بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

در رابطه با بحث تون باید بگم به همین خاطر هم هست که اویل 2 بهترین بازی این مجموعه هست چون این حس تنهای رو به یک شهر داده بود توی این شهر همه احساس تنهای میکردن و با اون همه جمعیت هیچکس نبود که دیگریو نجات بده یادم توی اوتبریک یه موقعهای به اون همراهات میگفتی کمک یا بیا اینجا میگفتن هرگز یا میدیدن یه زامبی داره گازت میگیره ولت میکردن و فرار میکردن

به مائل خیلی جالبی اشاره کردین.با نظر هر 4 نفرتون کاملا موافقم.اتفاقا من و علی هم چند شب پیش توی تلگرام،در مورد همین موضوع بحث میکردیم.توی همون تلگرام به آرمین هم گفتم.بله.یکی از مهمترین علل ترسناک نبودن سری مدرن و اینکه اون حس و حال سابق رو بهمون القا نمیکنه اینه که دیگه B.O.W ها و در کل بیوتروریسم،تبدیل به یک مسئله ی عادی شدن که همه ازشون آگاه هستن و همین قضیه هم باعث شده که دیگه اون مرموزیت و گیرایی گذشته رو نداشته باشن.RE رسما شده یک داستان آخرالزمانی که حتی بچه ها هم از ماجرای B.O.W ها و بیوتروریسم باخبر هستن و یک مسئله ی همه گیر در دنیا شده.در حالیکه مثلا در واقعه ی عمارت،هیچکس از همچین جریاناتی خبر نداشت و شخصیتهای بازی در یک عمارت متروکه اون هم در خارج از شهر بودند و حتی وقتی هم که برگشتند،هیچکس حرفشون رو باور نکرد.نه مثل زمان دیجنریشن که حتی ماسک زامبی ها هم ساخته شده و مردم به نشانه ی اعتراض،اونا رو روی صورتشون میذارن.زمان RE6 که دیگه پیشکش.توضیحات بیشتر رو آرمین عزیز داد.از همتون ممنونم،مخصوصا آرمین که اول از همه به این موضوع اشاره کرد!

این هم تصویری کاملا واقعی از اوضاع این روزهای ما: :d

آخرین ویرایش:
آلبرت و کریس اسم مستعار 2 نفر هست که روی یه ماد HD خفن برای RE4 کار میکنن.

واقعا دیگه خسته شدم از RE4.این همه نسخه ی قدیمی تر داریم که نیاز به HD شدن و ریمیک شدن دارن.بعد اینا فقط چسبیدن به RE4.یعنی فقط کم مونده واسه ی لباسشویی پورت بشه!

واقعا دیگه خسته شدم از RE4.این همه نسخه ی قدیمی تر داریم که نیاز به HD شدن و ریمیک شدن دارن.بعد اینا فقط چسبیدن به RE4.یعنی فقط کم مونده واسه ی لباسشویی پورت بشه!
البته نیما اینا 2 نفر هستن که به صورت غیر رسمی دارن روی این ماد کار میکنن. اعضای کپکام نیستن.
2 نفر همینجوری عشقشون کشیده تکستچرهای RE4 رو HD کنن.

جالبه فکر میکردم البرت و کریس نکنه همون البرت و کریس خودمون باشن:))
خب نیما جان کدوما دوست داری اچ دی بشن؟ نسخه های بعد از 4 که نیازی به اچ دی شدن ندارن.نسخه های قبل از 4 همشون قراره ریمیک بشن.پس دیگه میمونه 4:d

0p5g3fpzir46iwczbd9i.jpg

rbswv0mp6pd5x4wbf59f.jpg

البته نیما اینا 2 نفر هستن که به صورت غیر رسمی دارن روی این ماد کار میکنن. اعضای کپکام نیستن.
2 نفر همینجوری عشقشون کشیده تکستچرهای RE4 رو HD کنن.

آهان.پس اگه اینجوریه که مهم نیست.بذار بسازن دلشون خوش باشه! :d مثل اون ریمیک 2 که چند نفر الکی میساختن.آخ حال کردم وقتی کپکام جور و پلاسشون رو جمع کرد.آخ حال کردم! =))

آهان.پس اگه اینجوریه که مهم نیست.بذار بسازن دلشون خوش باشه! :d مثل اون ریمیک 2 که چند نفر الکی میساختن.آخ حال کردم وقتی کپکام جور و پلاسشون رو جمع کرد.آخ حال کردم! =))
اون بدبختا که کاری نمیکردن:d وقتی کپکام عکس العملی نشون نمیداد اینا داشتن به تقاضای فن ها توجه میکردن.
ولی خب برای اینکه حالتو بگیرم باید بگم کپکام دعوتشون کرده سر ریمیک باهاشون همکاری کنن:d

جالبه فکر میکردم البرت و کریس نکنه همون البرت و کریس خودمون باشن:))
خب نیما جان کدوما دوست داری اچ دی بشن؟ نسخه های بعد از 4 که نیازی به اچ دی شدن ندارن.نسخه های قبل از 4 همشون قراره ریمیک بشن.پس دیگه میمونه 4:d

نه اسماعیل جان.اگه به پستم دقت کنی،دقیقا اشاره کردم که نسخه های قدیمی تر از 4.اگه اونجوری که تو میگی،نسخه های قبل از 4 قراره همشون ریمیک بشن که دیگه حله و حرفی نمیمونه.مخصوصا کد ورونیکا که من حتی از 2 هم بیشتر مشتاق دیدن ریمیکش هستم.هرچند مطمئنم فن ها بعد از ریمیک 2،خواستار ریمیک شدن 3 میشن.چون به خاطر شماره دار بودنش،شهرت بیشتری داره و کد ورونیکا رو یک هزارم اون هم بازی نکردن.البته متاسفانه.چون همونطور که میدونید،اول داستان کد ورونیکا نوشته شده بوده و اسمش هم 3 بوده.چون در اصل ادامه ی داستان 2 توی کد ورونیکا روایت میشه و اصلا مهمترین داستان رو بعد از نسخه ی اول همین کد ورونیکا داشت!

