Princess Claire
کاربر سایت
کلر من خیلی ام قشنگهاين capcom جقدر كلير رو توي روليشن ٢ زشت كرده
![]()

کلر من خیلی ام قشنگهاين capcom جقدر كلير رو توي روليشن ٢ زشت كرده
![]()

نسبت به شماره ٢ و كد ورونيكا‘شما اون دو تا رو بازي كرديد؟اواتار نيما كاور يكيشونهکلر من خیلی ام قشنگه
من تو RE2 و RECVX دارم زندگی میکنمنسبت به شماره ٢ و كد ورونيكا‘شما اون دو تا رو بازي كرديد؟اواتار نيما كاور يكيشونه
معلوم که بازیشون کردم

خب این نظر شماست ، نظر من برعکس نظر شماستالبته ب پای جیل نمیرسه!!
اما زیباترین لحظه ی رزیدنت اویل رولیشن2 زمانیه ک مویرا و کلر باید با همکار جاسوسش ک الان ویروس اوروبوروس تو تنشه مبارزه کنن.ی تم سیاه و خوشکل شدن کلر تو همون لحظات

دماغشو خيلي زشت كردنمن تو RE2 و RECVX دارم زندگی میکنم معلوم که بازیشون کردم
آره نسبت به قبل خوشگل نیست اما زشتم نیست
هنوزم قشنگه

چشم دل باز کن دوست عزیزدماغشو خيلي زشت كردن
البته من كلا روي دماغ خيلي حساسم مخصوصا دماغ دخترا
![]()
من اصلا تو کتم نمیره دختر جماعت اونم از نوع وطنیش گیمر باشن اونم رزیدنت اویلی!!!اقا يه سوال دليل اينكه توي اين topic دخترها همه كلير فن هستن جيه؟جرا ايدا و جيل و بقيه نه ؟
پس این خانومهای این تاپیک از مریخ اومدن؟ تاز یه میشا هم بود فعلا گم شدمن اصلا تو کتم نمیره دختر جماعت اونم از نوع وطنیش گیمر باشن اونم رزیدنت اویلی!!!
راستش من يه خواهر دارم بعضي وقتها ايول مخصوصا ٤ كه بازي ميكردم كنارم مينشست ميديد سنشم كم نيست ١٩ سال ولي هيجوقت دوست نداشت و نداره ايول بازي كنه از بازياي خشن و ترسناك متنفره فقط little big planet بشدت هم طرفدار لئونه باور كنيد اين نظرات ليون هيترها رو ميديد يا سر اينا بلا ميورد يا خودشمن اصلا تو کتم نمیره دختر جماعت اونم از نوع وطنیش گیمر باشن اونم رزیدنت اویلی!!!
بقیه رو نمیدونم چرا ، اما خودم عاشق کلرماقا يه سوال دليل اينكه توي اين topic دخترها همه كلير فن هستن جيه؟جرا ايدا و جيل و بقيه نه ؟

اون وقت اینجانب نقش چی و در تاپیک بازی میکنم؟من اصلا تو کتم نمیره دختر جماعت اونم از نوع وطنیش گیمر باشن اونم رزیدنت اویلی!!!

والله من اهل زمینم ، از مریخ نیومدمپس این خانومهای این تاپیک از مریخ اومدن؟ تاز یه میشا هم بود فعلا گم شدچند تا خانوم دیگه هم میشناسم که فن سری هستند
![]()

خواهر من ۲۸ سالشه ، GOW ، DMC و RE بازی میکنهراستش من يه خواهر دارم بعضي وقتها ايول مخصوصا ٤ كه بازي ميكردم كنارم مينشست ميديد سنشم كم نيست ١٩ سال ولي هيجوقت دوست نداشت و نداره ايول بازي كنه از بازياي خشن و ترسناك متنفره فقط little big planet بشدت هم طرفدار لئونه باور كنيد اين نظرات ليون هيترها رو ميديد يا سر اينا بلا ميورد يا خودش

سوسکی میاد میرهپس این خانومهای این تاپیک از مریخ اومدن؟ تاز یه میشا هم بود فعلا گم شدچند تا خانوم دیگه هم میشناسم که فن سری هستند
![]()
یه دختر هس داخل Cod BO3 ایدیش Persian_Girl هس ایرانی نوروژیه فقط بگم هم سطح من یا شاید بهتر من بازی میکنهمن اصلا تو کتم نمیره دختر جماعت اونم از نوع وطنیش گیمر باشن اونم رزیدنت اویلی!!!
خدایی پسر خاله دارم سر اون تیکه که اره برقیه به لئون حمله میکنه بپر بپر میکرد حالا هنوز درک نمی کنم دخترا چجوری اون تیکه هارو خون سرد میرفتنراستش من يه خواهر دارم بعضي وقتها ايول مخصوصا ٤ كه بازي ميكردم كنارم مينشست ميديد سنشم كم نيست ١٩ سال ولي هيجوقت دوست نداشت و نداره ايول بازي كنه از بازياي خشن و ترسناك متنفره فقط little big planet بشدت هم طرفدار لئونه باور كنيد اين نظرات ليون هيترها رو ميديد يا سر اينا بلا ميورد يا خودش
داداش این IDها واسه پلی4 بود یا کامپیوتر؟سوسکی میاد میره
یه دختر هس داخل Cod BO3 ایدیش Persian_Girl هس ایرانی نوروژیه فقط بگم هم سطح من یا شاید بهتر من بازی میکنهیه دختر هم هس ایدیش Dahaka-VS-Dastan هس اونم بلاد بورن خوراکشه
یه دختر هم هس ایدیش Maryam_ir هست اونم خوب فحش میده کالافش هم خوبه
همشونو Psnت ادد کن گل من
خدایی پسر خاله دارم سر اون تیکه که اره برقیه به لئون حمله میکنه بپر بپر میکرد حالا هنوز درک نمی کنم دخترا چجوری اون تیکه هارو خون سرد میرفتن![]()
Dahaka-VS-Dastan's PSN Profile - PSNProfiles.comداداش این IDها واسه پلی4 بود یا کامپیوتر؟