بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

کلر حضور داره ؟؟ :| فکر نکنم کپکام چنین چیزی گفته باشه ها :|
منظورم حضورش در ریمیک 2 بود نه انیمیشن

وایییییییی من یک روز شارژم تموم شد زدین صفحه 1000 نابود کردین ~X(~X(x-(x-(من میخواستم تو صفحه1000 پست بزارم اینقدر تو یک روز حرف بیبخود زدید که از این صفحه رد شدیم:-wتازه هیچ جشنی هم نگرفتین تو همه فروم ها وقتی یک صفحه به 1kمیره همه جشن میگیرن و تو اون صفحه چرتو پرت نمیگن وقتی تایپک بیوفته دست یک مشت طرفتار اویل5 همینجوری میشه دیگه(دقیقا منظورم اقا نیما ودوستانشه:-h:D)حداقل میزاشتین اقا احد که تایپک ایجاد کرده بیاد تو صفحه پست بزار. یه 4تا عکس میزاشتین .یه یادی میکردین از استا میکامی پدر سبک ترس و دوربین روی شانه:D
نظر لطفتونه که حرف و نظرات ما رو چرت و پرت و بی خود میبینید:|
یادم باشه منم دیدگاهم و نسبت به نظرات شما تغییر بدم

همین مونده بود دیگه RE3 رو ببرید زیر سوال x-(x-(

این پافشاری بر بد بودن RE4 و عالی بودن RE5 دیگه داره زیاد از حد ادامه پیدا میکنه. لطف کنید دیگه ادامه ندین. ممنون
آقای ناظم کسی هیچ بازی و نه RE3 نه 4 و نه 5 و زیر سوال نبرده
ما داریم نظراتمون و کاملا محترمانه بیان میکنیم
بدون توهین به سلیقه بقیه
به هر حال با این حرفتون موافقم که بحث به قول شما بد بودن RE4 و عالی بودن RE5 یکم کش پیدا کرده و اگر پیش بره به نفع کسی نیست
از طرف خودم پایان بحث و اعلام میکنمB-)

این پافشاری بر بد بودن RE4 و عالی بودن RE5 دیگه داره زیاد از حد ادامه پیدا میکنه. لطف کنید دیگه ادامه ندین. ممنون

نریمان جان،الآن که اصلا بحث سر این چیزا نبود.همون دیروز هم نبود والا.این بحث چند روزی هست که جمع شده.الآنم چون یک دوستی اومد گفت فلانه،ما فقط در جواب ایشون پست دادیم.همین.در ضمن،کسی هم نگفته که 4 آشغاله یا 5 عالیه.ما صرفا از لحاظ داستانی میگیم.بعدشم یک عمری برعکس بوده و توی تمام سایتها،لیون و 4 رو تا عرش پیش بردن.حالا چند روزیه ما داریم حقایقی رو (اونم صرفا در مورد داستانشون) و تازه اونم با دلیل و استدلال میگیم.توهین و دعوایی نبود که.پس چه اشکالی داره؟

وایییییییی من یک روز شارژم تموم شد زدین صفحه 1000 نابود کردین ~X(~X(x-(x-(من میخواستم تو صفحه1000 پست بزارم اینقدر تو یک روز حرف بیبخود زدید که از این صفحه رد شدیم:-wتازه هیچ جشنی هم نگرفتین تو همه فروم ها وقتی یک صفحه به 1kمیره همه جشن میگیرن و تو اون صفحه چرتو پرت نمیگن وقتی تایپک بیوفته دست یک مشت طرفتار اویل5 همینجوری میشه دیگه(دقیقا منظورم اقا نیما ودوستانشه:-h:D)حداقل میزاشتین اقا احد که تایپک ایجاد کرده بیاد تو صفحه پست بزار. یه 4تا عکس میزاشتین .یه یادی میکردین از استا میکامی پدر سبک ترس و دوربین روی شانه:D

خب شما اگه از این بحث ها خوشتون نمیاد نادیده اش بگیرین و برین با کسایی که قبولشون دارین بحث کنین دیگه نیازی نیست این حرفا رو بزنین

شما هم لطفا مودبانه تر صحبت کنین

چیزی نگفتیم که :| هر کسی نظری داره. شاید از نظر شما RE4 و RE3 خوب باشن ولی از نظر ما RE5 و RE CVX !! این دلیل نمی شه عصبانی شین و بگین بحثو ادامه ندیم

