بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

اقا چه خبره ! داشتم تو يوتيوب ميگشتم يه سرى كانال اومدن درمورد re7 گرفتن صحبت كردن (the know) من ترجيح ميدم كالاف رو بخرم :D
هنوز هیچ چیزی از RE7 منتشر نشده که بخواهیم در موردش تصمیم بگیریم :-"

اقا چه خبره ! داشتم تو يوتيوب ميگشتم يه سرى كانال اومدن درمورد re7 گرفتن صحبت كردن (the know) من ترجيح ميدم كالاف رو بخرم :D

فن ها ویدیو هم ساختن ازش کجای کاری :D

ولی من احتمال می دم چیزی باشه که باعث شه کلا رزیدنتو بزارم کنار کال آو دیوتی بگیرم :D

• Like
Reactions: Venom Matin
این ویدیو ها کجان مام بریم بسرچیم توش!؟
یوتیوب پره. یکی بود خیلی جالب بود اما فقط یک بار تونستم ببینمش انگار بعدش حذف شد. هرچقدر گشتم دیگه پیداش نکردم. به همه هم گفتم اگه چنین دیدیویی از RE7 ساخت فن ها پیدا کردین حتما بهم بدین ولی کسی چیزی نگفته

حالا از اینا بگذزیم دیگه موضوع بهتری نیست واسه بحث ؟؟ :|

• Like
Reactions: Venom Matin
خب دیدم هنوز بحثی نداریم گفتم برم دوباره نسخه6 بزنم یعنی ب معنای واقعی کلمه افتضاح!
پلتفرم PS3
گرافیک نسل ششمی -گیم پلی بسیار آزار دهنده-کلا تو بازی خیلی از محیط ها هستن ک نمیشه جلوی کاراکترو دید!-دوربین بازی!!!اساسا مشکلش نباید تا این حد مفتضح میبود اونن با 600 گوسف...-هوش مصنوعی رو بگو اصلا مگه داریم!!-داستان ک کلا هندی بازیه اکشنشم ب فیلمای اونا رفته-من موندم چطور اون زمون این بازیو تمومش کردم اونم با کلی مشکلات (فقط)درشت!!-الان میفهم کپکام چقدر مفلس شده ک ب بهترین و پرفروشترینIP خودش رحم نمیکنه.این نسخه فقط ی نکته خوبی داره اونم تولید 600 گوسف... واسه قصابای شهرشون هرچی باشه کمک ب تغذیه همشهری هاشون همیشه قابل درکه!!
ارزش خرید رو کنسولهای نسل هشت ب هیچ عنوان توصیه نمیشه

آخرین ویرایش:
یه سری ها هم تو تیوب اومده بودن میگفتن re6 خوبه یا ویدیو هایی میساختن به عنوان چرا باید این بازی بخریم ؟
برو فقط کامنتا ملت بخون یه سری ها گفته بودن این از سازنده های بازیه یه سری ها میگفتن بازی چرته می کوبوندنش .... حداقل نسخه 5 که اکشن بود یکم حال میداد این 6 اصلا ازادی بهت نمی ده نه داخل گیم پلی نه داخل منو ایتم ها که اصلا نمیشه توش ایتم جا داد ( یه صندوقچه وسط راه می ذاشتن بدک نبود )
ایدا که مثلا شخصیت باهوشس انگاری میخواد بره با زامبیا پارتی با این لباسش :))
شری هم هر جوری محاسبه میکنم نمی تونه اینقدر سن داشته باشه :|
پسر وسکر هم کلا جوک بود حداقل کاش حداقل یه سیستم مبارزه جدا براش می ساختن من که همش سعی میکردم از نزدیک حمله کنم
لئون هم رفته بود چین کت بخره :))
کریس هم یه پا تانک شده بود :))
زامبی ها همه به فنون راکی و بروسلی و تیر اندازی مکتاویش و کلینت ایسود کاملا مسلط می پریدند چپ راستت میکردن :))

یه سری ها هم تو تیوب اومده بودن میگفتن re6 خوبه یا ویدیو هایی میساختن به عنوان چرا باید این بازی بخریم ؟
برو فقط کامنتا ملت بخون یه سری ها گفته بودن این از سازنده های بازیه یه سری ها میگفتن بازی چرته می کوبوندنش .... حداقل نسخه 5 که اکشن بود یکم حال میداد این 6 اصلا ازادی بهت نمی ده نه داخل گیم پلی نه داخل منو ایتم ها که اصلا نمیشه توش ایتم جا داد ( یه صندوقچه وسط راه می ذاشتن بدک نبود )
پسر وسکر هم کلا جوک بود حداقل کاش حداقل یه سیستم مبارزه جدا براش می ساختن من که همش سعی میکردم از نزدیک حمله کنم
زامبی ها همه به فنون راکی و بروسلی و تیر اندازی مکتاویش و کلینت ایسود کاملا مسلط می پریدند چپ راستت میکردن :))

