بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

به نظر من هم دیگه داستان این سری به انتها رسید. هرچند داستانهای آخرالزمانی خیلی عالی هستند و خیلی میشه توش مانور داد ولی رزیدنت به نظرم دیگه تموم شده هست. یهنی به اون فرم کلاسیک تموم شده هست که یه قهرمان بیاد و با تمام بدیها مبارزه کنه و دست آخر هم نابود بشه. بازیهای آخرالزمانی دیگه به یه قهرمان نیاز ندارن و داستان قرمان محور آخرالزمانی به نظرم دیگه جالب نیست. داستان های آخرالزمانی دیگه خیلی واقع گرایانه تر شده و بیشتر حول محور بازمانده هستند که از این حیث رزیدنت نمیتونه دیگه ادامه پیدا کنه. به نظرم حتی خالق این بازی هم دیگه نمیتونه اون داستان رو ادامه بده. من مطمئنم این موضوع رو خودش بهش پی برد که شماره 4 رو اونجوری ساخت و می خواست تغییرات اساسی توی داستان بده.

ببین نریمان چند تا نکته هست:

1- سری رزیدنت اویل پرفروش ترین و محبوب ترین سری بازی کپکام هست. کپکام به ساخت این سری بازی ادامه میده. چه ما بخواهیم چه ما نخواهیم! همین رزیدنت اویل بود که نسل قبل کپکام را از ورشکستگی نجات داد. همین الان تا بدین جای کار تو نسل هشتم به غیر از یک استریت فایتر 5 هیچی معرفی نکرده و فقط ریمیک و ریمتر عناوین قدیمی را در دستور کار قرار داده! بعد هم مشخص شد که کپکام ادم بشو نیست و میخواد همون مسیر را بره

2- اینکه خالق این سری نمیتونه هم من مخالفم! میکامی همین سال قبل اویل ویتین را ساخت و یک ستینگ جدید را معرفی کرد. همان کاری که با RESIDENT EVIL 4 کرد اما متاسفانه تیم سازنده عوض شد و تمام پانسیل های داستان ان عنوان هدر رفت!داستان رزیدنت 4 هم همانند گیم پلیش جدید بود! تقابل علم و مذهب. نشان دادن سوء استفاده از تکنولوژی به یک نحوه دیگر!

3- شاید نقدهای فارسی برات مهم نباشه اما سید طه رسولی هم به این نکته تو نقد اویل ویتین اشاره کرد که برات میگذارم

«شیطان درون» در ذات خودش یک رزیدنت اویل است که مهم‌ترین برگ برنده‌اش نداشتن عنوان رزیدنت اویل بوده! میکامی با زیرکی تمام خودش را از شر قصه‌های تکراری و دنیای رزیدنت اویل خلاص کرده و ستینگ کاملا جدیدی برای یک بازی وحشت بقا خلق کرده است.

میکامی نه تنها به همه نشان داده که به جز خودش هیچ‌کس نمی‌تواند ادامه‌ی واقعی رزیدنت اویل4 را بسازد بلکه یک ستینگ داستانی بسیار خوب هم معرفی کرده که تا مدت‌ها می‌شود برای‌اش داستان گفت و بازی ساخت.

4- اره کپکام نمیتونه اما میکامی میتونه! خب میکامی نیست که بسازه پس حرف زدن هم بی فایدس چون من امیدی به کپکام ندارم! به اندازه ی کافی فرصت داشته و نتونسته

ساخت رزیدنت ایول قطع نمیشه مگر با نابود شدن کپکم که خب غیر ممکن هست:d
تا وقتی که حتی یه طرفدار هم داشته باشه اونا میسازن

2- اینکه خالق این سری نمیتونه هم من مخالفم! میکامی همین سال قبل اویل ویتین را ساخت و یک ستینگ جدید را معرفی کرد. همان کاری که با RESIDENT EVIL 4 کرد اما متاسفانه تیم سازنده عوض شد و تمام پانسیل های داستان ان عنوان هدر رفت!داستان رزیدنت 4 هم همانند گیم پلیش جدید بود! تقابل علم و مذهب. نشان دادن سوء استفاده از تکنولوژی به یک نحوه دیگر!
به نظرم اویل ویتین هیچ شباهتی با رزیدنت اویل نداره غیر از اون روستا های اول بازی!

«شیطان درون» در ذات خودش یک رزیدنت اویل است که مهم‌ترین برگ برنده‌اش نداشتن عنوان رزیدنت اویل بوده! میکامی با زیرکی تمام خودش را از شر قصه‌های تکراری و دنیای رزیدنت اویل خلاص کرده و ستینگ کاملا جدیدی برای یک بازی وحشت بقا خلق کرده است.
اصلا هم در ذات خویش یه رزیدنت اویل نیست! تو رزیدنت اویل ویروس حرف اول رو میزنه.تو اویل ویتین خودشون هم نمیدونستن چی حرف اول رو میزد از بس داستانش گنگ و نامفهوم بود.تو اویل از این داستانای ماورایی و رفتن تو ذهن بقیه نبود!
اویل ویتین بیشتر شبیه سایلنت هیله تا رزیدنت اویل
:d

