بحث و تبادل نظر در مورد سری Resident Evil

resident-evil-dreamcast.jpg

نصفه شبی وسوسه شدم عکس بزارم از دست شماها!:D اصلا بازی و کنسول اوریجینال میبینم حالم عوض میشه.!
فعلا اینا رو از رزیدنت اویل دارم:
IMG_0530.JPG
.............................................
برم چندتا عکس دیگه تو بقیه بخشها بزارم...همیشه فرصت پیش نمیاد;)

آخرین ویرایش:
نصفه شبی وسوسه شدم عکس بزارم از دست شماها!:d اصلا بازی و کنسول اوریجینال میبینم حالم عوض میشه.!
فعلا اینا رو از رزیدنت اویل دارم:

.............................................
برم چندتا عکس دیگه تو بقیه بخشها بزارم...همیشه فرصت پیش نمیاد;)

آخ آخ سعید. دمت گرم. چه کردی با دل ما

8-|
من فقط اویل 5 رو دارم اوریجینال:(
دوستان برای رزیدنت 1 و 2 و ریمیک و همچنین dino crisis 2 رمز یا چیت کد سراغ ندارین؟گیم شارک نباشه چون روی psvita میرم کنترلش یکم سخته:d
ریمیک هم روی ps3 میرم:d

سلام، خواهش مي كنم اگه كسي مي تونه كمكم كنه
تازه امروز براي اوّلين بار رزيدنت اويل 4 رو شروع كردم تو كامپيوتر، اما مشكل من دكمه هاست
بعضي ها رو فهميدم مثلاً 3 اينتر هست يا 1 كنترل راست، اما 5 و 6 رو نمي دونم چيه
الآن يه جا رسيدم هي مي گه 5 و 6 رو با هم فشار بده
بقيه ي جا هاهم همينه ، اون چيزي كه تو بازي نشون ميده اصلاً با كيبورد يكسان نيست..

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

شینجی میکامی میگه :
یادم میاد یک شب تکالیف مدرسمو انجام نداده بودم و به رختخواب رفته بودم که بخوابم نصف شب بابام با یک لگد منو از تخت بیرون انداخت و گفت که برو بیرون منم با بیژامه و با پای برهنه رفتم بیرون بعد بابام بهم گفت برو جلوی ماشین واستا بابام ماشین رو روشن کرد و در حالی که عصبانی بود با ماشین همیطنور داشت به طرف من می اومد منم مجبور شدم حدود 5 تا 6کیلومتر تمام راهو از خونمون تا ساحل بدوم وقتی که به ساحل رسیدیم بابام سریع گازو و گرفت و رفت منم مجبور شدم با بیژامه و پای پیاده برگردم خونمون. فکرش بکنید اگر پلیس میدید که یک نفر با ماشین داره دنبال یک بچه پا برهنه با بیژامه میکنه همونجا اونو دستگیر میکرد نمیکرد؟ "
پدر شنیجی میکامی مرد خشنی بود و شینجی اقرار کرده که از پدرش میترسیده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or