THE KEEPER
کاربر سایت
به نظر من هم دیگه داستان این سری به انتها رسید. هرچند داستانهای آخرالزمانی خیلی عالی هستند و خیلی میشه توش مانور داد ولی رزیدنت به نظرم دیگه تموم شده هست. یهنی به اون فرم کلاسیک تموم شده هست که یه قهرمان بیاد و با تمام بدیها مبارزه کنه و دست آخر هم نابود بشه. بازیهای آخرالزمانی دیگه به یه قهرمان نیاز ندارن و داستان قرمان محور آخرالزمانی به نظرم دیگه جالب نیست. داستان های آخرالزمانی دیگه خیلی واقع گرایانه تر شده و بیشتر حول محور بازمانده هستند که از این حیث رزیدنت نمیتونه دیگه ادامه پیدا کنه. به نظرم حتی خالق این بازی هم دیگه نمیتونه اون داستان رو ادامه بده. من مطمئنم این موضوع رو خودش بهش پی برد که شماره 4 رو اونجوری ساخت و می خواست تغییرات اساسی توی داستان بده.
ببین نریمان چند تا نکته هست:
1- سری رزیدنت اویل پرفروش ترین و محبوب ترین سری بازی کپکام هست. کپکام به ساخت این سری بازی ادامه میده. چه ما بخواهیم چه ما نخواهیم! همین رزیدنت اویل بود که نسل قبل کپکام را از ورشکستگی نجات داد. همین الان تا بدین جای کار تو نسل هشتم به غیر از یک استریت فایتر 5 هیچی معرفی نکرده و فقط ریمیک و ریمتر عناوین قدیمی را در دستور کار قرار داده! بعد هم مشخص شد که کپکام ادم بشو نیست و میخواد همون مسیر را بره
2- اینکه خالق این سری نمیتونه هم من مخالفم! میکامی همین سال قبل اویل ویتین را ساخت و یک ستینگ جدید را معرفی کرد. همان کاری که با RESIDENT EVIL 4 کرد اما متاسفانه تیم سازنده عوض شد و تمام پانسیل های داستان ان عنوان هدر رفت!داستان رزیدنت 4 هم همانند گیم پلیش جدید بود! تقابل علم و مذهب. نشان دادن سوء استفاده از تکنولوژی به یک نحوه دیگر!
3- شاید نقدهای فارسی برات مهم نباشه اما سید طه رسولی هم به این نکته تو نقد اویل ویتین اشاره کرد که برات میگذارم
«شیطان درون» در ذات خودش یک رزیدنت اویل است که مهمترین برگ برندهاش نداشتن عنوان رزیدنت اویل بوده! میکامی با زیرکی تمام خودش را از شر قصههای تکراری و دنیای رزیدنت اویل خلاص کرده و ستینگ کاملا جدیدی برای یک بازی وحشت بقا خلق کرده است.
میکامی نه تنها به همه نشان داده که به جز خودش هیچکس نمیتواند ادامهی واقعی رزیدنت اویل4 را بسازد بلکه یک ستینگ داستانی بسیار خوب هم معرفی کرده که تا مدتها میشود برایاش داستان گفت و بازی ساخت.
4- اره کپکام نمیتونه اما میکامی میتونه! خب میکامی نیست که بسازه پس حرف زدن هم بی فایدس چون من امیدی به کپکام ندارم! به اندازه ی کافی فرصت داشته و نتونسته

به عنوان طرفدار هر دوی این سری ها به خصوص قسمت های کلاسیک اون ها منتظر م دیدگاهتو بخونم