بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

بچه ها دقت کردین که امروز تاپیک یک روزه،به اندازه ی یک ماه جلو رفت؟ :D صفحه ی هزارم هم که رد شد.کلا خیلی پر بار بود.مخصوصا اینکه تمام بحث ها هم مفید و همچنین دوستانه بودن.واقعا خوشحالم از این روند تاپیک! ;)

آخرین ویرایش:
در مورد لیون که واقعا توصیفی بهتر از این ممکن نبود.دقیقا برای همین مسائل هم هست که کپکام داره به این قضیه دامن میزنه! 

من و تو سالهاست که توی اون یکی سایت فعالیت میکنیم و به وفور،شاهد جولان دادن اینجور افراد هستیم.کسانی که فقط 4 و 6 رو بازی کردن و صرفا سری رو خلاصه شده در لیون میبینن.وقتی همکه لیون توی 2 رومیبینن اصلا خوششون نمیاد.چون چیزهایی که از لیون انتظار دارن (تیپ و قیافه و آرتیست بازی و.....) رو کلا اونجا توش پیدا نمیکنن.در واقع اینها کلا یک ابر قهرمان میخوان.حالا چه لیون باشه،چه هر کس دیگه ای.این قضیه قشنگ در مورد جیک و پیرز و استقبالی که از طرف فن های جدید از اونها انجام شد ثابت شد.اگه دو روز دیگه بیان از بیلی یا کارلوس هم همچین کاراکتری بسازن،باز همه میچسبن به اونها.کلا این جماعت توی رزیدنت اویل،دنبال مسائل دیگری میگردن!

فقط کپکام نیست که به این موضوع دامن میزنه

شما یک نگاه به این عکس بنداز
rps20160507_022802.jpg

این و دیروز خریدم تا نشون بدم تا چه حد لیان مانکن کپکام حتی در ایران:|

عکس لیان و رو بازی قرار دادن تا طرفدارها لیان حتمأ بازی و بخرن

مطمئنم بعد از خرید وقتی میبینن خبری از لیان نیست چندتا کلمه رکیک به زبون میارن و بازی و مثل توپ با پا ميندازن سطل آشغال:D

به زشتی یا خوشگلی کاری ندارم.ولی واقعا لیون توی 2 بهتر و دوست داشتنی تر بود.هم اینکه شخصیت ساده تر و قابل قبول تری داشت و هنوز ازش نینجا نساخته بودن و هم اینکه از لحاظ داستانی مهم بود و هنوز تبدیل به بیلبورد تبلیغاتی کپکام نشده بود.یعنی فقط کم مونده برای تبلیغات دویل می کرای ازش استفاده کنن! :D
این حرف من نبود؟؟:D

نمیخوام بحث و باز کنم اما اینکه لیان شده مانکن کپکام که براش پول میسازه توش هیچ شکی نیست
دیگه کار به جایی کشیده که شرکت های عرضه بازی ایرانی برای فروش عکس لیان و استفاده میکنن
واقعأ امیدوارم تو ۷ حضور نداشته باشه تا بازی نفس بکشه
البته نسبت به احتمالاتم تو ۷ حضور نداره
چون ریمیک ۲ و انیمیشنی که قرار عرضه بشن داخلش هم لیان هم کریس و هم کلر حضور دارن
پس احتمال حضورشون تو ۷ کمه
البته از نظر اینجانبO:-)

رزیدنت چی بود چی شد ~X(
من رزیدنت 2 - 3 -کد ورونیکا - 4 و 5 رو بازی کردم اما 6 اینقدر بد بود و اینقدر فاصله داشت با ارمانهای رزیدنت که 10 دقیقشو بیشتر بازی نکردم البته این تزلزل پایه های رزیدنت از همون شماره 5 شروع شد از همون شماره رزیدنت به بیراهه رفت
واقعا چه بر سر رزیدنت اومد8-|
امیدی هم هست ؟

رزیدنت چی بود چی شد ~X(
من رزیدنت 2 - 3 -کد ورونیکا - 4 و 5 رو بازی کردم اما 6 اینقدر بد بود و اینقدر فاصله داشت با ارمانهای رزیدنت که 10 دقیقشو بیشتر بازی نکردم البته این تزلزل پایه های رزیدنت از همون شماره 5 شروع شد از همون شماره رزیدنت به بیراهه رفت
امیدی هم هست ؟
نظرتون قابل احترام
اما سوالی دارم
شما واقعأ سری کلاسیک و کامل بازی کردید؟
تمام فایل های داخل بازی و خوندی؟
با داستان ارتباط برقرار کردید؟
اگر آره دیگه شما چرا میگید از شماره 5 پایه های RE رو به تزلزل رفت؟:|
اصل داستان بعد از 1 و 2 و CVX سری 5 بود
حتی سری 3 که جزو سری های کلاسیک و داستان راکون سیتی و بازمانده هاش هست انقدر به ریشه داستان اصلی متصل نیست که 5 هست
{دوستان منظورم و بد نگیرد
RE3 جزو بهترین بازی هاست و به داستان اصلی هم مربوطه
نریزید سرم من و بکشید:D}
شما دقت کنید در 5 داستان به همون جا میرسه که از اونجا شروع شده
اون که بازی و رو به تزلزل فرستاده 4 و 6 نه 5
بحث و بیشتر از این باز نمیکنم
فقط ازتون میخوام به عنوان یک فن راجب بازی RE یکم تحقیق کنید

