بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

سوسکی میاد میره :D

یه دختر هس داخل Cod BO3 ایدیش Persian_Girl هس ایرانی نوروژیه فقط بگم هم سطح من یا شاید بهتر من بازی میکنه :D یه دختر هم هس ایدیش Dahaka-VS-Dastan هس اونم بلاد بورن خوراکشه:D یه دختر هم هس ایدیش Maryam_ir هست اونم خوب فحش میده کالافش هم خوبه :D همشونو Psnت ادد کن گل من :D

خدایی پسر خاله دارم سر اون تیکه که اره برقیه به لئون حمله میکنه بپر بپر میکرد حالا هنوز درک نمی کنم دخترا چجوری اون تیکه هارو خون سرد میرفتن :D
دخترها رو دست کم نگیرید ، دریا دوستم (Rem) بازی خوریه
ی بازی نشده از دستش در بره ، ی بند یا پای کنسول PS و XBOX یا PC
یا راینا (Claire Redfield) فن RE و SH

این اره برقیه من و یاد خاطره ای انداخت
یادم بار اول که RE4 و رفتم سر لئون و اون یارو با اره برقی قطع کرد ، افتاد مرد
آقا منم جوشی:Dداد زدم این تی قوم(انتقام)رفتم جلوش وایستادم:DB-)عینأ روانی ها هر چی تیر داشتم روش خالی کردم و داد زدم=)):))چندتا سنگین هم بارش کردم=))بعدم بازی و ادامه دادمB-)
خواهرم از اون قسمت ترسیدها ، اما من نترسیدمB-):D
ولی پسرخاله ام میترسه ، نگاه کنه شب خواب زامبی میبینه:D

تاپیک از بحث خارج شده بچه ها ، ی موضوع واسه بحث پیش بکشید

تقریبا همشون داستانی ان ولی اونایی که از دست دادنی هستن بهت میگم ...
1- تو همون روستا اول بازی بعد از اینکه از اره برقی اینا گذشتی یه جایی می رسی کنار اب هستی بهش چند تا تیر بزن یه هیولایی سریع میاد میگیره میخورت :)
2- بازی رو روی سخت ترین درجه سختی تموم کن
3-یه جاهای هستن که جادوگره رو میبینی که کنارش یه در هست وقتی میری داخل ازت میخواد چلنجاشو کامل کنی که باید یاد بگیری سریع به زامبیا تیر بزنی که اکشن فیگور هارو باز کنی اینا رو همه پیدا کن و کامل کن (همه در هارو باید بری راحته همیشه دره کنار جادوگرس )
4-یکی هم مربوط به اون باسس که کوتولهه میفرسته دمبالت باهات بجنگه این :
06.jpg

تنها کاری که باید بکنی اینکه بکشیش :D<:-P

اره رو پلی3 میزنم

درمورد اب ک چنتا تیر بزنیش درست بود یکیش این بود ولی این برکه(!!؟؟ ) دقیقا کجاست؟

بقیه موارد رو گرفتم ولی دومیش یادم نیست ک چجوری بازش کنم

بچه ها من فکر میکنم در 7 داستان جالبی انتظار جیل رو میکشه.همونطور که میدونید بعد 5 جیل کلا ناپدید شد.توی 6 پیرز شد همکار اصلی کریس و توی تئاتر The Stage که داستانش مربوط به سال 2010 میشه هم باز پیرز در کنار کریس بود.پس میشه نتیجه گرفت که جیل کلا بعد از وقایع 5 به هر دلیلی کنار کشیده.احتمالا به خاطر مسائل جسمی (و حتی روحی) که در داستان 5 براش اتفاق افتاده بوده یا هر دلیل دیگری که قطعا به داستان 5 برمیگرده.در 7 شاهد بازگشت جیل و فهمیدن دلیل غیبت چند سالش خواهیم بود.همچنین قطعا یک سری ناهنجاری های و واکنش های جسمی که به خاطر p30 هستن رو در اون خواهیم دید (هرچند جزئی) !

آخرین ویرایش:
بچه ها من فکر میکنم در 7 داستان جالبی انتظار جیل رو میکشه.همونطور که میدونید بعد 5 جیل کلا ناپدید شد.توی 6 پیرز شد همکار اصلی کریس و توی تئاتر The Stage که داستانش مربوط به سال 2010 میشه هم باز پیرز در کنار کریس بود.پس میشه نتیجه گرفت که جیل کلا بعد از وقایع 5 به هر دلیلی کنار کشیده.احتمالا به خاطر مسائل جسمی (و حتی روحی) که در داستان 5 براش اتفاق افتاده بوده یا هر دلیل دیگری که قطعا به داستان 5 برمیگرده.در 7 شاهد بازگشت جیل و فهمیدن دلیل غیبت چند سالش خواهیم بود.همچنین قطعا یک سری ناهنجاری های و واکنش های جسمی که به خاطر p30 هستن رو در اون خواهیم دید (هرچند جزئی) !