رزیدنت اویل چه بخوایم و چه نخوایم رو کپکام ادامه میده چون یکی از بزرگترین آی پی های سود اور و حیاتی اونه!
ولی اگه بخواد حد اقل ابروی بازی رو از بین نبره به نظر من بهتره به فکر ریبوت داستانی اون باشه.چون کش دادن داستان داره بازی رو خراب میکنه و زیبایی که سابقا این سری داشته رو داره از چشم میندازه

آخرین ویرایش:
l62vzx121yqpesoh456m.jpg

دوستان در حال نوشتن مقاله ای کوچک اما جذاب در رابطه با سری رزیدنت اویل و سایلنت هیل هستم. منتظر باشید. اسم مقاله هم ترس بر علیه ترس هستش.:d

بهزاد,جان البته امیدوارم سایلنت هیل رو حداقل سه شمارش رو بازی کرده باشی بعد نقدش کنی

نقد نیست! من به استثناء home coming همه را بازی کردم. اما خب همیشه برای من زیر سایه رزیدنت اویل بوده و هست!:d

مشکلی نیس, بالاخره نظرات مختلفه, این هم میشه بررسی رزیدنت و سایلنت از دید بهزاد :d از دید من احتمالا فرق فوکوله قضیه;) به عنوان طرفدار هر دوی این سری ها به خصوص قسمت های کلاسیک اون ها منتظر م دیدگاهتو بخونم

آخرین ویرایش:
مشکلی نیس, بالاخره نظرات مختلفه, این هم گیشه بررسی رزیدنت و سایلن ت از دید بهزاد ;) مثلا از دید من احتمالا فرق فوکوله قضیه;) منتظریم

منتظر باش. زیباست. قصد راه اندختن دعوا ندارم. فقط میخوام تو تعداد شخصیت ها ، تعداد فیلم ها ، غول های نمادین و... ان ها را مقایسه کنم;)

منتظر باش. زیباست. قصد راه اندختن دعوا ندارم. فقط میخوام تو تعداد شخصیت ها ، تعداد فیلم ها ، غول های نمادین و... ان ها را مقایسه کنم;)

نه بابا دعوا کدومه! بحث به خودی خودش خوبه, اونم تو این دوره که این دو تا سری با حماقت ناشراشون حالشون خیلی خرابه و مام سوژ ه ای نداریم که دریارش حرف بزنیم :)

بنظر من هم دیگه پرونده رزیدنت اویل به اخر رسیده. نجات دنیا با کریس و لیان و بازی تو شهر ها مختلف واقعا تکراری شده .
محیط های جو سنگین هم مثل شماره 4 و RV و 1 هم به اندازه کافی اشباع شدن و فکر کنم شماره بعدی تو این جور محیط ها تکراری شه
بنظرم تنها راهی که بخوان ادامه بدن یه داستان قوی رو با یه محیط عالی انتخاب کنند و بعدش بازی رو تو یه شماره تموم نکنند بلکه با استفاده از داستان قوی از محیط بکر نهایت استفاده رو تو دو شماره بکنند مثل واقایع شماره 2 و3 که چند کارکتر در راکون سیتی بودن که تو دو شماره از فضای عالی اون شهر و داستانش استفاده کردن و نیان مثل شماره 6 یه شهر رو مثل راکون سیتی جلوه بدن بعدشم سریع جمش کنند:|
حالا بحث سر اینه که اصلا این سازنده ها حوصله فکر کردن به این داستان و محیط رو ندارن ساختنش دیگه پیشکش.برای همین می گم سری RE به پایان خیلی نزدیکه:(

به نظرم داستان با کارکترهای جدید و به شکلی جدید میتونه ادامه پیدا کنه. مثلا بره در گذشته یا به سالهای خیلی دو در آینده و به عبارتی بره توی دنیایی پساآخرالزمانی. با شخصیت های جدید هم میتونه توی همون زمان حرف داشته باشه و داستان رو روایت کنه ولی همونطور که قبلا هم گفتم ادامه دادن داستان به همون سبک و سیاق گذشته غیر ممکن هست.

ببین نریمان چند تا نکته هست:

1- سری رزیدنت اویل پرفروش ترین و محبوب ترین سری بازی کپکام هست. کپکام به ساخت این سری بازی ادامه میده. چه ما بخواهیم چه ما نخواهیم! همین رزیدنت اویل بود که نسل قبل کپکام را از ورشکستگی نجات داد. همین الان تا بدین جای کار تو نسل هشتم به غیر از یک استریت فایتر 5 هیچی معرفی نکرده و فقط ریمیک و ریمتر عناوین قدیمی را در دستور کار قرار داده! بعد هم مشخص شد که کپکام ادم بشو نیست و میخواد همون مسیر را بره

3- شاید نقدهای فارسی برات مهم نباشه اما سید طه رسولی هم به این نکته تو نقد اویل ویتین اشاره کرد که برات میگذارم
4- اره کپکام نمیتونه اما میکامی میتونه! خب میکامی نیست که بسازه پس حرف زدن هم بی فایدس چون من امیدی به کپکام ندارم! به اندازه ی کافی فرصت داشته و نتونسته