راجب اون قسمت که گفتید 6 خیلی بد بود کاملأ باهاتون موافقم
6 بدترین بود

رزیدنت چی بود چی شد ~X(
امیدی هم هست ؟

من کاملا حرفتون رو قبول دارم.بله.6 به کلی با المان های سری تفاوت داشت.فقط نکته ای که باید بگم اینه که این اتفاق،از 4 شروع شد نه 5.بله.قبول دارم که 4 ترسناکتر بود و هنوز از فضای کلی سری فاصله نگرفته بود.ولی باید قبول کرد که از نظر سبک و گیم پلی،5 هر چی داره از 4 داره.این سبک کلا از 4 شروع شد.دشمنان تبر بدست و بعدشم آر پی جی بدست و......توی 5 فقط اومدن بهش دامن زدن و اکشن تر کردنش.همونطور که باز توی 6 بیشتر بهش دامن زدن و اکشن تر کردنش.ولی قطعا آغاز همش 4 بوده.حتی اگه خود 4 به خودی خود مشکلی نداشته.در این هیچ شکی نیست!

در ضمن،من اینا رو فقط در مورد سبک و گیم پلی بازی گفتم.وگرنه همونطور که دریا هم گفت،داستان 5 کاملا اصیل و ریشه ای بود و کلا بحثش از داستان 4 جداست!

rps20160507_022802.jpg

مطمئنم بعد از خرید وقتی میبینن خبری از لیان نیست چندتا کلمه رکیک به زبون میارن و بازی و مثل توپ با پا ميندازن سطل آشغال:D

نمیخوام بحث و باز کنم اما اینکه لیان شده مانکن کپکام که براش پول میسازه توش هیچ شکی نیست
دیگه کار به جایی کشیده که شرکت های عرضه بازی ایرانی برای فروش عکس لیان و استفاده میکنن
چون ریمیک ۲ و انیمیشنی که قرار عرضه بشن داخلش هم لیان هم کریس و هم کلر حضور دارن

واقعا هیچ حرفی نمیمونه.ممنون بابت عکس.این عکس به تنهایی،یک دنیا حرف برای گفتن داره! :D

منم امیدوارم که لیون حداقل دیگه توی 7 نباشه.البته با این ملاکها که فلان جا هست،پس توی 7 نیست نمیشه قاطعانه نظر داد.چون زمان 6 هم همزمان توی دمنیشن اومد.عملیات : جاوییر و عملیات : راکون سیتی هم که کمی قبل تر.کلا اینا واسه لیون،از این ملاکها پیروی نمیکنن.بعد به کلیر که میرسه،حتما به بهانه ی یک بازی کوتاه بدون شماره و همچنین داستان تکراری ریمیک 2،باز تا 15 سال نمیارنش! :-w

اون جمله ی دویل می کرای هم دقیقا مال خودت بود.درست فهمیدی.چون خیلی ازش خوشم اومد استفاده کردم! :D

در مورد نظر سنجی بنظرم اگه یه کاراکتر جدید رو روی کنترل بگیریم ولی شخصیت های اصلی بازی رو بتونیم ببینیم باحال تره مثل سری عملیات راکون سیتی وقتی به شخصیت های اصلی بازی می رسیدیم چه حالی می کردیم \m/ بذار لئون بکشیم:>:D مثلا فک کنین یه سرباز عادی باشین تو مرحله 4 محاصره زامبی ها میشین یه دفعه کریس با ارتشش بپره نجاتتون بده حالش خیلی بیشتره تا خودتون کریس باشینB-)

واقعا هیچ حرفی نمیمونه.ممنون بابت عکس.این عکس به تنهایی،یک دنیا حرف برای گفتن داره! :D

منم امیدوارم که لیون حداقل دیگه توی 7 نباشه.البته با این ملاکها که فلان جا هست،پس توی 7 نیست نمیشه قاطعانه نظر داد.چون زمان 6 هم همزمان توی دمنیشن اومد.عملیات : جاوییر و عملیات : راکون سیتی هم که کمی قبل تر.کلا اینا واسه لیون،از این ملاکها پیروی نمیکنن.بعد به کلیر که میرسه،حتما به بهانه ی یک بازی کوتاه بدون شماره و همچنین داستان تکراری ریمیک 2،باز تا 15 سال نمیارنش! :-w

