بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

عزیزان نظرسنجی تا فردا شب عوض میشه. من فردا کلا نیستم

نظرسنجی هم اکثر بچه ها با اینکه ایا رزیدنت اویل ۷ سری را به اوج برمیگرداند موافقند

مهم نیست کی نظرسنجی بگذاره. قصدم راه انداختن بحث های جدید و خوب است

آخرین ویرایش:
هر چیزی که به فکرت میرسه رو اگه تایپ نکنی اتفاق خاصی نمی افته ؛من یادم نمیاد تو زندگی واقعی و همچنین مجازی با کسی دعوا کرده باشم ؛در ضمن فکر کردی من بیکارم که بیام فروم برا دعوا؛بیکارم میرم کارهای مورد علاقه رو انجام میدم؛

از توضیحاتت مستفیض شدم ؛اخه اختلاف نظر آنچنانی نبوده ؛کسی نیومده بازی رو نکوبیده که ؛ یه عده اهل فن اومدن نظرشون گفتن( که سالها این سری دنبال کردن و مطلقا میدونن چه کسایی بازی میسازن و چه هزینه ایی برای ساخت بازی اختصاص داده شده )و اانتقاد هایی کردن ؛اختلاف نظر انقدر ها هم شما میگی نبوده که از جمله معروف استفاده کنیم.

اگه حرف مو گرفتی که هیچ و اگه نگرفتی اصراری نیس

شما اول یه نگاه بنداز ببین طرف مقابلت سنش چقدره بعد براش از اهل فن و سالها سر کردن با سری صحبت کن . واقعاً جای تاسفه که از رودخانه ی کاربرای خوش برخورد این تاپیک فقط گل و لای تهش باقی مونده ...

نه.فزقی نداره.البته ریچارد در هر صورت میمیره.فقط حالتهاش فرق میکنه.یا توسط مار غول پیکر و یا توسط نپتون (کوسه) که البته دومی درست هست!

- - -ویرایش - - -
[/SPOILER]

دوست عزيز شرمنده كه اين پست قديمي رو دوباره الآن نقل قول ميزنم
اين ريچارد رو زنده نگه داشتم با سرم اما هر كاري مي كنم توسط مار خورده ميشه! (براي نجات جيل) حتي يكبار هم سريع خارج شدم از انباري ، تا ريچارد مجبور نشه از جيل دفاع كنه، كه صداش اومد و باز هم خورده شد
چطور بايد خورده نشه تا توسط كوسه كشته بشه؟!

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

دوست عزيز شرمنده كه اين پست قديمي رو دوباره الآن نقل قول ميزنم
اين ريچارد رو زنده نگه داشتم با سرم اما هر كاري مي كنم توسط مار خورده ميشه! (براي نجات جيل) حتي يكبار هم سريع خارج شدم از انباري ، تا ريچارد مجبور نشه از جيل دفاع كنه، كه صداش اومد و باز هم خورده شد
چطور بايد خورده نشه تا توسط كوسه كشته بشه؟!

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

دوست عزیز ریچارد در سناریوی جیل توسط مار کشته میشه و در سناریوی کریس توسط کوسه
ربطی به هم ندارن

فکر کنم اولین نفری بودم که رای دادم:d
طبق این چیزایی که به مشامم میرسه : حضور جیک،داستانهای بی معنی اخیر ( به غیر از rev2 ) ، روند ادامه شماره دار ها بعید بدونم شماره دارها به اوج برگردن
علی الخصصوص که کپکام گفته بود شماره دارها برای طرفدارا های جدیده یه چیزی تو مایه 6 به احتمال زیاد خواهیم دید
حداقل امیدم به سری rev ها بیشتره چون تو این سری ها بیشتر به نظر فنهای کلاسیک توجه میکنن

من هم فعلا نظرم رو خیر هست. ولی بازم هیچ چیز قطعی نیست.
با توجه به پایان شماره6 وجیک و البته اشاره به منطقه ای مثل شماره5 فعلا که همه چیز اشاره داره به یه شماره اکشن و روند همیشگی و همچنان برداشت اشتباه کپکام از شماره4 که فکر می کنند طرفدار ها بخاطر اکشن بازی از این شماره خوششون امده ادامه داره تا الان.
بنظرم بایدبه سری rvبه خصوص شماره دومش حتما نگاهی داشته باشن برای ساخت 7.
(به شماره های کلاسیک که دیگه معلوم شده کاری ندارن حداقل به rvیه توجه کنند تا یه شماره بهتر بدن بیرون):d

