بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

البته ب پای جیل نمیرسه!!
اما زیباترین لحظه ی رزیدنت اویل رولیشن2 زمانیه ک مویرا و کلر باید با همکار جاسوسش ک الان ویروس اوروبوروس تو تنشه مبارزه کنن.ی تم سیاه و خوشکل شدن کلر تو همون لحظات

نسبت به شماره ٢ و كد ورونيكا‘شما اون دو تا رو بازي كرديد؟اواتار نيما كاور يكيشونه
من تو RE2 و RECVX دارم زندگی میکنم:DB-) معلوم که بازیشون کردمB-)
آره نسبت به قبل خوشگل نیست اما زشتم نیست:)
هنوزم قشنگه :x

البته ب پای جیل نمیرسه!!
اما زیباترین لحظه ی رزیدنت اویل رولیشن2 زمانیه ک مویرا و کلر باید با همکار جاسوسش ک الان ویروس اوروبوروس تو تنشه مبارزه کنن.ی تم سیاه و خوشکل شدن کلر تو همون لحظات
خب این نظر شماست ، نظر من برعکس نظر شماست
کلر کلأ زیباست و دوست داشتنی:x:)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
من اصلا تو کتم نمیره دختر جماعت اونم از نوع وطنیش گیمر باشن اونم رزیدنت اویلی!!!
پس این خانومهای این تاپیک از مریخ اومدن؟ تاز یه میشا هم بود فعلا گم شد :دی چند تا خانوم دیگه هم میشناسم که فن سری هستند :دی

من اصلا تو کتم نمیره دختر جماعت اونم از نوع وطنیش گیمر باشن اونم رزیدنت اویلی!!!
راستش من يه خواهر دارم بعضي وقتها ايول مخصوصا ٤ كه بازي ميكردم كنارم مينشست ميديد سنشم كم نيست ١٩ سال ولي هيجوقت دوست نداشت و نداره ايول بازي كنه از بازياي خشن و ترسناك متنفره فقط little big planet بشدت هم طرفدار لئونه باور كنيد اين نظرات ليون هيترها رو ميديد يا سر اينا بلا ميورد يا خودش

اقا يه سوال دليل اينكه توي اين topic دخترها همه كلير فن هستن جيه؟جرا ايدا و جيل و بقيه نه ؟
بقیه رو نمیدونم چرا ، اما خودم عاشق کلرم:x
اون وقت اینجانب نقش چی و در تاپیک بازی میکنم؟:|
پس این خانومهای این تاپیک از مریخ اومدن؟ تاز یه میشا هم بود فعلا گم شد :D چند تا خانوم دیگه هم میشناسم که فن سری هستند :D
والله من اهل زمینم ، از مریخ نیومدم=))

راستش من يه خواهر دارم بعضي وقتها ايول مخصوصا ٤ كه بازي ميكردم كنارم مينشست ميديد سنشم كم نيست ١٩ سال ولي هيجوقت دوست نداشت و نداره ايول بازي كنه از بازياي خشن و ترسناك متنفره فقط little big planet بشدت هم طرفدار لئونه باور كنيد اين نظرات ليون هيترها رو ميديد يا سر اينا بلا ميورد يا خودش
خواهر من ۲۸ سالشه ، GOW ، DMC و RE بازی میکنهB-)

دوستان کسی کنسول پلی4 یا پلی3 داره بگه ی دست آنلاين بزنیم!!خسته شدیم از بس با این خارجیا بازی کردیم.
ID PS4 : Ehsanimani1992

ID PS3 : bloody92bucher

ID Xbox one : IRANGUGULI1370

پس این خانومهای این تاپیک از مریخ اومدن؟ تاز یه میشا هم بود فعلا گم شد :D چند تا خانوم دیگه هم میشناسم که فن سری هستند :D
سوسکی میاد میره :D
یه دختر هس داخل Cod BO3 ایدیش Persian_Girl هس ایرانی نوروژیه فقط بگم هم سطح من یا شاید بهتر من بازی میکنه :D یه دختر هم هس ایدیش Dahaka-VS-Dastan هس اونم بلاد بورن خوراکشه:D یه دختر هم هس ایدیش Maryam_ir هست اونم خوب فحش میده کالافش هم خوبه :D همشونو Psnت ادد کن گل من :D

خدایی پسر خاله دارم سر اون تیکه که اره برقیه به لئون حمله میکنه بپر بپر میکرد حالا هنوز درک نمی کنم دخترا چجوری اون تیکه هارو خون سرد میرفتن :D

سوسکی میاد میره :D

یه دختر هس داخل Cod BO3 ایدیش Persian_Girl هس ایرانی نوروژیه فقط بگم هم سطح من یا شاید بهتر من بازی میکنه :D یه دختر هم هس ایدیش Dahaka-VS-Dastan هس اونم بلاد بورن خوراکشه:D یه دختر هم هس ایدیش Maryam_ir هست اونم خوب فحش میده کالافش هم خوبه :D همشونو Psnت ادد کن گل من :D

خدایی پسر خاله دارم سر اون تیکه که اره برقیه به لئون حمله میکنه بپر بپر میکرد حالا هنوز درک نمی کنم دخترا چجوری اون تیکه هارو خون سرد میرفتن :D
داداش این IDها واسه پلی4 بود یا کامپیوتر؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or