اون جمله ی دویل می کرای هم دقیقا مال خودت بود.درست فهمیدی.چون خیلی ازش خوشم اومد استفاده کردم! :D
سه حضور دیگه واقعا شورش در میاد
همینجوریش هم لیان به اندازه کافی خز و تکراری شده
نباید یک کاری بکنن از چشم ما بیوفته
نه به اون شوری شوری نه به این بی نمکی
لیان و دم به دقیقه باید ببینیم
اما جیل و کلر و باید همش منتظر باشیم کپکام اگر دلش بخواد یادی هم از اون ها بکنه و تو یک بازی ازشون استفاده بکنه
واقعا بی انصافیه

در مورد نظر سنجی بنظرم اگه یه کاراکتر جدید رو روی کنترل بگیریم ولی شخصیت های اصلی بازی رو بتونیم ببینیم باحال تره مثل سری عملیات راکون سیتی وقتی به شخصیت های اصلی بازی می رسیدیم چه حالی می کردیم \m/ بذار لئون بکشیم:>:D مثلا فک کنین یه سرباز عادی باشین تو مرحله 4 محاصره زامبی ها میشین یه دفعه کریس با ارتشش بپره نجاتتون بده حالش خیلی بیشتره تا خودتون کریس باشینB-)
ایده جالبیه اما همین هم کپکام نه به ذهنش میرسه و نه میخواد به ذهنش برسه
امیدوارم طرفدارهای aeon ناراحت نشن اما.......
کپکام فقط به این aeon چسبیده
نه داستان نه موضوع نه شخصیت
فقط اکشن و گیم پلی بازی با هنرنمایی لیان و ایدا به علاوه یک داستان بی سر و ته آبکی

rps20160507_022802.jpg

کلر حضور داره ؟؟ :| فکر نکنم کپکام چنین چیزی گفته باشه ها :|

رزیدنت چی بود چی شد ~X(
امیدی هم هست ؟

کاملا باهاتون مخالفم. رزیدنت از همون چهار که همه عاشقشن خراب شد. پنج اتفاقا داستان فوق العاده اش تا حد زیادی بالا کشیدش و تنها ایرادش گیم پلی چرت بود که اونم دقیقا مثل RE4 بود

آخ گل گفتی !!

اگه یه بازی / انیمیشن لئونو نیارن حالا اگه هر ایرادی داشته باشه و باعث شه فروشی نداشته باشه یعنی نبود لئون خرابش کرد !! ( جمله بندیمو :D ) حالا کلر رو بعد این همه سال آوردن اونم تو یه بازی بدون شماره یه نقش کم رنگ دادن بهش حالا تو همون بازی بری که یه پارتنر بیشتر نبود ( هرچند مهم ) رو تا اندازه کریس ردفیلد بردن بالا :|

قبل از انتشار رولیشنز دو شنیده بودم شباهت هایی با کد ورونیکا داره ولی نمی دونستم منظورشون اینه که جای کریس بریه و جای کلر مویرا !! یعنی شما نگاه کنین می بینین یه پدر برای پیدا کردن دخترش خطر می کنه و به یه جزیره ی خطرناک می ره و تلاش می کنه پیداش کنه. حالا به جای پدر بزار برادر به جای دختر بزار خواهر می شه کد ورونیکا

گرچند به نظرم این حرفم زیاد جالب نبود

وای آره :D اینقدر دلم می خواد لئون و جیلو تو داستان اصلی بکشم :D

این parasite eve از residentهم بهتر بود سختر هم بود
اویل فقط نسخه ی 3 و 4به دلم نشست اما باز parasitبهتر بود شخصیت داستانش یه خانومه که خیلی ردیف بود :D
بیشتر نمیتونم توضیح بدم بازیسنتر دست و بال منو بسته :D

• Like
Reactions: Nima Redfield
این parasite eve از residentهم بهتر بود سختر هم بود
اویل فقط نسخه ی 3 و 4به دلم نشست اما باز parasitبهتر بود شخصیت داستانش یه خانومه که خیلی ردیف بود :D
بیشتر نمیتونم توضیح بدم بازیسنتر دست و بال منو بسته :D

خب شما رزیدنت دوست ندارین بازی نکنین. شاید برای کسی مثل شما دوست داشتنی باشن ولی از نظر من و دوستام RE4 و RE3 بزرگ ترین بدبختی رزیدنت بودن

• Like
Reactions: Nima Redfield
وایییییییی من یک روز شارژم تموم شد زدین صفحه 1000 نابود کردین ~X(~X(x-(x-(من میخواستم تو صفحه1000 پست بزارم اینقدر تو یک روز حرف بیبخود زدید که از این صفحه رد شدیم:-wتازه هیچ جشنی هم نگرفتین تو همه فروم ها وقتی یک صفحه به 1kمیره همه جشن میگیرن و تو اون صفحه چرتو پرت نمیگن وقتی تایپک بیوفته دست یک مشت طرفتار اویل5 همینجوری میشه دیگه(دقیقا منظورم اقا نیما ودوستانشه:-h:D)حداقل میزاشتین اقا احد که تایپک ایجاد کرده بیاد تو صفحه پست بزار. یه 4تا عکس میزاشتین .یه یادی میکردین از استا میکامی پدر سبک ترس و دوربین روی شانه:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or