نمیدونم در مورد نظر سنجی چه جوابی بدم.!
چون وقتی نمیدونیم رزیدنت اویل 7 چیه؟چطور میتونیم قضاوت کنیم؟
فقط میشه حدس زد.
اگه از لحاظ گیم پلی بگیم این بستگی به کپکام داره.با توجه به فروش خوب ریمستر و انتقاد های مثبتی که رولیشنز 2 نسبت به اویل 6 داشته شاید بشه گفت کپکام متوجه شده که ساخت گیم پلی ای مثل 5و 6 اشتباه محض بوده بنابراین میشه گفت نسخه 7 گیم پلی ای شبیه 6 نداره .و مثل رولیشنز 2 میتونه شبیه کلاسیکها باشه.
از لحاظ داستان هم که دیگه مشخصه داستان مجموعه اویل توی 5 تموم شد رفت.و دیگه کپکام چیز زیادی که ربطی به تاریخچه داشته باشه نداره بده. و همچنان شاهد داستانهای بیربط خواهیم بود.رولیشنز 2 هم از لحاظ داستانی حرف زیادی برای گفتن نداشت.و ارتباط البرت و الکس هم بود و نبودش فرقی به حال داستان نمیکنه.تنها نقطه مبهم هم وجود ایدا و سازمانش بوده که توی 6 معلوم شد ایدا دیگه واسه اون سازمان کار نمیکنه و از این به بعد باید با شخصیت های منفی جدید مانند سیمنز سرو کار داشته باشیم.پس از این لحاظ بهتره خیالمون رو از داستان راحت کنیم. تنها کاری که کپکام باید بکنه اینه که حد اقل داستان بازی رو معقولانه تر و زیباتر بسازه. که از نظر من توی 6 این طور نبود.باز رولیشنز 1و 2 داستان معقولانه تری داشتن.وگرنه دیگه داستان چیز ریشه داری نداره که منتظر این باشیم ابههاماتی در اینده رفع بشه.من معتقدم از لحاظ داستانی رزیدنت اویل دیگه تموم شده.
و اگرم قراره نسخه جدید همچنان ساخته بشه نباید انتظاری از لحاظ داستان داشته باشیم.

یه سوالی داشتم از مراجع فن :d وقتی که الکس خودشو انتقال میده به درون ناتالیا قبل خود کشی به کلر میگه برادرم هم قبلا این کارو کرده (اونجور که فهمیدم) حالا از انجای که بچه دار بودن آلبرت وسکر عجیب و غیر منطقی بنظر میاد ممکن اینا بدلیل استقبال نشدن از جیک این ترفند رو زده باشن و بخوان تو شماره های بعدی البرتو از طریق جیک برگردونن:-b

یه سوالی داشتم از مراجع فن :d وقتی که الکس خودشو انتقال میده به درون ناتالیا قبل خود کشی به کلر میگه برادرم هم قبلا این کارو کرده (اونجور که فهمیدم) حالا از انجای که بچه دار بودن آلبرت وسکر عجیب و غیر منطقی بنظر میاد ممکن اینا بدلیل استقبال نشدن از جیک این ترفند رو زده باشن و بخوان تو شماره های بعدی البرتو از طریق جیک برگردونن:-b
نه عزیز با اطمینان احتمالش 0 درصده
اصلا البرت از وجود جیک خبر نداشته وقتی از طرف (مادر جیک ) جدا شده دیگه مادر جیک به وسکر نمیگه حاملس (کلا هندی بازی رو داری! :d )
از طرفی غیر از ازمایش کارلا هیچ ازمایشی روی جیک نشده بود؛ جیک فقط برای قهرمان جدید معرفی شد که زیاد مورد استقبال قرار نگرفت

الان این اطلاعاتی که در باره مادر جیک گفتی داخل اویل 6 هست؟ چون من تا اخرش نرفتم بدلیل اشغال بودن>:) اگه اونجا میگن احتمال دار عوضش کنن یا بیخیالش بشن به دلیل جالب نبودن و مورد قبول قرارنگرفتن جیک بعنوان پسر وسکر

الان این اطلاعاتی که در باره مادر جیک گفتی داخل اویل 6 هست؟ چون من تا اخرش نرفتم بدلیل اشغال بودن>:) اگه اونجا میگن احتمال دار عوضش کنن یا بیخیالش بشن به دلیل جالب نبودن و مورد قبول قرارنگرفتن جیک بعنوان پسر وسکر

والا منم دقیقاً یادم نیست:d
از سال 2013 تا حالا دیگه بازیش نکردم:d
تو فایلهایی جیک بود به احتمال زیاد

به نظر من پاسخ دادن به این سوال سخت نیست. کافی است که به پیشینه کاری کپکام در ساخت رزیدنت اویل بدون میکامی توجه کرد. من امیدوارم بازی خیلی خوبی دربیاد. اما معتقدم کپکام در حال حاضر بازیساز بزرگ نداره. عناوین بزرگ ، بازیساز بزرگ میخواهند.

تئوریت رو دوست دارم :دی

الان اگه بگم من از جیک خیلی خوشم اومد مورد ترور از سوی اولد اسکولهای این بازی قرار میگیرم ؟ :دی

اویل 7 با حضور الکس وسکر تو بدن ناتالیا حداقل از نظر استوری چیز جالبی در میاد. به علاوه خواستم بگم Rev2 واقعن مدل کلاسیک این بازی ساخته شده بود، گیم پلی آنچنانی نداشت و افت فریم هم وحشتناک داشت اما الکس وسکر و مونث بودن این کاراکتر و استوری لاین جالب واقعن یه جورایی آدم رو یاد بازی های کلاسیک این سری مینداخت

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or