حرف حساب جواب نداره.همش کاملا درسته! :D

خیلی هم عالی بود که:)) سر تا پا ایراد بود و بد:))
تازه هم راضی بودن جز طرفدارهای RE :)) امتیاز بازی ام در برابر اون افتضاح خوب بود:))
خدا وکیلی من موندم GameSpot چرا بهش 4.5 از 10 داد ، من بودم منفی 1 میدادم نه 4.5
کلأ بازی از این سری به فنا رفت ، درسته شاید re 5 یا re4 ایرادتی داشتن ، اما re6 در نوع خود خیلی افتضاح بود
یعنی این بازی هر چی بود جز re
خیلی ها میگن در حد COD بود ، اما خدایش در اون حدم نبود
COD کلأ شوتر طراحی شده ، بازی شوترم داستان لازم نداره
اما RE اصلش داستانش بود ، نمیگم گیم پلی ام هست اما داستان اصلیتره

خیلی هم عالی بود که:)) سر تا پا ایراد بود و بد:))
تازه هم راضی بودن جز طرفدارهای RE :)) امتیاز بازی ام در برابر اون افتضاح خوب بود:))
خدا وکیلی من موندم GameSpot چرا بهش 4.5 از 10 داد ، من بودم منفی 1 میدادم نه 4.5
کلأ بازی از این سری به فنا رفت ، درسته شاید re 5 یا re4 ایرادتی داشتن ، اما re6 در نوع خود خیلی افتضاح بود
یعنی این بازی هر چی بود جز re
خیلی ها میگن در حد COD بود ، اما خدایش در اون حدم نبود
COD کلأ شوتر طراحی شده ، بازی شوترم داستان لازم نداره
اما RE اصلش داستانش بود ، نمیگم گیم پلی ام هست اما داستان اصلیتره

بازم حرف حساب جواب نداره.دقیقا.این بازی هر چیزی بود جز RE.کال آف دیوتی هم در مورد داستان ادعایی نداره.ولی RE6 اومد رزیدنت اویلی رو خراب کرد که بزرگترین افتخارش داستان پیچیده و عظیمش هست.بله.منم بودم نمره ی منفی 10 بهش میدادم! =))

بازم حرف حساب جواب نداره.دقیقا.این بازی هر چیزی بود جز RE.کال آف دیوتی هم در مورد داستان ادعایی نداره.ولی RE6 اومد رزیدنت اویلی رو خراب کرد که بزرگترین افتخارش داستان پیچیده و عظیمش هست.بله.منم بودم نمره ی منفی 10 بهش میدادم! =))
والله منفی 10 ام زیادشه:|
اینجا تاپیکه و مربوط به انجمن و جاش نیست کلمه مناسبی که برای این بازی پیدا کردم و بگم ، وگرنه نظرم و میگفتم:D
بجاش ی خاطر میگم
یادمه وقتی RE6 اومد ، عینأ بچه خنگ ها ذوق کردم که وای چه شود
یادمه با ذوق ی ۱۰ ۲۰ تایی تریلر ازش دانلود کردم و نگاه میکرم و همش حسرت میخوردم چرا نمیتونم بازیش کنم
سیستم وروشکا(PC گرامی ام) یکم پایین و بازی و اجرا نمیکرد ، داداشم اجازه نصب بازی و رو PC گرامیش نمیداد
خلاصه ی ۱ سالی طول کشید بازیش و انجام بدم و بفهمم توش چه خبره
بعد که نصبش کردم و یکم باهاش ور رفتم شکلم شد این ( :| =(( :o )
یعنى فکرش و بکن منی که اطلاعاتم در حد صفر بود از داستان و موضوع RE وقتی این بازی و دیدم فهمیدم چیه و گذاشتمش کنار و تا آخر نرفتم
موندم فن ها چیکار کردن
جای کپکام بودم بجای اینکه داستان REV2 آخر داستان با جمله کلر بهش ربط بدم و کلأ بازی و به فنا بدم
ی معذرت خواهى تپل از فن ها میکردم و RE6 و سری سوخته اعلام میکردم و ی RE6 دیگه میساختم
-----
وای به حال نسلی که RE و با 6 میشناسن ، عملأ هیچی از RE نخواهند فهمید
پسر خاله منم جزو این نسله ، خواست بره RE6 بخره سرش داد زدم نذاشتم:D