مرسی که بحث های ما رو چرت و پرت قلمداد میکنی.حالا جالبه که رسما اسم من رو هم آوردی و بعدشم چندتا شکلک خنده گذاشتی که هم حرفتو زده باشی و هم مثلا اینجوری طبیعیش کنی! :D اگه شما بویی از داستان رزیدنت اویل برده باشید (که قطعا بردید)،به راحتی متوجه میشید که این بحثها چرت و پرت نبوده.اتفاقا خیلی هم جالب و منطقی بوده.فکر کنم با این حرفتون ممکنه به بعضیا بربخوره.کسی هم از داستان 5 حمایت کورکورانه نکرده.ما هرچی میگیم،پشت سرش یک خروار دلیل و استدلال هم میاریم.حالا اگه مخالفید،شما هم میتونید دلایل خودتون رو ذکر کنید.به علاوه عمری طرفداران 4 و لیون هرچی خواستن،با منطق و بی منطق گفتن.حالا خوبه هنوز چند روزه من و شکیبا و بقیه داریم داستان 5 رو تحلیل میکنیم.یعنی واقعا اینقدر تحملش سخته؟

مرسی که بحث های ما رو چرت و پرت قلمداد میکنی.حالا جالبه که رسما اسم من رو هم آوردی و بعدشم چندتا شکلک خنده گذاشتی که هم حرفتو زده باشی و هم مثلا اینجوری طبیعیش کنی! :D اگه شما بویی از داستان رزیدنت اویل برده باشید (که قطعا بردید)،به راحتی متوجه میشید که این بحثها چرت و پرت نبوده.اتفاقا خیلی هم جالب و منطقی بوده.فکر کنم با این حرفتون ممکنه به بعضیا بربخوره.کسی هم از داستان 5 حمایت کورکورانه نکرده.ما هرچی میگیم،پشت سرش یک خروار دلیل و استدلال هم میاریم.حالا اگه مخالفید،شما هم میتونید دلایل خودتون رو ذکر کنید.به علاوه عمری طرفداران 4 و لیون هرچی خواستن،با منطق و بی منطق گفتن.حالا خوبه هنوز چند روزه من و شکیبا و بقیه داریم داستان 5 رو تحلیل میکنیم.یعنی واقعا اینقدر تحملش سخته؟

تو خودتو خسته نکن اینقدر ننویس الکی. اگه قرار بود متوجه بشن حرفشون دیگرانو ناراحت می کنه یا حداقل بهشون توهین می کنه همون اولش اینو نمی نوشتن

طرفدارای لئون و کسایی که می گن ما داریم در حق لئون و طرفداراش ظلم می کنیم هم یه مثال خوب برای " نرود میخ آهنین در سنگ " هستش. ما هرچقدرم دلیل بیاریم چون کل دوره ی فن رزیدنت بودنشون اینو باور داشتن که لئون بهترینه یا RE4 خوب بود و RE5 بد هرگز قبول نمی کنن

تو خودتو خسته نکن اینقدر ننویس الکی. اگه قرار بود متوجه بشن حرفشون دیگرانو ناراحت می کنه یا حداقل بهشون توهین می کنه همون اولش اینو نمی نوشتن

طرفدارای لئون و کسایی که می گن ما داریم در حق لئون و طرفداراش ظلم می کنیم هم یه مثال خوب برای " نرود میخ آهنین در سنگ " هستش. ما هرچقدرم دلیل بیاریم چون کل دوره ی فن رزیدنت بودنشون اینو باور داشتن که لئون بهترینه یا RE4 خوب بود و RE5 بد هرگز قبول نمی کنن
دقیقا
فقط یک فن واقعی و کامل RE میفهمه ما چی میگیم
این اشخاص که حرف های ما رو چرت و پرت و بیخود میدونن اصلا درکی از داستان ندارن

بحث و عوض کنم بهتره

آخرین ویرایش:
شما 7صفحه در مورد قیافه لیون صحبت کردین(کی در مورد بحث داستان5 حرف زد) اونم تو یه نصف روز بعد میگی بحث مهم خوب بلند میشدین میرفتین بیرون یه دوری میزدین یکم خون تو رگاتون جریان پیدا کنه .بعدم من اگه اسم اوردم برای شوخی کردن بود چون میدونم جنبشو داری اونم برای اینکه حرفام خیلی سنگینو خشک نباشه .اما بازم میگم زدین صفحه 1000نابود کردین

ببینید دوستان. ما اینجا دور هم هستیم که دوستانه بحث کنیم و با هم دعوا نداریم. این از این مورد

