فکر کنم در مورد دوربین اشتباه صحبت میشه. اون دوربین کلاسیک دیگه منسوخ شده و واقعا عذاب آور هست و صد البته هیچ ربطی به القاء حس ترس نداره
. این دوربین جدید که توی بازیهای امروزی به کار میره خیلی عالی هست و هیچ تناقضی با سبک وحشت و بقا و ایجاد حس ترس نداره و نمونه کاملش رو توی بازیهای Dead Space و The Evil Within و The Last of US میتونیم ببینیم. سازنده باید بتونه بازی رو درست بسازه.
برای انتقال حس ترس هیچ دوربینی بهتر از اول شخص نیست ( برای همین توی بازیهای Pure Horror از این دوربین استفاده میشه ) ولی برای وحشت و بقا همین سوم شخص خیلی مناسب هست ولی اصلا دوربین ثابت بدرد نمیخوره. من یکی که نمیتونم بعد از تجربه این همه بازی عالی در این ژانر یه بازی رو با اون دوربین عذاب آور تحمل کنم
. این دوربین جدید که توی بازیهای امروزی به کار میره خیلی عالی هست و هیچ تناقضی با سبک وحشت و بقا و ایجاد حس ترس نداره و نمونه کاملش رو توی بازیهای Dead Space و The Evil Within و The Last of US میتونیم ببینیم. سازنده باید بتونه بازی رو درست بسازه.برای انتقال حس ترس هیچ دوربینی بهتر از اول شخص نیست ( برای همین توی بازیهای Pure Horror از این دوربین استفاده میشه ) ولی برای وحشت و بقا همین سوم شخص خیلی مناسب هست ولی اصلا دوربین ثابت بدرد نمیخوره. من یکی که نمیتونم بعد از تجربه این همه بازی عالی در این ژانر یه بازی رو با اون دوربین عذاب آور تحمل کنم

مقاله ده بازیساز! قبل از اینکه بدونی بین من و رضا حسینی چی گذشته اومدی خودشیرین شدی!:d