نقطه ی قوت بسیار بزرگ در داستان سری هست.کسی که بعد از آنتاگونیست های بی ریشه و یکبار مصرفی مثل سدلر و سیمونز ، واقعا یک غنیمت بزرگ در سری محسوب میشه.اونم در شرایط فعلی داستان !
در مورد اشاره به تضاد رنگ لباس آلبرت و الکس و همچنین فلسفش هم فقط میتونم بگم لایک !
از هانک گفتی.بدون شک بزرگترین علامت سوال فعلی سری هست.مخصوصا بعد از دو نسخه ی 6 و رولیشنز 2 که ابهامات سازمان و ایدا و استیو کلا توشون نادیده گرفته شد.هرچند همونطورر که خودتم اشاره کردی ، پتانسیل های هانک یکبار هم در ORC به طرز فجیعی هدر رفت.در مورد ارتباط لوگوی آمبرلا ، اون هلیکوپتر و هانک هم فقط میتونم بگم احسنت !
مقالت به قدری جامع و همه جانبه بود که جایی برای توضیح بیشتر نمیذاره.این مطالب رو هم چون خیلی برام جالب بود ، فقط خواستم تاکیدی روشون کرده باشم.هرچند نیازی هم به تاکید نداشتند.واقعا خسته نباشی !
علی ، من کم کم دارم به این نتیجه میرسم که من و تو و آتوسا یک مغز واحد داریم.خب الآن من در جواب این پستت که کلمه به کلمش کپی نظرات خودمه چی بگم؟![]()
در مورد 4 که واقعا توضیحاتی بهتر از این ممکن نبود.نسخه ی 4 اومد کپکام رو از ورشکستگی حتمی نجات داد.اونجا هدف فقط یک چیز جدید و متفاوت بود.چیزی که همه خوششون بیاد.در اون شرایط ، چاره ای جز این نبود.مخصوصا اینکه کپکام فروش کم ریمیک و زیرو رو هم به حساب سبک و گیم پلی بازی گذاشت.پس واقعا در اون شرایط ، کپکام اقتصادی ترین کار رو انجام داد.دیگه وقتی شرکت در حال افوله و باید قبل از هر چیز روی فروش مانور بدن ، مجال پرداختن به اولویت های داستان نیست.اول باید به هر طریقی ، سری رو نجات داد و بالا کشید.بعد رفت سر اصل ماجرا.دقیقا کاری که کپکام انجام داد.حتی داستان 4 هم به عنوان یک داستان مستقل خوب بود.ولی با این همه ، بازی قطعا رزیدنت اویل نبود.حتی داستان رو هم کلا از مسیر اصلی خودش منحرف کرد.مسئله ای که خوشبختانه با درایت و تیزهوشی تحسین برانگیز نویسنده ی 5 جناب موراتا حل شد و ما شاهد یک پایان کامل و حساب شده ، برای خط اصلی داستان سری بودیم.به نظرم بهتره فعلا از این بحث بگذریم.....!
و اما در مورد نسخه ی Enhanced Veronica.....هیچ چیزی نمیتونه من رو قانع کنه که این اسم ، عنوان اولیه ی رولیشنز 2 نیست.وقتی میگیم Enhanced Veronica ، دقیقا یاد نسخه ای میفتیم با سبک و داستانی شبیه به کد ورونیکا و حضور کلیر و صد البته استیو.بعد ما بلافاصله در نسخه ی بعدی ، شاهد داستانی در محیط مشابه کد ورونیکا (زندان و جزیره) و تازه با حضور کلیر بودیم.لابد میگین این اتفاقی هست.بسیار خب.همزمان با انتشار لوگوی Enhanced Veronica شایعات تایید نشده ای منتشر شد ، مبنی بر اینکه دو کاراکتر زن و یک کاراکتر مرد قدیمی در این بازی حضور دارن که یکی از زن ها بیش از یک دهه غیبت داشته ، یکیشون تا حالا حضور فیزیکی نداشته و کاراکتر مرد هم با اینکه قدیمی هست ، ولی تا حالا قابل بازی نبوده.بلافاصله در نسخه ی بعدی ، شاهد بازگشت یک کاراکتر زن از غیبت 15 ساله (کلیر) ، یک کاراکتر که اسمش فقط در فایل ها مطرح شده بود و اولین حضور فیزیکیش در سری رو تجربه میکرد (مویرا) و همچنین یک کاراکتر مرد قدیمی که برای اولین بار در گیم پلی دخیل میشد (بری) بودیم.خب لابد این هم اتفاقی بوده.باز هم مشکلی نیست.