دوم اینکه اظهار نظر شخصی ایرادی نداره و البته کسی هم که اظهار نظر میکنه نباید از پاسخ ها و فیدبک ها ناراحت بشه. ولی تکرار یک نظر شخصی بارها و بارها و توی هر کامنت دیگه کم کم میره روی مخ آدم. اینکه یه بار بگیم Leon کاراکتر خوبی نیست یعنی نظر شخصی ولی اینکه توی هر کامنتی این موضوع تکرار بشه دیگه حال آدم رو بهم میزنه و میشه حکایت همون میکامی. الان این چند صفحه آخر فقط بحث شده که RE4 آشغال هست و Leon آشغال تر. حیف تاپیک که به این بحثهای کودکانه و سطح پایین جلو بره.

سوم اینکه اون دوستمون درست میگن. من دیشب که اومدم تاپیک دیدم صفحه 1000 رو رد کردیم و عملا هیچی نشده خیلی ناراحت شدم. رسم بر اینه که وقتی یه تاپیک به این مهمی به صفحه 1000 میرسه بچه ها تا یه مدت راجع به این موضوع حرف میزنن و خوشحالی میکنند و خب اینکه ببینیم تاپیک محبوبمون با بحث های تکراری از این اتفاق تاریخی رد شده و اصلا انگار نه انگا که 1000 تایی شدیم باعث ناراحتی میشه.

ببینید دوستان. ما اینجا دور هم هستیم که دوستانه بحث کنیم و با هم دعوا نداریم. این از این مورد

دوم اینکه اظهار نظر شخصی ایرادی نداره و البته کسی هم که اظهار نظر میکنه نباید از پاسخ ها و فیدبک ها ناراحت بشه. ولی تکرار یک نظر شخصی بارها و بارها و توی هر کامنت دیگه کم کم میره روی مخ آدم. اینکه یه بار بگیم Leon کاراکتر خوبی نیست یعنی نظر شخصی ولی اینکه توی هر کامنتی این موضوع تکرار بشه دیگه حال آدم رو بهم میزنه و میشه حکایت همون میکامی. الان این چند صفحه آخر فقط بحث شده که RE4 آشغال هست و Leon آشغال تر. حیف تاپیک که به این بحثهای کودکانه و سطح پایین جلو بره.

سوم اینکه اون دوستمون درست میگن. من دیشب که اومدم تاپیک دیدم صفحه 1000 رو رد کردیم و عملا هیچی نشده خیلی ناراحت شدم. رسم بر اینه که وقتی یه تاپیک به این مهمی به صفحه 1000 میرسه بچه ها تا یه مدت راجع به این موضوع حرف میزنن و خوشحالی میکنند و خب اینکه ببینیم تاپیک محبوبمون با بحث های تکراری از این اتفاق تاریخی رد شده و اصلا انگار نه انگا که 1000 تایی شدیم باعث ناراحتی میشه.

حرف شما درست ولی ما نظرمونو نگفتیم. کرکترشو نقد کردیم و با دلیل گفتیم کرکتریه که داستانو خراب می کنه یا برای کپکام پول سازه یا ...

موضوع 1000 صفحه شدن هم اصلا چیزی نیست که اینقدر سرش بحث بشه. اگه لازم بود پستی ارسال شه هم مستر نیما این کار رو کرد. اگه هم موضوع کسی بود که پست می زاره بازم به نظر من حقش بود که اون پستو بزاره چون بیشتر از بقیه برای تاپیک زحمت کشید

همچنین بهتره اینو هم بگم. کسایی که به بحث های ما می گن کودکانه یا چرت و پرت بهتره صفحات قبلیو هم ببینن. بحث ما کودکانه و چرت و پرته بعد بحث سر " اثر هنری بودن فلان چیز " چرت و پرت نیست !!

• Like
Reactions: Rem
خب شما رزیدنت دوست ندارین بازی نکنین. شاید برای کسی مثل شما دوست داشتنی باشن ولی از نظر من و دوستام RE4 و RE3 بزرگ ترین بدبختی رزیدنت بودن
فکر نکنم دوستات با تو نظرشون یکی باشه
تمام عالم و آدم RES 3وRES 4رو دوست دارند :D
ویرایش
من پست ناظر رو ندیدم وگرنه پست نمیذاشتم