کپکام اینقدر ریز بین نیست !!

تو RE6 می خواستن یکیو بکشن. برای همین یه کرکتر جدید به عنوان پارتنر کریس گذاشتن که بشه کشتش. بعد هم که تو RE6 کپکام دید محبوب شده تو تئاتر هم آوردنش

این دید خیلی بهتریه. با سطح عقل و برنامه ریزی کپکام مطابقت بیشتری داره

• Like
Reactions: Nima Redfield
کپکام اینقدر ریز بین نیست !!

تو RE6 می خواستن یکیو بکشن. برای همین یه کرکتر جدید به عنوان پارتنر کریس گذاشتن که بشه کشتش. بعد هم که تو RE6 کپکام دید محبوب شده تو تئاتر هم آوردنش

این دید خیلی بهتریه. با سطح عقل و برنامه ریزی کپکام مطابقت بیشتری داره

اونکه قطعا.من خودم همیشه گفتم که پیرز فقط واسه مردن اومده بود.چون مثل هلنا یا شری نبود که خودش بخشی از داستان باشه و صرفا پارتنر کریس بود.در واقع توی 6 میخواستن کم ارزش ترین کاراکتر بازی رو بکشن تا چیزی از دست ندن.(بعد یک عده میان از مردن کریس و لیون و.....توی نسخه های بعدی حرف میزنن.) البته خدا رو شکر که این اتفاق افتاد.وگرنه با این محبوبیتی که پیرز از سمت فن های عمدتا جدید پیدا کرد،اگه زنده میموند قطعا شاهد ظهور یک کاراکتر تجاری و بی مصرف دیگه بودیم.توی تئاتر هم دقیقا به خاطر همین محبوبیتش،حضور مجدد پیدا کرد!

ولی خب به هر حال چه عمدا و چه سهوا،این مسئله ی فقدان جیل بعد از حوادث 2009 در داستان مطرحه و قطعا در 7 باید یک دلیل منطقی براش بیارن.هرچند به قول تو،به صورت سهوی و به خاطر بی فکری کپکام پیش اومده که البته منم کاملا قبول دارم!

شکیبا ، واقعا خیلی ریزبین و منطقی هستی.تمام نظراتت مثل من هست! :)):)):))

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Tifa Lockhart
اونکه قطعا.من خودم همیشه گفتم که پیرز فقط واسه مردن اومده بود.چون مثل هلنا یا شری نبود که خودش بخشی از داستان باشه و صرفا پارتنر کریس بود.در واقع توی 6 میخواستن کم ارزش ترین کاراکتر بازی رو بکشن تا چیزی از دست ندن.(بعد یک عده میان از مردن کریس و لیون و.....توی نسخه های بعدی حرف میزنن.) البته خدا رو شکر که این اتفاق افتاد.وگرنه با این محبوبیتی که پیرز از سمت فن های عمدتا جدید پیدا کرد،اگه زنده میموند قطعا شاهد ظهور یک کاراکتر تجاری و بی مصرف دیگه بودیم.توی تئاتر هم دقیقا به خاطر همین محبوبیتش،حضور مجدد پیدا کرد!

ولی خب به هر حال چه عمدا و چه سهوا،این مسئله ی فقدان جیل بعد از حوادث 2009 در داستان مطرحه و قطعا در 7 باید یک دلیل منطقی براش بیارن.هرچند به قول تو،به صورت سهوی و به خاطر بی فکری کپکام پیش اومده که البته منم کاملا قبول دارم!

شکیبا ، واقعا خیلی ریزبین و منطقی هستی.تمام نظراتت مثل من هست! :)):)):))

خب دیگه. منم می گم پیرز کرکتری بود که برای مردن آورده شده بود. درست مثل استیو. استیو بعد مرگش شاید به اون حضوری که حقش بوده نرسیده اما خب کپکام بخاطر علاقه ی زیادی که طرفدارا بهش داشتن یه گیم جدید ساخته. قضیه ی پیرز هم می ترسم همین طوری شه. اما قطعا اگه قراره بهش پرداخته بشه یه دفعه زنده اش می کنن و همه فن ها جیغ و دست و هورا ... هووووررراااا
حالا بعدش کپکام می دونه این کرکتر طرفدار داره خیالش راحت می شه می گه ایول !! اگه از لیون زده شن یکی دیگه هست که با اسمش پول دربیاریم !!