بر ميگرديم به ٥ :D اقا من حرفى ندارم از ٥ خيلى راضى بودم به نظرم خيلى كامل بود از جمله بازى هايي بود كه شايد ١٢ بارى تموم كردم :x:"> مي تونم اوايلشو به دارك سولز تشبيه كنم :D همون اول كار يه گله زامبى با يه باس ميفرسته برات حالا بگرد و تير پيدا كن البته رزيدنت كلاسكا بدتر بودن مثلا ٣ همون اول از همه جا بى خبر زامبى ها مى ريزن سرت حالا اونى كه ندونه با كدوم تير ميزنه فاتحش خوندس >:D<:D تقريبا سر هر باسى چلنجمون ميكنه به سبك بچگانه :-&:D سر وسكر قايم باشك <):) سر جيل دزد پليس :-w (شما رو نمى دونم جلو من كه هى اينور اونور مى پريد :D ) سر اره برقى مسابقه دو ماراتن:D
داستان هم من حال ندارم بشينم برگه مرگه جم كنم بخونم x_x زامبى ها هم خداروشكر همشون نينجا نبودن فقط اگه بهت دست ميزدن ايدز ميگرفتى :D بيشتر همه من عاشق تفنگاش بودمB-) ولى ميدونين چيه؟ جا اين جادو گره داخل re4 خيلى خاليه:x
:>huh huh i buy this with high price

آخرین ویرایش:
والله منفی 10 ام زیادشه:|
اینجا تاپیکه و مربوط به انجمن و جاش نیست کلمه مناسبی که برای این بازی پیدا کردم و بگم ، وگرنه نظرم و میگفتم:D
بجاش ی خاطر میگم
یادمه وقتی RE6 اومد ، عینأ بچه خنگ ها ذوق کردم که وای چه شود
یادمه با ذوق ی ۱۰ ۲۰ تایی تریلر ازش دانلود کردم و نگاه میکرم و همش حسرت میخوردم چرا نمیتونم بازیش کنم
سیستم وروشکا(PC گرامی ام) یکم پایین و بازی و اجرا نمیکرد ، داداشم اجازه نصب بازی و رو PC گرامیش نمیداد
خلاصه ی ۱ سالی طول کشید بازیش و انجام بدم و بفهمم توش چه خبره
بعد که نصبش کردم و یکم باهاش ور رفتم شکلم شد این ( :| =(( :o )
یعنى فکرش و بکن منی که اطلاعاتم در حد صفر بود از داستان و موضوع RE وقتی این بازی و دیدم فهمیدم چیه و گذاشتمش کنار و تا آخر نرفتم
موندم فن ها چیکار کردن
جای کپکام بودم بجای اینکه داستان REV2 آخر داستان با جمله کلر بهش ربط بدم و کلأ بازی و به فنا بدم
ی معذرت خواهى تپل از فن ها میکردم و RE6 و سری سوخته اعلام میکردم و ی RE6 دیگه میساختم
-----
وای به حال نسلی که RE و با 6 میشناسن ، عملأ هیچی از RE نخواهند فهمید
پسر خاله منم جزو این نسله ، خواست بره RE6 بخره سرش داد زدم نذاشتم:D

وای خدا ! =))

دقیقا درکت میکنم.در مورد انتظار و گرفتن تریلرها و بعتد اون شکلی شدن هم دردیم! :))

بله.واقعا هزاران وای و افسوس بر این نسل سوخته! :|

بابت پسر خالت هم تسلیت عرض میکنم! =((

بر ميگرديم به ٥ :D اقا من حرفى ندارم از ٥ خيلى راضى بودم به نظرم خيلى كامل بود از جمله بازى هايي بود كه شايد ١٢ بارى تموم كردم :x:"> مي تونم اوايلشو به دارك سولز تشبيه كنم :D همون اول كار يه گله زامبى با يه باس ميفرسته برات حالا بگرد و تير پيدا كن البته رزيدنت كلاسكا بدتر بودن مثلا ٣ همون اول از همه جا بى خبر زامبى ها مى ريزن سرت حالا اونى كه ندونه با كدوم تير ميزنه فاتحش خوندس >:D<:D تقريبا سر هر باسى چلنجمون ميكنه به سبك بچگانه :-&:D سر وسكر قايم باشك <):) سر جيل دزد پليس :-w (شما رو نمى دونم جلو من كه هى اينور اونور مى پريد :D ) سر اره برقى مسابقه دو ماراتن:D
داستان هم من حال ندارم بشينم برگه مرگه جم كنم بخونم x_x زامبى ها هم خداروشكر همشون نينجا نبودن فقط اگه بهت دست ميزدن ايدز ميگرفتى :D بيشتر همه من عاشق تفنگاش بودمB-) ولى ميدونين چيه؟ جا اين جادو گره داخل re4 خيلى خاليه:x
:>huh huh i buy this with high price