لوگوی Enhanced Veronica دقیقا با فونت و طرح لوگوی رولیشنز 1 طراحی شده بود و بعد از تایید بازی بعدی با عنوان رولیشنز 2 فهمیدیم که این بازی توسط تیم سازنده ی رولیشنز 1 ساخته میشه.این هم که اتفاقی باشه ، دیگه از رنگ لوگوی Enhanced Veronica نمیتونیم بگذریم که دقیقا رنگ نوشته های داخل نسخه ی رولیشنز 2 یعنی نارنجی بود.اونم دقیقا با همون غلظت و پر رنگی.تازه جمله ی صریح سازنده ی بازی هم به کنار که صراحتا گفت : ما خودمون هم در ابتدا نمیدونستیم که اسم بازی قرار این بشه و بازی در ابتدا ، به عنوان یک رولیشنز ساخته نشده بوده.حتی اگه اینها همه رو هم کنار بذاریم ، من و علی قبل از تایید رسمی رولیشنز 2 از کجا مطمئن بودیم که کاراکتر اصلی نسخه ی بعدی کلیر هست و داستان و فضایی شبیه به کد ورونیکا داره؟جز به خاطر لوگوی Enhanced Veronica و فرضیاتی که همراه خودش میاورد؟پس تا اینجای کار ، در اینکه رولیشنز 2 همون Enhanced Veronica هست هیچ شکی باقی نمیمونه !
اما نکته ی اصلی اینجاست که اولین فرضیه ای که بعد از شنیدن عنوان این بازی به ذهن انسان میرسه اینه که شاید این ویروس Enhanced Veronica ، از بدن خود استیو استخراج شده باشه.وجود ویروسی مرتبط با تی ورونیکا در یک بازی اونم با داستان و فضای شبیه کد ورونیکا ، بدون حضور استیو کاملا غیر قابل باوره.علاوه بر اینکه به علت کمبود بودجه ، بازی به شدت کوتاه و خلاصه شده بود.ولی در همین بازی به شدت کوتاه و خلاصه شده ، میان یک مدل و لباس جداگانه برای کلیر طراحی میکنن.لباسی که فقط توی صحنه ی آخر بازی در هلیکوپتر کاربرد داره.اونم کپکامی که به خودش کوچکترین زحمتی نمیده و بعد از گذشت 2 سال ، کلیر رو با همون کت و شلوار سابقش توی ماشینش میبینیم.پس قطعا طراحی اون مدل و اون لباس ، فقط برای اون یک صحنه نبوده و دلیل مهم و قابل توجیهی داشته.با تغییر اسم بازی ، یک سری مسائل دیگری از جمله ویروس Enhanced Veronica و استیو هم از بازی حذف شدند.چون ویروس Enhanced Veronica و استیو قطعا از لحاظ داستانی بهم مرتبط و حتی وابسته بودند.پس با حذف هر کدوم ، اون یکی هم باید حذف میشده.این کاملا طبیعیه و اتفاقا این فرضیه رو بیشتر ثابت میکنه.جالب تر اینکه رابطه ی الکس و آلبرت در بازی مطرح شد (در یک عکس).ولی به هیچکار داستان نیومد و عملا بود و نبودش فرقی نداشت.پس علت مطرح کردن این مسئله در بازی چی میتونه باشه ، جز به خاطر استیو؟مگه جسد استیو توسط آلبرت برده نشد؟خب حالا اگه خود شما قرار باشه استیو رو به الکس نسبت بدین و بگین که دست اون بوده ، چه راهی هست جز اینکه بگید آلبرت و الکس باهم در ارتباط بودن و آلبرت جسد استیو رو (به هر دلیلی) به الکس داده؟باز این ثابت میکنه که یک چیزهایی (اونم خیلی مهم) از بازی حذف شدند.تازه از چشم سبز رنگ روی لوگو که دقیقا همرنگ چشم های استیو هست و برخلاف چشم لوگوی رولیشنز 1 ، قشنگ شبیه چشم انسانه هم میگذریم !
حالا با تمام این توصیفات ، به نظرتون کپکام واقعا اینقدر احمق و بی سلیقه هست که بخواد کلا پتانسیل های به این مهمی رو از داستان حذف کنه یا اینکه مسیر داستان رو تغییر داده و اونا رو برای 7 نگه داشته؟حداقل ویروس Enhanced Veronica رو.مخصوصا با اون سرنوشت الکس در انتهای بازی و همچنین شواهد و مدارک حضورش در 7 که قشنگ میتونه اونمسائل رو در این نسخه ادامه بده.شاید از کپکام خیلی بعید باشه.ولی به هر حال ، به عنوان یک فرضیه ی منطقی و مستدل نگهش میداریم !
