هنوز هیچ چیزی از RE7 منتشر نشده که بخواهیم در موردش تصمیم بگیریماقا چه خبره ! داشتم تو يوتيوب ميگشتم يه سرى كانال اومدن درمورد re7 گرفتن صحبت كردن (the know) من ترجيح ميدم كالاف رو بخرم![]()

هنوز هیچ چیزی از RE7 منتشر نشده که بخواهیم در موردش تصمیم بگیریماقا چه خبره ! داشتم تو يوتيوب ميگشتم يه سرى كانال اومدن درمورد re7 گرفتن صحبت كردن (the know) من ترجيح ميدم كالاف رو بخرم![]()

اقا چه خبره ! داشتم تو يوتيوب ميگشتم يه سرى كانال اومدن درمورد re7 گرفتن صحبت كردن (the know) من ترجيح ميدم كالاف رو بخرم![]()
این ویدیو ها کجان مام بریم بسرچیم توش!؟فن ها ویدیو هم ساختن ازش کجای کاری
ولی من احتمال می دم چیزی باشه که باعث شه کلا رزیدنتو بزارم کنار کال آو دیوتی بگیرم![]()
یوتیوب پره. یکی بود خیلی جالب بود اما فقط یک بار تونستم ببینمش انگار بعدش حذف شد. هرچقدر گشتم دیگه پیداش نکردم. به همه هم گفتم اگه چنین دیدیویی از RE7 ساخت فن ها پیدا کردین حتما بهم بدین ولی کسی چیزی نگفتهاین ویدیو ها کجان مام بریم بسرچیم توش!؟

یه سری ها هم تو تیوب اومده بودن میگفتن re6 خوبه یا ویدیو هایی میساختن به عنوان چرا باید این بازی بخریم ؟
برو فقط کامنتا ملت بخون یه سری ها گفته بودن این از سازنده های بازیه یه سری ها میگفتن بازی چرته می کوبوندنش .... حداقل نسخه 5 که اکشن بود یکم حال میداد این 6 اصلا ازادی بهت نمی ده نه داخل گیم پلی نه داخل منو ایتم ها که اصلا نمیشه توش ایتم جا داد ( یه صندوقچه وسط راه می ذاشتن بدک نبود )
ایدا که مثلا شخصیت باهوشس انگاری میخواد بره با زامبیا پارتی با این لباسش
شری هم هر جوری محاسبه میکنم نمی تونه اینقدر سن داشته باشه
پسر وسکر هم کلا جوک بود حداقل کاش حداقل یه سیستم مبارزه جدا براش می ساختن من که همش سعی میکردم از نزدیک حمله کنم
لئون هم رفته بود چین کت بخره
کریس هم یه پا تانک شده بود
زامبی ها همه به فنون راکی و بروسلی و تیر اندازی مکتاویش و کلینت ایسود کاملا مسلط می پریدند چپ راستت میکردن![]()
خیلی هم عالی بود کهیه سری ها هم تو تیوب اومده بودن میگفتن re6 خوبه یا ویدیو هایی میساختن به عنوان چرا باید این بازی بخریم ؟
برو فقط کامنتا ملت بخون یه سری ها گفته بودن این از سازنده های بازیه یه سری ها میگفتن بازی چرته می کوبوندنش .... حداقل نسخه 5 که اکشن بود یکم حال میداد این 6 اصلا ازادی بهت نمی ده نه داخل گیم پلی نه داخل منو ایتم ها که اصلا نمیشه توش ایتم جا داد ( یه صندوقچه وسط راه می ذاشتن بدک نبود )
ایدا که مثلا شخصیت باهوشس انگاری میخواد بره با زامبیا پارتی با این لباسش
شری هم هر جوری محاسبه میکنم نمی تونه اینقدر سن داشته باشه
پسر وسکر هم کلا جوک بود حداقل کاش حداقل یه سیستم مبارزه جدا براش می ساختن من که همش سعی میکردم از نزدیک حمله کنم
لئون هم رفته بود چین کت بخره
کریس هم یه پا تانک شده بود
زامبی ها همه به فنون راکی و بروسلی و تیر اندازی مکتاویش و کلینت ایسود کاملا مسلط می پریدند چپ راستت میکردن![]()
سر تا پا ایراد بود و بد
امتیاز بازی ام در برابر اون افتضاح خوب بود
خیلی هم عالی بود کهسر تا پا ایراد بود و بد
تازه هم راضی بودن جز طرفدارهای REامتیاز بازی ام در برابر اون افتضاح خوب بود
خدا وکیلی من موندم GameSpot چرا بهش 4.5 از 10 داد ، من بودم منفی 1 میدادم نه 4.5
کلأ بازی از این سری به فنا رفت ، درسته شاید re 5 یا re4 ایرادتی داشتن ، اما re6 در نوع خود خیلی افتضاح بود
یعنی این بازی هر چی بود جز re
خیلی ها میگن در حد COD بود ، اما خدایش در اون حدم نبود
COD کلأ شوتر طراحی شده ، بازی شوترم داستان لازم نداره
اما RE اصلش داستانش بود ، نمیگم گیم پلی ام هست اما داستان اصلیتره

