Rem
کاربر سایت
منظورم حضورش در ریمیک 2 بود نه انیمیشنکلر حضور داره ؟؟فکر نکنم کپکام چنین چیزی گفته باشه ها
![]()
نظر لطفتونه که حرف و نظرات ما رو چرت و پرت و بی خود میبینیدوایییییییی من یک روز شارژم تموم شد زدین صفحه 1000 نابود کردینمن میخواستم تو صفحه1000 پست بزارم اینقدر تو یک روز حرف بیبخود زدید که از این صفحه رد شدیم
تازه هیچ جشنی هم نگرفتین تو همه فروم ها وقتی یک صفحه به 1kمیره همه جشن میگیرن و تو اون صفحه چرتو پرت نمیگن وقتی تایپک بیوفته دست یک مشت طرفتار اویل5 همینجوری میشه دیگه(دقیقا منظورم اقا نیما ودوستانشه
)حداقل میزاشتین اقا احد که تایپک ایجاد کرده بیاد تو صفحه پست بزار. یه 4تا عکس میزاشتین .یه یادی میکردین از استا میکامی پدر سبک ترس و دوربین روی شانه
![]()

یادم باشه منم دیدگاهم و نسبت به نظرات شما تغییر بدم
آقای ناظم کسی هیچ بازی و نه RE3 نه 4 و نه 5 و زیر سوال نبردههمین مونده بود دیگه RE3 رو ببرید زیر سوال
این پافشاری بر بد بودن RE4 و عالی بودن RE5 دیگه داره زیاد از حد ادامه پیدا میکنه. لطف کنید دیگه ادامه ندین. ممنون
ما داریم نظراتمون و کاملا محترمانه بیان میکنیم
بدون توهین به سلیقه بقیه
به هر حال با این حرفتون موافقم که بحث به قول شما بد بودن RE4 و عالی بودن RE5 یکم کش پیدا کرده و اگر پیش بره به نفع کسی نیست
از طرف خودم پایان بحث و اعلام میکنم

تازه هیچ جشنی هم نگرفتین تو همه فروم ها وقتی یک صفحه به 1kمیره همه جشن میگیرن و تو اون صفحه چرتو پرت نمیگن وقتی تایپک بیوفته دست یک مشت طرفتار اویل5 همینجوری میشه دیگه(دقیقا منظورم اقا نیما ودوستانشه