حضور جیل هم ... خودت که می دونی حضور داره !! جیل هم کرکتر کم طرفداری نیست و کپکام ولش نمی کنه !

خب این تازگی نداره :D

• Like
Reactions: Nima Redfield
خب دیگه. منم می گم پیرز کرکتری بود که برای مردن آورده شده بود. درست مثل استیو. استیو بعد مرگش شاید به اون حضوری که حقش بوده نرسیده اما خب کپکام بخاطر علاقه ی زیادی که طرفدارا بهش داشتن یه گیم جدید ساخته. قضیه ی پیرز هم می ترسم همین طوری شه. اما قطعا اگه قراره بهش پرداخته بشه یه دفعه زنده اش می کنن و همه فن ها جیغ و دست و هورا ... هووووررراااا
حالا بعدش کپکام می دونه این کرکتر طرفدار داره خیالش راحت می شه می گه ایول !! اگه از لیون زده شن یکی دیگه هست که با اسمش پول دربیاریم !!

حضور جیل هم ... خودت که می دونی حضور داره !! جیل هم کرکتر کم طرفداری نیست و کپکام ولش نمی کنه !

خب این تازگی نداره :D

جیل که آره.قطعا هست.چه با ذکر دلایل منطقی که گفتم باید مطرح بشه و چه همینجوری کشکی.از ته دل امیدوارم اولی باشه! :|

یعنی فکرشو بکن.این همه ابهام و ماجرای نیمه تموم داریم.بعد کپکام بیاد پیرز رو زنده کنه.البته آوردن جیک هم چیزی کمتر از این نبود.ولی این یکی دیگه واقعا زور داره.وای خدایا!!!!!! =))=))=))=))=))

هیچوقت یادم نمیره زمانیکه خدمت سربازی بودم اندیمشک..مرخصی رفتم دزفول با رفیقم داشتم صحبت میکرذم که یهو گفت امیر اویل 6 تریلرش اومد...سریع رفتم کافینت تریلرو دیدم اولین تریلر بود...خیلی هایپ شدم یعنی دیوانه شدم.تا زمانیکه بازیش اومد تو مرخصی بودم متارو چک کردم حالم بد شد به خودم گفتم حالا مهم نیست بریم ببینیم چیه.بازیرو گذاشتم با leon رفتم خیلی از اتمسفرش خوشم اومد ولی خیلی خسته کننده بود با کریس رفتم یعنی گفتم این چیه خدا.قاب بازیو نگا کردم گفتم گیرز داخل دستگا نباشه.با رفیق اشلی رفتم بعد سریع دوباره پشت بازیو نگا کردم گفتم نکنه اینا ماتریکسو به عنوان دمو عرضه کردن.خلاصه که هروقت اسم اویل 6 میاد یاد این خاطرات میوفتم.امیدوارم اویل 7 روسفیدمون کنه.به امید اونروز

هیچوقت یادم نمیره زمانیکه خدمت سربازی بودم اندیمشک..مرخصی رفتم دزفول با رفیقم داشتم صحبت میکرذم که یهو گفت امیر اویل 6 تریلرش اومد...سریع رفتم کافینت تریلرو دیدم اولین تریلر بود...خیلی هایپ شدم یعنی دیوانه شدم.تا زمانیکه بازیش اومد تو مرخصی بودم متارو چک کردم حالم بد شد به خودم گفتم حالا مهم نیست بریم ببینیم چیه.بازیرو گذاشتم با leon رفتم خیلی از اتمسفرش خوشم اومد ولی خیلی خسته کننده بود با کریس رفتم یعنی گفتم این چیه خدا.قاب بازیو نگا کردم گفتم گیرز داخل دستگا نباشه.با رفیق اشلی رفتم بعد سریع دوباره پشت بازیو نگا کردم گفتم نکنه اینا ماتریکسو به عنوان دمو عرضه کردن.خلاصه که هروقت اسم اویل 6 میاد یاد این خاطرات میوفتم.امیدوارم اویل 7 روسفیدمون کنه.به امید اونروز
اشلی کیه؟ :|اون دختر شری بود نه اشلی:|

خاطر جالبی بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or