والله منفی 10 ام زیادشهبازم حرف حساب جواب نداره.دقیقا.این بازی هر چیزی بود جز RE.کال آف دیوتی هم در مورد داستان ادعایی نداره.ولی RE6 اومد رزیدنت اویلی رو خراب کرد که بزرگترین افتخارش داستان پیچیده و عظیمش هست.بله.منم بودم نمره ی منفی 10 بهش میدادم!![]()

)
مي تونم اوايلشو به دارك سولز تشبيه كنم 

سر جيل دزد پليس
(شما رو نمى دونم جلو من كه هى اينور اونور مى پريد
زامبى ها هم خداروشكر همشون نينجا نبودن فقط اگه بهت دست ميزدن ايدز ميگرفتى
ولى ميدونين چيه؟ جا اين جادو گره داخل re4 خيلى خاليه
huh huh i buy this with high priceوالله منفی 10 ام زیادشه
اینجا تاپیکه و مربوط به انجمن و جاش نیست کلمه مناسبی که برای این بازی پیدا کردم و بگم ، وگرنه نظرم و میگفتم
بجاش ی خاطر میگم
یادمه وقتی RE6 اومد ، عینأ بچه خنگ ها ذوق کردم که وای چه شود
یادمه با ذوق ی ۱۰ ۲۰ تایی تریلر ازش دانلود کردم و نگاه میکرم و همش حسرت میخوردم چرا نمیتونم بازیش کنم
سیستم وروشکا(PC گرامی ام) یکم پایین و بازی و اجرا نمیکرد ، داداشم اجازه نصب بازی و رو PC گرامیش نمیداد
خلاصه ی ۱ سالی طول کشید بازیش و انجام بدم و بفهمم توش چه خبره
بعد که نصبش کردم و یکم باهاش ور رفتم شکلم شد این (![]()
![]()
)
یعنى فکرش و بکن منی که اطلاعاتم در حد صفر بود از داستان و موضوع RE وقتی این بازی و دیدم فهمیدم چیه و گذاشتمش کنار و تا آخر نرفتم
موندم فن ها چیکار کردن
جای کپکام بودم بجای اینکه داستان REV2 آخر داستان با جمله کلر بهش ربط بدم و کلأ بازی و به فنا بدم
ی معذرت خواهى تپل از فن ها میکردم و RE6 و سری سوخته اعلام میکردم و ی RE6 دیگه میساختم
-----
وای به حال نسلی که RE و با 6 میشناسن ، عملأ هیچی از RE نخواهند فهمید
پسر خاله منم جزو این نسله ، خواست بره RE6 بخره سرش داد زدم نذاشتم![]()

بر ميگرديم به ٥اقا من حرفى ندارم از ٥ خيلى راضى بودم به نظرم خيلى كامل بود از جمله بازى هايي بود كه شايد ١٢ بارى تموم كردم
مي تونم اوايلشو به دارك سولز تشبيه كنم
همون اول كار يه گله زامبى با يه باس ميفرسته برات حالا بگرد و تير پيدا كن البته رزيدنت كلاسكا بدتر بودن مثلا ٣ همون اول از همه جا بى خبر زامبى ها مى ريزن سرت حالا اونى كه ندونه با كدوم تير ميزنه فاتحش خوندس
تقريبا سر هر باسى چلنجمون ميكنه به سبك بچگانه
سر وسكر قايم باشك
سر جيل دزد پليس
(شما رو نمى دونم جلو من كه هى اينور اونور مى پريد
) سر اره برقى مسابقه دو ماراتن
داستان هم من حال ندارم بشينم برگه مرگه جم كنم بخونمزامبى ها هم خداروشكر همشون نينجا نبودن فقط اگه بهت دست ميزدن ايدز ميگرفتى
بيشتر همه من عاشق تفنگاش بودم
ولى ميدونين چيه؟ جا اين جادو گره داخل re4 خيلى خاليه
huh huh i buy this with high price
من خودم RE5 و خیلی زیاد بازی کردم به عشق کریسوای خدا !
دقیقا درکت میکنم.در مورد انتظار و گرفتن تریلرها و بعتد اون شکلی شدن هم دردیم!
بله.واقعا هزاران وای و افسوس بر این نسل سوخته!
بابت پسر خالت هم تسلیت عرض میکنم!
بله.نسخه ی 5 اونقدرایی که میگن بد نبود.تازه وقتی 6 رو بازی میکنیم،میفهمیم که شاهکار هم بوده!
ولی جدای از شوخی،من در مورد بازی و گیم پلی 5 ادعایی ندارم.هرچند خودم شخصا خیلی دوستش دارم و از اکثر نسخه ها بیشتر بازیش کردم،ولی قبول دارم که از لحاظ گیم پلی خیلی قوی عمل نکرد و از سبک سورویوال هارور دور شده بود.ولی بحث من سر داستانشه.یک شاهکار تکرار نشدنی در کل سری.یک جمع بندی کامل و زیبا بر داستان سری و یک پایان باشکوه و موشکافانه بر خط اصلی داستان.واقعا دم جناب موراتا نویسنده ی بازی گرم.اگه یک درصد برای 7 هم از ایشون استفاده بشه،واقعا حداقل از لحاظ داستان دیگه دغدغه ای نخواهیم داشت!

الان که داستانشم درک کردم دیگه رفتم تو کفش