بله.نسخه ی 5 اونقدرایی که میگن بد نبود.تازه وقتی 6 رو بازی میکنیم،میفهمیم که شاهکار هم بوده! :D

ولی جدای از شوخی،من در مورد بازی و گیم پلی 5 ادعایی ندارم.هرچند خودم شخصا خیلی دوستش دارم و از اکثر نسخه ها بیشتر بازیش کردم،ولی قبول دارم که از لحاظ گیم پلی خیلی قوی عمل نکرد و از سبک سورویوال هارور دور شده بود.ولی بحث من سر داستانشه.یک شاهکار تکرار نشدنی در کل سری.یک جمع بندی کامل و زیبا بر داستان سری و یک پایان باشکوه و موشکافانه بر خط اصلی داستان.واقعا دم جناب موراتا نویسنده ی بازی گرم.اگه یک درصد برای 7 هم از ایشون استفاده بشه،واقعا حداقل از لحاظ داستان دیگه دغدغه ای نخواهیم داشت!

وای خدا ! =))

دقیقا درکت میکنم.در مورد انتظار و گرفتن تریلرها و بعتد اون شکلی شدن هم دردیم! :))

بله.واقعا هزاران وای و افسوس بر این نسل سوخته! :|

بابت پسر خالت هم تسلیت عرض میکنم! =((

بله.نسخه ی 5 اونقدرایی که میگن بد نبود.تازه وقتی 6 رو بازی میکنیم،میفهمیم که شاهکار هم بوده! :D

ولی جدای از شوخی،من در مورد بازی و گیم پلی 5 ادعایی ندارم.هرچند خودم شخصا خیلی دوستش دارم و از اکثر نسخه ها بیشتر بازیش کردم،ولی قبول دارم که از لحاظ گیم پلی خیلی قوی عمل نکرد و از سبک سورویوال هارور دور شده بود.ولی بحث من سر داستانشه.یک شاهکار تکرار نشدنی در کل سری.یک جمع بندی کامل و زیبا بر داستان سری و یک پایان باشکوه و موشکافانه بر خط اصلی داستان.واقعا دم جناب موراتا نویسنده ی بازی گرم.اگه یک درصد برای 7 هم از ایشون استفاده بشه،واقعا حداقل از لحاظ داستان دیگه دغدغه ای نخواهیم داشت!
من خودم RE5 و خیلی زیاد بازی کردم به عشق کریس8->:x الان که داستانشم درک کردم دیگه رفتم تو کفش=P~
فقط RE5 نیست که از RE6 بهتره ، شما ی نگاه به Revelations بندازید ، ی داستان کمی دور از ریشه است اما از RE6 بهتره
شخصیت های منفی اونجا جسیکا ، ریموند و......... هزار بار بهتر از درک و کارلا بودن
با اینکه اونجا پارتنر هم داشتیم اما بعضی جاهاش واقعا ترسناک بود ، من خودم وقتی به اون باس که همش میگفت mayday mayday this is the queen zenobia رسیدم واقعا ترسیده بودم جرعت نمیکردم در و باز کنم:D:">
یا ریچل که پیداش میشد واقعا ترسناک و دردناک بود ، هم ازش میترسیدم:D هم دلم به حال ریچل میسوخت :(O:-)
اونجا زامبی نبود ، اما B.O.W هاش دست کمی از زامبی های کلاسیک نداشتن
یا Hunterها به قول داداشم (کله زن ها) که تو ساختمون پر بودن آدم و یاد RE1 مینداختن
درسته REVداستان و فضاش زیاد جذابیت نداشت اما از RE6 خیلی خیلی بهتر بود و هست از نظر من
:)

آخرین ویرایش:
در مورد سوال یکی از دوستان مبنی بر اینکه چرا من از سالها پیش میگفتم الکس باید در مقابل کلیر قرار بگیره و چطور حدسم درست دراومد هم تصمیم گرفتم همینجا جوابشو بدم تا بقیه هم استفاده کنند! ;)