نظرتون قابل احترام
اما سوالی دارم
شما واقعأ سری کلاسیک و کامل بازی کردید؟
تمام فایل های داخل بازی و خوندی؟
با داستان ارتباط برقرار کردید؟
اگر آره دیگه شما چرا میگید از شماره 5 پایه های RE رو به تزلزل رفت؟:|
اصل داستان بعد از 1 و 2 و CVX سری 5 بود
حتی سری 3 که جزو سری های کلاسیک و داستان راکون سیتی و بازمانده هاش هست انقدر به ریشه داستان اصلی متصل نیست که 5 هست
{دوستان منظورم و بد نگیرد
RE3 جزو بهترین بازی هاست و به داستان اصلی هم مربوطه
نریزید سرم من و بکشید:D}
شما دقت کنید در 5 داستان به همون جا میرسه که از اونجا شروع شده
اون که بازی و رو به تزلزل فرستاده 4 و 6 نه 5
بحث و بیشتر از این باز نمیکنم
فقط ازتون میخوام به عنوان یک فن راجب بازی RE یکم تحقیق کنید

راجب اون قسمت که گفتید 6 خیلی بد بود کاملأ باهاتون موافقم
6 بدترین بود
دوست عزیز همه چیز داستان نیست معیار من گیم پلی و سبک اصیل بازی بود منظور از تزلزل از شروع شماره 5 این بود که رزیدنتی که من از شماره 2 بازی کردم نوعی سبک خاص از داستان جذاب و سبک دلهره اور بود با فضاهای تاریک و ترسناک که این سبک توی شماره 5 از ترسناکی خودش فاصله گرفت و رو به اکشن بودن اوورد حالا میخواد سری 5 بهترین داستان هم داشته باشه مهم نیست مهم این بود که شماره 5 این سبک کلاسیک و اصیلی که ما به عنوان گیمر بهش عادت داشتیم رو متاسفانه عوض کرد و اوج این تزلزل رو تو شماره 6 نمود پیدا کرد
شماره 4 هنوز اون فاکتورهای رزیدنتی مثل فضاهای تاریکو دلهره اور رو هنوز داشت با خودش
در کل رزیدنت به سبک منحصر به فرد خودش و طرفداراهاش خیانت کرد

نظراتو خوندم موندم!!
همه مون داریم بحث میکنیم اما خوب نیست یکی بیاد بگه حرف های کودکانه!!
من بعد کلی گشت و گذار تو سایت های مختلف اینجارو پیدا کردم(البته سایت رزیدنت استثنا است)ک کلی طرفدار دو آتیشه کنار هم جمع شدن و منم بین اینها قرار دارم و این اتفاق بسیار برای من اهميت دارد
در مورد نظر سنجی هم ی تغییر اساسی بدیم توش.
اینکه کدوم کاراکتر تو کدوم بازی میاد خز شده متأسفانه! البته من قصد توهین ندارم ب کسی اما این نظر سنجی ها تاثیر انچنانی ندارن
با تشکر

نظراتو خوندم موندم!!
همه مون داریم بحث میکنیم اما خوب نیست یکی بیاد بگه حرف های کودکانه!!
من بعد کلی گشت و گذار تو سایت های مختلف اینجارو پیدا کردم(البته سایت رزیدنت استثنا است)ک کلی طرفدار دو آتیشه کنار هم جمع شدن و منم بین اینها قرار دارم و این اتفاق بسیار برای من اهميت دارد
در مورد نظر سنجی هم ی تغییر اساسی بدیم توش.
اینکه کدوم کاراکتر تو کدوم بازی میاد خز شده متأسفانه! البته من قصد توهین ندارم ب کسی اما این نظر سنجی ها تاثیر انچنانی ندارن
با تشکر

پیشنهادات خودتون رو برای نظرسنجی بگین. اینجا همه پیشنهادها جمع میشه و رای گیری میشه و نظرسنجی نهایی انتخاب میشه.

مطلب بعد هم اینکه بحث تا جایی که مفید باشه خوبه ولی بعد که شکل و شمایل لج و لجبازی پیدا کنه میشه حرف کودکانه. اینکه مال من خوبه مال تو بده دیگه بحث نیست. من قبلا هم گفتم زیاد اهل بحث کردن نیستم و خودتون میبینید که چقدر کم تو بحثها شرکت میکنم و نهایتش کار رو با دو یا سه تا کامنت تموم میکنم چون میدونم بیشتر از اون فقط وقت رو از خودم و دوستان میگیرم.
================================

یه پیشنهاد دیگه برای نظرسنجی :
«بهترین نسخه رزیدنت کدام است؟»

البته نمیدونم قبلا مطرح شده یا نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or