1- بحث خواستن و نخواستن ما نیست. ما بحثمون این هست که به این شکل ادامه پیدا کنه یا نه. امیدوارم آدم بشه
2- دقیقا مشکلت اینه که فکر میکنی میکامی میتونه سری رو به اوج برگردونه. اگر یادت باشه بعد از تموم کردن بازی TEW بهت گفتم خیلی خوشحالم که میکامی از کپکام جدا شد. چون اون ایده ای که باهاش TEW ساخته شد رو مجبور بود توی رزیدنت پیاده کنه و کپکام اجازه نمی‌داد یه عنوان ترسناک دیگه رو بسازه و اونوقت وضعیت رزیدنت از این هم که هست بدتر می‌شد.
3-کلا همین جمله طه رسولی نشون میده چیزی از رزیدنت حالیش نیست. آخه TEW کجا و RE کجا !!!!!!!!!
4- توی قسمت 22 جوابت رو دادم

به نظرم اویل ویتین هیچ شباهتی با رزیدنت اویل نداره غیر از اون روستا های اول بازی!

اصلا هم در ذات خویش یه رزیدنت اویل نیست! تو رزیدنت اویل ویروس حرف اول رو میزنه.تو اویل ویتین خودشون هم نمیدونستن چی حرف اول رو میزد از بس داستانش گنگ و نامفهوم بود.تو اویل از این داستانای ماورایی و رفتن تو ذهن بقیه نبود!
اویل ویتین بیشتر شبیه سایلنت هیله تا رزیدنت اویل
:d
ایمان TEW شبیه خودش هست و شبیه هیچ بازی نیست. یه بازی وحشت - بقا ناب و تمام عیار هست. اون منتقد هم گفتم که کلا هیچی حالیش نبوده و نیست :d

رزیدنت اویل چه بخوایم و چه نخوایم رو کپکام ادامه میده چون یکی از بزرگترین آی پی های سود اور و حیاتی اونه!
ولی اگه بخواد حد اقل ابروی بازی رو از بین نبره به نظر من بهتره به فکر ریبوت داستانی اون باشه.چون کش دادن داستان داره بازی رو خراب میکنه و زیبایی که سابقا این سری داشته رو داره از چشم میندازه

دقیقا پینهاد خوبی ارائه دادی اسماعیل. کاش اینا یکم از بقیه شرکتها یاد می‌گرفتن که چطور تونستن یه عنوان مثل Tomb Raider رو زنده کنند. دقیقا اگر همون کاری که با TR کردن رو با رزیدنت بکنند خیلی خوب میشه.

کلا این دوتا اصلا قابل مقایسه نیستند. مثل این میمونه که بخوای متافیزیک رو با فیزیک مقایسه کنی. حداقل از نظر داستانی مقایسه نکن هرچند از جنبه های دیگه هم اگر مقایسه کنی باز اشتباه است :-"

نمیدونم ولی من سید طه رسولی را قبول دارم. حالا صبر کن مقایسه را ببین بعد فتوا صادر کن. نه از لحاظ داستانی مقایسه نمیکنم. چون اصلا قابل مقایسه نیستند

مقایسم بیشتر اطلاعاتی راجع به تاریخچشون هست

وبسایت watchmojo لیستی از 10 صحنه ی ترسناک برتر تاریخ بازی را انتخاب کرده که صحنه ی THE WINDOW DOG از بنیانگذار این سبک یعنی رزیدنت اویل اول شده است:d

#10: Bathroom Mirror
"Doom 3" (2004)

#9: Hello There, Human
"Dino Crisis" (1999)

#8: Necromorph
"Dead Space" (2008)

#7: Houdini Splicer
"BioShock" (2007)

#6: The Broken Neck Woman…
"Fatal Frame” (2002)

#5: The Hanging Corpse
"Outlast" (2013)

#4: Get A Closer Look
"Condemned: Criminal Origins" (2005)

#3: The Bloody Bathtub
"Eternal Darkness: Sanity's Requiem" (2002)

#2: I'll Take the Stairs
"F.E.A.R." (2005)

#1: The Window Dog
"Resident Evil" (1996)

بعد گفته این صحنه ها هم میتونسته باشه

Dissecting
"The Evil Within" (2014)

Man-Bat
"Batman: Arkham Knight" (2015)

Locker Room Body
"Silent Hill" (1999)

Face in the Keyhole
"Thief" (2014)

The Creature of the Krypt
"Mortal Kombat" (2011)

Top 10 Jump Scares In Video Games | WatchMojo.com

آخرین ویرایش:
از کمبود اخبار و اطلاعات در رابطه با قسمت هفتم گفتم برگردم به عقب و برم سراغ رزیدنت 4! سری زدم به سایت ویکی رزیدنت اویل. رفتم صفحه ی مرتبط به فرقه ی مذهبی Los Iluminados را خوندم. نمیدونم ولی لرزه به اندام ادم میندازه!#:-s

Los Iluminados - Resident Evil Wiki - The Resident Evil encyclopedia - Wikia

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or