ما یک قانون کلی توی سری داریم.داستانی اصلی سری و مسائل اصلی مربوط به آمبرلا و مهمترین ارکان داستان یعنی آلبرت وسکر و آزول ای اسپنسر توسط کریس ردفیلد و پارتنرش جیل والنتاین روایت میشه.کسانی که برای اولین بار به هویت واقعی وسکر پی بردن،وارد عمارت اسپنسر شدن،مخفیگاه اسپنسر رو در سال 2006 پیدا کردن و در نهایت هم وسکر و تمام آرمان هاش توسط همین دونفر پروندش بسته شد!

لیون اس کندی و ایدا ونگ (بعد از 2) کلا وارد داستان های مستقل و جدید شدن.داستان هایی که میخواستن خط جدیدی رو برای سری رقم بزنن یا در کنار داستان اصلی،سازمان رو معرفی کنند.هرچند به جایی نرسید.این خط داستانی کمترین ارتباط رو به داستان اصلی و ریشه های داستان داره.در واقع این دو نفر،یک خط داستانی مستقل برای خودشون دارن!

و اما کلیر ردفیلد.....کلیر داستانش کلا مکمل داستان کریس و جیل هست.یعنی به جز وسکر و اسپنسر که مستقیما توسط خود کریس و جیل روایت میشن،سایر مسائل و ارکان مربوط به آمبرلا همیشه به کلیر نسبت داده شدند.ویلیام بیرکن و دخترش شری ، خاندان آشفورد و جزیره ی راکفورت ، برایان آیرونز و هویت واقعیش و حتی بعد از 15 سال هم تنها بازمانده ی آمبرلا یعنی الکس وسکر!!!!!! (به جز جیمز مارکوس که کلا قبل از ورود قهرمانان اصلی به داستان بهش پرداخته شد!)

علتش هم رابطه ی داستانی کلیر با کریس هست و اینکه داستانش کاملا وابسته به خط اصلی داستان هست.توی 2 کسی که داستان 1 رو ادامه داد و روند سریالی بازی رو حفظ کرد کلیر بود.نه فقط به خاطر اینکه خواهر کریس بود.بلکه چون به خاطر وقایع پیش آمده در عمارت و رفتن کریس به پاریس و.....پاش به ماجرا باز شد.حتی ماجرای برایان آیرونز و اینکه چرا حرفهای بازماندگان استارز رو نادیده گرفته بوده و......هم باز به کلیر نسبت داده شد.چون کسی که قرار بود داستان استارز و واقعه ی عمارت رو یدک بکشه کلیر بود.حتی براساس کتاب رسمی آرکایوز 1 روبرو شدن با ماروین (کسی که سرگذشت اعضای استارز رو برای کلیر تعریف میکنه) و همچنین کشتن براد زامبی شده هم به کلیر نسبت داده شده.طبیعی هم هست.چون اینها مربوط به تیم استارز و داستان 1 میشن و کسی هم که به واسطه ی داستان 1 وارد ماجرا شده و باید این مسائل رو روایت کنه قطعا کلیر هست.حتی این موضوع باز در انتهای 2 هم ثابت میشه.بعد از 2 کسی که دوباره خط اصلی داستان رو ادامه داد و اون رو تا کد ورونیکا پیش برد و مستقیما وارد شعبه ی مرکزی آمبرلا در پاریس شد و در نهایت هم باعث رویارویی مجدد وسکر و کریس شد کلیر بود.رویارویی با خاندان آشفورد که باز خودشون بخشی از ریشه های داستان بودن هم که از طرف دیگه!!!!!