اگه تمام فرضیاتم (یا حتی بیشترش) در مورد داستان 7 تحقق پیدا کنه ، با داستانی در سطح داستان 5 طرف هستیم.چه از لحاظ اهمیت و چه از لحاظ پیچیدگی و زیبایی.این رو بدون اغراق گفتم !!!!!
.
خب اول از همه شماره 1 رو بازی کردم همچنان بازی عالی بود و تمومش کردم ولی چیزی که برداشت کردم بنظرم گیمر های تازه و همین طور گیمر های قدیمی که مدرن پسند هستند (خودم هم گرایش به این قشر دارم) یکم براشون چه از نظر معما و اکشن بازی ( بسیار کم ) لذت بازی رو پایین می اورد و یکم دل زده می شدن (البته همچنان استرس زا ) من این طور برداشت کردم . خب تا اینجا قبول دارم که دوربین کلاسیک منسوخ شدس یا بهتر بگم می شه گفت کم پسند تر. .
ب نظر میاد ساختگی باشه یا شایدم فقط از طریقPS VR آخرش این شکلی میشه!!این یه دموی قابل بازی هست که با VR تست شده و همونطور که میبینید پایانش با پایان دموی اصلی که منتشر شده و خیلی ها بازی کردن فرق داره
Claire Redfield will come back from the previous part.
Steve Burnside is going to find Claire to revenge her.
Jill Valentine is promised to become the leader of BSAA.
Jake Muller is going to become Claire’s partner.
Rebecca Chambers, Chris Redfield, Barry Burton and Doctor William Birkin will also make a return.
Alex Wesker is said to be the main antagonist.
Utami is a fresh person in this game. He is going to be the centre of attention.
بیچاره این کپکام هم هر روزه آماج فحش های چون احمق و بی سلیقه و بیشعور پول پرست و .. در سراسر جهان قرار میگرهجمله ای که درمورد احمق و بی سلیقه بودن کپکام گفتی هم ... قطعا هست
اینجا نظر عموم در مورد دموی RE7 چطور بوده؟ من خودم دمو رو تا الان چند باری بازی کردم. به غیر از دوربین که بنظرم نیازی به تغییر نداشت، خیلی خوشم اومد. کاملا حال و هوای سری کلاسیک رو داشت. جستجو و بک ترکینگ دو تا اصل مهم سری کلاسیک بودند. اگر اینها با اون کمبت و دشمنای همیشگی سری توی نسخه نهایی ترکیب بشن همه چیز تکمیل میشه. البته با وجود زاویه دوربین اول شخص قطعا تجربه متفاوتی نسبت به سری کلاسیک خواهیم داشت.
یکی دو روز پیش به این شایعه عجیب برخوردم. حالا نمیدونم نویسنده جدی بوده یا شوخی کرده اما هر چی هست یه مشت بول شت بنظر میرسه.
مخصوا این تیکه خیلی باحاله:
![]()
موندم این سایت ها چطور میتونند این اراجیف رو سر هم کنند در حالیکه سازنده ها قبلا تایید کردند کرکترهای قدیمی از بازی های قبلی توی این نسخه حضور ندارند. اینجور شایعه ها بیشتر مربوط به قبل از معرفی بازی یا بیشتر شبیه فن فیکشن هست. هر چند فکر کنم برای این سایت ها که کارشون فقط گذاشتن اینجور خبرهای click bait هست فرقی نمیکنه.
بله دنبال می کردم اون موقع بحث ها رو ولی برای ما مجال نبود دیگه وارد بحث بشیمعجیب تر از این هم داشتیم.کجای کاری بابا؟توی نظرسنجی مهمترین کاراکتر داستانی سری ، لیون اول شد و وسکر با اختلاف چشمگیری دوم !![]()
کجاش عجیبه؟ اینکه دوربین کلاسیک هنوز طرفدار داره؟ ما دلایل خودمون رو برای دوربین کلاسیک داریم از جمله تکرار مؤفقیت زیرو و ریمیک، و می ترسیم با تغییر دوربین کپکام نتونه شاهکار بسازه و خوب دربیاره بازی رو به قول معروف بخواد ابرو رو درست کنه ، بزنه چشم رو کور کنه !!
Sent from my iPhone using Tapatalk