نسخه ی 3 هم اسمش در ابتدا فقط همون نمسیس بوده و یک عنوان فرعی که صرفا قرار بوده پرونده ی باز مونده ی راکون سیتی در 2 رو جمع کنه.ولی خب متاسفانه به دلیل انحصاری شدن اون بازی برای دریم کست و مسائل دیگه،جای اسماشون عوض شد و همین مسئله هم باعث شد که داستان اصلی زیاد دیده نشه و حاشیه پر رنگتر از متن بشه.حتی خیلی ها از وجود نسخه ای به نام کد ورونیکا (که در اصل حاوی مهمترین مسائل داستانی این سری بوده) هم باخبر نشدن.همین قضیه هم یک تاثیر به شدت منفی،روی کل نسخه های بعدی گذاشت.به قول علی (اون یکی علی :d ) حتی روی جایگاه کلیر در سری و محبوبیت اون هم تاثیر منفی گذاشت و باعث شد که کلا کلیر از لیست شخصیت های تجاری کپکام خارج بشه و دیگه در هیچ نسخه ی شماره داری ظاهر نشه.در حالیکه همین عوض نشدن اسم 3 و کد ورونیکا میتونست کلا سرنوشت داستان و چیزی که الآن هست رو عوض کنه!

دقیقا مثل تعویض هانک با لیون و ایدا در 4 که مسیر داستان رو به طرز عجیبی تغییر داد و ما شاهد ایجاد یک خط داستانی به سبک آمیتا چاخان شدیم! :d البته به خوب و بدش کاری ندارم که خدایی نکرده باز کدورتی پیش نیاد.شاید یکی طرفدار این خط داستانی باشه و به نظرش،تغییر مثبتی بوده باشه.ولی خداییش همین دو تا سیاست کپکام در مورد تغییر اسم کد ورونیکا و تعویض شخصیت اصلی 4،کلا سرنوشت داستان سری رو دگرگون کردند.حالا قضاوت درست و غلطش با خودتون.به هر حال هر کسی عقیده ای داره و نظرش هم محترمه!

- - -ویرایش - - -

اون بدبختا که کاری نمیکردن:d وقتی کپکام عکس العملی نشون نمیداد اینا داشتن به تقاضای فن ها توجه میکردن.
ولی خب برای اینکه حالتو بگیرم باید بگم کپکام دعوتشون کرده سر ریمیک باهاشون همکاری کنن:d

میدونم علی.ولی بازم این فرمالیته هست.کپکام فقط خواسته دلشون نشکنه! :d مهم اینه که خواستن ادای آدما رو دربیارن نتونستن.انصافا پس از سالها،با این یک حرکت کپکام حال کردم.آخه شما رو چه به ریمیک 2 به اون عظمت.از پس یک DLC هم برنمیان! =)) (شوخی)

آخرین ویرایش:
البته نیما هنوز تایید نشده بغیر از 2 کدوما ریمیک میشن ولی با توجه به اینکه بعد از 1 قراره 2 ریمیک بشه. میشه احتمال داد کپکام به فکر ریمیک 3 و کد ورونیکا هم میفته.اما باید صبر کرد.
من خیلی دوست دارم کد ورنیکا ریمیک بشه.متاسفانه کد ورونیکا اصلا واسه pc عرضه نشد .مقصر کپکامه که اینو واسه pc عرضه نکرد و خیلیا یا دیر با کد ورونیکا آشنا شدن و یا هنوز اونو بازی نکردن.در حالیکه شماره 2و 3 رو خیلیا میشناسن و بازی کردن.
اچ دی کردن نسخه های کلاسیک هم همون طور که میدونی فایده نداره.چون چیز دندون گیزی بدست نمیاد و فقط رزولوشن بالا میره و عملا پیشرفت چشم گیری دیده نمیشه و بازی انگار هممونه!
اچ دی کردن مثل این میومنه که یه ساختمان رو بخوای از نو رنگ امیزی و تمیزترش کنی و ریمیک کردن مثل این میمونه که یه ساختمان رو دوباره از نو بسازی.پس ریمیک کردن نسخه های قدیمی خیلی بهتره.
بعضی از فنها ریمیک کردنو کار بیهوده میدونن.چون یا میترسن بازی خراب بشه یا اینکه چون نسخه اورجینال بازی رو قبلن انجام دادن دیگه ریمیکش براشون ارزش چندانی نداره. ولی دلیل جالبی نیست.نسخه شماره 1 بهترین مثاله که با وجود لوث شدن داستان واقعا شاهکار از آب در اومد.

راستی نیما زیاد به شماره دار بودن و اینا اهمیت نده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or