از طرف دیگه.....تا حالا هر چیزی رو که کریس کشف کرده،در ادامه کلیر باهش درگیر شده.چون داستانش کاملا مکمل داستان کریس هست و همیشه در ریشه های داستان قرار میگیره.به عنوان مثال : کریس اطلاعاتی رو در مورد ویروس جی بدست میاره و برای پیگیری اون به پاریس میره.ولی نمیدونست که در ادامه خواهر خودش زودتر با این ویروس روبرو میشه و حتی مستقیما با سازنده ی اون و خانوادش هم درگیر میشه.براد هم تیمی کریس و کسی بود که جون اون رو از عمارت نجات داد.ولی در ادامه این کلیر بود که با سرنوشت براد مواجه شد و اون رو به آرامش ابدی فرستاد.ماروین کسی بود که حرفهای کریس و یارانش رو باور نکرد.ولی در انتها تمام این حقایق رو به خواهر کریس گفت و حتی توسط اون کشته شد.کریس تصمیممیگیره به شعبه ی اصلی آمبرلا در پاریس بره.ولی در ادامه خواهرش وارد این شعبه میشه و اونجا رو تا مرز نابودی پیش میبره.اوروبوروس یعنی حاصل تمام آرمانها و تفکرات اسپنسر ویروسی بود که کریس با اون درگیر شد و از نابودی جهان به وسیله ی اون جلوگیری کرد.ولی در ادامه باز خواهرش کلیر با این ویروس و یکی از میزبانانش (نیل فیشر) مواجه شد و ادامه دهنده ی داستان برادرش شد.آلبرت وسکر کسی بود که که کریس به هویت واقعی اونپی برد و در انتها بدست کریس کشته شد.غافل از اینکه نزدیکترین دوست و همکار وسکر یعنی ویلیام بیرکن هم به خواهرش ربط پیدا میکنه و حتی دختر اون هم بخشی از سرنوشت خواهرش میشه.خواهر و برادر دوقلوی آمبرلا یعنی آلفرد و الکسیا در مقابل یک خواهر و برادر دیگه قرار گرفتن.یکیشون در مقابل کلیر و دیگری در مقابل کریس.......اینها بخشی از ارتباطات داستان کریس و کلیر بود.اصلا قشنگی داستانش به همینه!

وقتی که اسم الکس وسکر برای اولین بار در LIN مطرح شد،برام جای شکی نموند که این کاراکتر توسط کلیر روایت میشه.وسکرها در برابر ردفیلدها.چیزی که میتونست داستان رو به شدت زیبا و غنی بکنه.جدای از این مسئله،الکس بخشی از ریشه های داستان و گذشته ی آمبرلا بود.قطعا جز اسپنسر و وسکر،سایر مسائلی که به گذشته ی آمبرلا مربوط میشن یا مکمل خط اصلی داستان هستن،همیشه توسط کلیر روایت میشن.کریس و جیل که داستانشون با کشتن وسکر توی 5 تموم شد و برام جای شک نبود که الکس رو دیگه به اونها نسیت نمیدن.لیون و ایدا هم که یا به سازمان ربط پیدا میکنن یا به مسائل جدید و تشکیلات فرعی مثل لوس آیلومینادوس و نیو آمبرلا و.....پس قطعا بهترین و تنها کسی که میتونست در مقابل الکس قرار بگیره کلیر بود.این دلیل از یک طرف و رویارویی وسکرها و ردفیلدها از طرف دیگه و مهمتر از همه اینکه الکس رو کریس اول توی کتابخانه ی اسپنسر کشف میکنه و گفتیم هر چیزی که توسط کریس کشف میشه،کلیر در ادامه باهش درگیر میشه.برای من جای شکی نبود که الکس رو در مقابل کلیر خواهم دید.این اتفاق توی رولیشنز 1 نیفتاد.توی 6 نیفتاد.توی دارک ساید نیفتاد.تا اینکه بعد از 6 سال توی رولیشنز 2 به حقیقت پیوست و اصلا هم برام عجیب نبود.چون کاملا مطمئن بودم.حتی خود کپکام هم تا حدی این موضوع رو قبول داشت و روی اون تاکید داشت که صحنه ی مرگ الکس توسط کلیر رو دقیقا مثل صحنه ی مرگ آلبرت توسط کریس ساخت: از داخل هلیکوپتر با آر پی جی و در حالیکه هر دو به اوروبوروس آلوده بودند!

امیدوارم تونسته باشم منظورم رو کامل و واضح برسونم!

آخرین ویرایش:
داش نیمادوتا سوال دارم
1.پس خط داستانی ربکا کجاست؟چرا ادامه پیدا نکرد؟چرا نباید بجای کریس و کلیر و جیل مثلا با وسکر یا خاندان آشفورد میجنگید؟اونم شانسشو داشت بیاد !!

2- دقیقا یادم نیست اما شاید رزیدنت اویلZero بود.موقعی ک یکی از یاران گروه استارز مسموم میشه توسط مار،،(فک کنم)!! کاراکتر(ربکا یا جیل یادم رفته!! )میره پادزهر بیاره ولی موقع برگشتن اون دیگه اونجا نیست!!!!تا اخر داستانم نفهمیدم اون یارو کجا رفته!! ب شکل زامبی هم ندیدمش ک بکشمش!!

اون کیه!!؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or